O kadar kararsızım ki onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Karakter itibarıyle çok kararsız bi kişiliğe sahibim. Bi arkadaşım var (erkek) Biz onla çok samimiyiz. 2 senedir arkadaşım ve hep birlikte zaman geçirdik. Başka şehirlere gezmeye gittik, gezdik, sinemalara gittik. Evime çağırdım sürekli. Tabii adımda çıktı ama vicdanım rahattı çünkü arkadaşım o benm. Ve 3-4güne bir telde mutlaka konuşuruz uzun uzun. Herşeyimi bilir. Ve ben onu aramadan onunla konuşmadan yapamıyorum. Tabi aynısı onun içinde geçerli. Çok sorguladım kendimi.. Ben onu seviyormuyum diye ama ilk başlarda sevdiğimi sanıyordum daha sonra farklı bi heyecan aradığımı ve farklı biriyle olmak istediğimi anladım. Zaten o da beni arkadaştan öte görmüyor. Ama eğer teklif etseydi yada ederse ne yapacağımı bile bilemem. Karakter itibarıyle çok karakterli, dürüst, çok güvenebileceğim biri. Üstelik alışkanlık oldu. Acaba ben onunlamı olmalıyım? yoksa bu sadece alışkanlık mı :gitme:
Ben onu seviyormuyum? bunu bile bilmiyorum senağlama

Bence kendini bu kadar sorgulaman bile bir şeyler hissettiğini gösteriyor. Sadece arkadaş olarak görsen samimiyetine bir sınır çizerdin ya da aklına bu tür sorular gelmezdi. genellikle bu sorular kafa karışıklığı insanın etkilenmeye başladığı zamanlarda ortaya çıkıyor. Birkaç gün görüşme bakalım neler hissediyorsun. En sağlıklı kararı böyle alırsın.

al benden de o kadar aynı sorun bendede war kararsızlık... görüştüğüm bi çocuk war we çocuğa ne ewet diyebiliyorum ne hayır ne istiyorum nede istemiyorum napıcamm ben ya :(:(:(

bunu anca deneyerek anlayabilirsin kanımcayerimseniben

selam dün okudum bu paylasimini ayni durumdayim suan. sonra ne oldu nasi gelisti anlatirmisin acaba cok igrenc bi durum yaa :(

Kanımca kız-erkek arkadaşlığının bir sınırı olmalı sevgili değilsen bu kadar çok kaynaşıp da kendini sorguladığına göre ona karşı boş değilsin yoksa neden hergün konuşmak isteyesin değilmi benimde var erkek arkadaşlarım ama ayda yılda bir kez ararım nette görürsem konuşurum bağımlılık olmaz yani dene bence:98:

ama sonrada deneyincede iyi gitmezse onu tamamen kaybetmekten korkuyorum.. :-/

Back
X