O KADAR KIRGINIMKİ

tubish_19

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
632
259
323
32
merhabalar arkadaşlar ,

25 yaşındayım. 6 aylık bir sevgilim var kendisi ırakta çalışıyor. ben istanbuldayım.

okadar uzak davranıyorki bana ne bir günaydın var ne bir seni seviyorum.

bunu onla paylaştığımda ben nelerle uğraşıyorum diyor.

ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.

boşluktayım.

merhabalar arkadaşlar ,

25 yaşındayım. 6 aylık bir sevgilim var kendisi ırakta çalışıyor. ben istanbuldayım.

boşluktayım.
Nasıl yani, iş saatleri dışında, evden de mi mesaj atmıyor yani? Nasıl iletişimde kalıyorsunuz o zaman?

Ah bu erkek milleti elde edene kadar neler yapar ettikten sonrada... cok yasadim kiyamam sana kendini degersiz hissediyosun farkindayim ama umarim vazgecebilirsin... cok aci veriyor biliyorum ama..

Ayni konuyu tekrar açtınız galiba. Kendinize ya uğraşacak birsey bulacaksınız yada ayrilacaksiniz. Kim şu anda Iraka gitmek isterki?

Oraya gitmeden önce nasıldı? ilgili miydi? Hep orada mı kalacak dönmeyecek mi? Belki işi dolayısı ile, kafa doluluğu dolayısı ile aşırı bir ilgi ve sevgi gösteremeyebilir ama bir günaydın bile yazmamak, aramamak, günlük sohbet bile etmemek kabul edilebilir bir şey değil.

Bence mesleği asker olan insanlar civarlarındaki insanlarla takılmalı, gözden uzak gönülden ırak..Ben olsam ayrılırım.

Kendinizi böyle değersiz hissettiren insanlara niye bu kadar tutuluyorsunuz ki ?
Ayrılın gitsin. Üzüldugunuze değmez..

merhabalar arkadaşlar ,

boşluktayım.

adı ne ömer mi :)

Back
X