lise öğrencisiydin sanırım. burdan arkadaşlar büyüklerin olarak takılacak bir şey olmadığını söylemeye çalışıyorlar canım. olayı çok büyüttüğünü söylüyorlar ki bence de erkeklere karşı bu kadar beklenti içinde olursan sonra büyük hayal kırıklıkları yaşarsın canım.
onların duyguları bizim ki gibi işlemiyor unutma :)
Benim erkek arkadaşımda mesajla kutladı
Bende aynen öyle kutladım onun doğum gününü..
İlle telefon açılması gerekmiyor bence..
Bence de biraz bencillik etmişsin yanii
Ankesörlüden aramak vs.
Erkekler çok ince düşünemez sen kutladığına dua et.
Onlar çok ince düşünmüyor gerçekten de
Çok ufak ayrıntıları takıyorsunuz bence.
lise öğrencisiydin sanırım. burdan arkadaşlar büyüklerin olarak takılacak bir şey olmadığını söylemeye çalışıyorlar canım. olayı çok büyüttüğünü söylüyorlar ki bence de erkeklere karşı bu kadar beklenti içinde olursan sonra büyük hayal kırıklıkları yaşarsın canım.
onların duyguları bizim ki gibi işlemiyor unutma :)
yok mcnm tabii ki doğru söylüyosunuz ben zaten bu kadar önemsememem gerektiğini biliyorum arkadaşlar da söyleyebilir tabii ki ama bazıları o kadar ters söylüyo ki gereksiz bence ben zaten katılıyorum size herkes sizin gib yazsa keşke a.s.
canım hiçüzülme, tamamen de unutabilirdi.. insanlık halidir olabilir..
bu seni önemsemediği hele hele sevmediği anlamına hiç elmez
hem böyle günleri takıntılı hale getirime.. hiiç kafana takma, tek sıkıntınız bu olsunn
kızlar biz doğumgünümü o bir hafta sonra geldi ve süper kutladık boshayallersmile
tabii üstünden 7-8 ay geçti
kabul cnm bence tek sorun buysa üzülme ama işin altında başka şeyler de varsa bir düşün derim bilmiyorumkismile
kızlar biz doğumgünümü o bir hafta sonra geldi ve süper kutladık boshayallersmile
tabii üstünden 7-8 ay geçti
kabul cnm bence tek sorun buysa üzülme ama işin altında başka şeyler de varsa bir düşün derim bilmiyorumkismile