bunu içinmi ağladınn:bbo:
cnm hatırlamasa yannda olupta hiç bahsetmese üzülmeni anlarım ama mesajında seni sewdiğini söelmiş we doğumgünün kutlamış pazar günüde dewamı gelcekmiş daha ne olsun:sm_confused:
belki parası yoktur knt almaya weya dışarıdan aramaya, olabilir böle şeyler bende yaşadım we zaman zamanda yaşıorummirmirmirmir
ilişikiniz anlayışınız hoşgörünüz böle pamuk ipine bağlı olmasın, daha hayatta nelerle karşılacaksınız, keşke bi derdimiz bunlarla kalsaydı diyceksiniz..
hiç takma kafana, pazar gününü düşün we keyfini çıkar yerimseniben
a.s.
cnm öyle mi düşünüyosun gerçekten morale o kadar ihtiyacım var ki... acaba baştan bu konuya takıntılı olduğum için kızacak yer mi arıyorum dersiniz
kesnlikleea.s
daha önceki konunu biraz hatırlıorum yine doğumgününle ilgiliydi sanırım, yani ilk baştan beri için huzursuz bu konuyla ilgili.. tabi seni rahatsız eden farklı şeylerde warsa onu bilemem..
eğer sorun sadece buysa kendi kendini dolduruşa getiriosun bencelmaz:
2 yıldır berabermişssiniz, az zaman değil, neyi niçin yaptığını bilecek kadar tanımışssınızdır birbirinizi, bence biraz anlayışlı ol..
sonuçta hatırlamış we mesaj atmış sana, geriside pazara sırnaşık şey
kızlar ben daha önce bir konu açmıştım doğumgünüm var erkek arkadaşım mecbur olarak memlekete gidecek doğumgünümü bu pazar kutlayacağız diye biz iki yıldır birlikteyiz bugün bnm doğum günüm o dün gitti birşey demedim pazar kutlayacağız diye kontörü yok bu sabah mesaj atmılş biz vardık ben şarjımı evde unuttum sen benden haber bekle seni çok seviyorum bitanem iyi ki doğdun seviglim diye kızlar inanabiliyor musunuz bir arayıp iyiki doğdun ible demedi sadece mesajın sonua yazmış madem kontörü yok gidip bir kontörlü telefondan arayamadı mı o kadar üzgünüm ki size anlatamam bu pazar kutlayacağımızın da artık bnm için hiçbir anlamı kalmadı çok moralim bozuk evde ağlıyorum üzüntüden senağlama
:1shok: kend,ne iş arıyor gibisin
kırmızı halılar, kırımızı güller mi bekliyordun yoluna
amuda kalkmadığı kalmış garibanın
ayrıca çok bencilsiniz:1ninca:
kontoru yok, olsun ankesörden arasın diyorsun...adamın belki parası yok, belki zamanı yok... dünyasının merkezi sen misin
:1shok: kend,ne iş arıyor gibisin
kırmızı halılar, kırımızı güller mi bekliyordun yoluna
amuda kalkmadığı kalmış garibanın
ayrıca çok bencilsiniz:1ninca:
kontoru yok, olsun ankesörden arasın diyorsun...adamın belki parası yok, belki zamanı yok... dünyasının merkezi sen misin
evt cnm sorun sadece bu konu ama doğru söylüyosun içim hep bu konuyla huzursuz sanırım hangi hareketine kızsam diye fırsat kolluyorum o da çok üzüldü üzülmek yok deyip durdu söz verdirdi bana ama ne ibleyim işte hep böyle ince düşünürüm zaten
kafana takılan bi tek buysa ozaman ortada bi sorun yok a.s
bende önceden çok hassastım bu konularda, senin gibi günlerce kafaya takardım..
ama zaman geçtikçe başka başka sorunlarla boğuşmaya başlayınca anladım zamanında nekadar gereksiz şeylerle hem kendimi hem karşımdakini yıprattığımı:bbo:
bak oda demiş üzülmek yok die, nekadar güzel, üzülmene dayanamıo demekkii, kıymetinizi bilin:teselli:
a.s.
bunun içinmi ağlıyorsun cidden şaşırdım ve direk yaşına baktım
kusura bakma am açok çocukça bir davranış seninki
2 yıldır berabersiniz hiç mi tanımadın sevgilini
seni seviyor değier veriyorki 2 yıldır berabersiniz
bence sen başka şeyler yüzünden gerginsin buna patladın
bu yüzden yıpratma kendini boşuna belki bi işi vardır yoldadır filan arayamamıştır sonra ararım die düşünmüştür yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?