O kadar kötüyüm ki ne olursunuz yardım edin :(

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Kızlar 3 aydır biriyle cıktıgınızı düşünün ve her seyın cok hızlı gelıstıgını bırbırınızı cok sevdıgınızı ama bir gün sevdiğinizin yeni tanıdıgı bı kız yuzunden onun yanında sizi rencide ettiğini sizden 5 yaş küçük bi kızla muhattap olmak zorunda bıraktığını ,o kız yüzünden bütün huzurunuzun bozulduğunu,ayrılmak ısteyince sevgilinizin buna izin vermemesi ama sizin konuşmasını istemediğiniz bir kızla muhattabının olduğunu bilseniz ,daha sonra suçlu durumuna sizin düşmeniz,kızla konuştuktan sonra size hak verilmesi,sevgilinizin sonra bundan pişman olması ama iş yerlerinin o kızla aynı yerde olduğu için huzursuzluk duysanız en sonunda üçünüz konuşsanız ve birdaha o kızla konuşmama kararı alsanız ,artı bir şey sevgilinizin halasının sizi sevmemesi yeni iş başladığınız için işten alıkoycağını düşünmesi hatta çirkefleşme onun gibi demesi,resmen herkes tarafından sorun çıkaran biri olarak gözükseniz ama bu insanı da çok sevseniz sabahları artık erken kalkıp uyuyamıyorsanız,ama ayrılmaya kalkışsanızda tabiri caizse paniklemesi ve izin vermese ama size bunları yaşatsa hatta size kızın yanında ilk onun yanına ugramadınız diye üzerinize yürüyüp yürü git burdan derse,sonra siz gitmeseniz arkadaşınızla onların karşısındaki yerde bişiler içmeniz ve onun delirmesi araması sürekli,karşıdan karşıya geçerken kolunuzdan tutup kenara çekip tokat atsa küfür etse yanımdan gitmeyeceksin dese bu olaylar yaşandıktan sonra siz hala onun sözlerine kanıp devam etseniz ,ama onun biraz değişmesi ve sizin psikolojiniz bozulsa ama çok sevseniz ne yapardınız nolur yardım edin:(

Bu kadar şeyi yaşasam ne yapardım bilemem ; belki çekemem ayrılırım belki duruma göre strateji belirler devam ederim vs vs...

Ama değil 3 aylık sevgili 8 yıllık eşim beni kolumdan çekip sokak oratısında basıp küfürleri bir de tokat atacak ve bunun sebebi karşılıklı inatlaşma olacak;

Bir dakika düşünmem.

Taviz tavizi doğurur,dertsiz başına sırf aşığım ölüyorum aşkından diye dert arama.

Bu kadar şeyi yaşasam ne yapardım bilemem ; belki çekemem ayrılırım belki duruma göre strateji belirler devam ederim vs vs...

Ama değil 3 aylık sevgili 8 yıllık eşim beni kolumdan çekip sokak oratısında basıp küfürleri bir de tokat atacak ve bunun sebebi karşılıklı inatlaşma olacak;

Bir dakika düşünmem.

Taviz tavizi doğurur,dertsiz başına sırf aşığım ölüyorum aşkından diye dert arama.

Bunlar üstün körü anlatılanlar emin olun.İlk tokatı da değil üstelik ,benim de kafamda kurmak istediğim strateji ordaki çalışan kız bu cuma ısten ayrılıyor o zamana kadar çok iyi sevgili numarası ve daha sonra ayrılmayı düşünüyorum bugün izin günü ve doğumgünü buluşmamız gerekiyor saat 11 de en gec hazır ol dedi o hala uyuyor:(

Çok seviyorum diyorsun ya hani?
Sana ayrılmaz bir ikiliyi söyleyeyim ben;
Sevgi-saygı....

Sizde saygının s'si yokken, sevginin bütünü olsa ne oluur olmasa ne olur...

3 aylık bir ilişkide bunları yaşıyorsan, ileride neler yaşayabileceğini düşünemeyecek kadar akılsız olduğunu sanmıyorum...
Kendine gel lütfen..

bu ilişkide ne SEVGİ ne de SAYGI var zaten canım.bu kadar olaydan sonra hala o adamın yanında duruyorsan sen kendi kendine etmiş olursun.ŞİDDET,KÜFÜR,HAKARET vs ne ararsan .

SEVGİ bumu ?

Son düzenleme:
her şey belki affedilir ama şiddet affedilemez..
hele ki sokak ortasında olanı hiç affedilemez...

hele ki birde bu şiddeti gösteren sevgiliyse daha da affedilemez...

sevmeyin nefret edin demiyorum sadece artık sevginizi bırakın bilmesin...
kendi içinizde sevmeye ve zamanla unutmaya çalışın..

mücadele edilecek, değişik bir strateji uygulanacak bir durum yok.

ya da vardır,bu da ayrılma stratejisidir..
gerçekten ayrılmak ve bundan sonra kafası rahat şekilde hayata devam etmek...
erkeği kendi vicdanıyla baş başa bırakmak..

yerinizde olsam ben bunu yapardım.
bana eli kalktığı an biterdi...
evet sevgi bitti demeyle bitmiyor ama bundan sonra benim sevgimi bilmeye hakkı olmazdı..

lütfen mantıklı düşünün...

bu ne yaa. çok saygısız bir ilişki vede saçma..hiç seviyorum deme kara kaşını kara gözünümü sevdin sadece:ssz:
3 aylık değil 3 yıllık ilişki bile byle olamaz..

Son düzenleme:
tatlim aklini basina topla bence sen mutlu degilsin ve boyle bir hayatin olsun istiyormusun istemezsin kesin aslina baksan bu sorunu bir tek sen cozmelisin biz burda yorum yapiyoruz gerci ama aklinida karistirabiliyoruz nekadar zamanin kalmissa otur dusun artilar eksiler bi bak bakalim ona gore karar verirsin kalbinin soylediklerini takip et ama aklinida yanina al !

bu dediklerinin çok benzerlerini yaşayan bi kız vardı,ara ara bahsetmişimdir topiklerde
ayrıldıktan sonra sevgilisi işyerini basıp meydan dayağı attığında bunu şöyle anlatıyordu 'onu hiç bu kadar kıskanç görmemiştimm'
bazı insanlar dayağa doymuyo demek ki o olaydan iki ay sonra barışıp tektaşı taktı kız...

Ne olduğu başından belli bir adam için kendinden ödün vermeye değer mi???
3 aymış..
biliyorum üç ay seven insana çok uzun,bende sevgilimle başlayalı üç ay oldu,otuzüç yıl gibi geliyo
ama inan bana bu süre hiçbişey değil
daha kimler kimler çıkar karşına...Hem sen bu şer..sizden bugün ayrılmazsan yarın hiiiiiiç ayrılamazsın,kaçıp kurtulmaya bak
zararın neresinden dönsen kardır

3 aylık bir ilişki ( çok kısa bir süre)
senı yerden yere vuran bir sevgili
tokat , küfür vb. hareketler.
ayrılmak yerine değişmesini bekleyen bir sevgili.

ne ara sevdin bu çocuğu sen?
sevgilini bu denli vazgeçilmez kılan nedir??

Başka bir kızın karşısında seni neden küçük düşürmeye çalışıyor anlamadım. Beni yanlış anlama ama canım bazen bizim yüzümüzden böyle oluyor. Çok fazla taviz veriyoruz,her şeye tamam deyip her zaman affediyoruz ve ne yaparsam yapayım zaten cepte diye düşünüyorlar bizim için. Sen ilk şiddeti kabul edip onunla olduğun için o da yüz bulup tekrarlamış bu tarz şeyleri ve yine tekrarlayacaktır.Umarım en doğru kararı verirsin.

Son düzenleme:
Yanında saygı ve güven olmayan sevgi hikayedir..Şunu gördüm ki, ilişkilerde ki 3 sacayağı karşılıklı koşulsuz saygı,sevgi,güven mutlaka olacak.. 1eksik 1fazla olmuyor maalesef :ssz:

Canım sizden ne köy olur ne kasaba.. Kurtul o adamdan :ssz:

böyle sevgi mi olur arkadaşım :53:
kendine saygın yok mu
hemde bu kadar kısa sürede bunca şeyden sonra?
ne yapıcağını senin biliyor olman lazım

Çok haklısınız en büyük suç benim baştan bunlara izin verince arkası da geldi her kavgada insan olarak çok iyi biri ama başlarda sinirlenince naptığını bilmiyor ama normalken bana çok iyi diye kendimi avuturdum fakat baktım ki iş çığrığından çıktı.Ama ben de çığrığımdan çıktım . Her sabah erkenden huzursuzca uyanıyorum üstelik kendi çalıştığı yerinin orda çalışan kızın da ilişkimize dahil olmasından dolayı içim çok huzursuz ne kadar irtibatımızı ikimiz de kessekte 5 gün sonra kız gidiyor ama ben gidene kadar rahat edemeyeceğim ve ben bu kadar huzursuzken onun artık vurdumduymaz tavırları yuzunden ona kız gidene kadar çok iyi sevgili rolünü yapıp gittiği gün de ben bırakacaktım. Ama çok yoruldum hiç saygı kalmadı kavga hariç saygı var ailesine herkese beni nasıl anlatıyor alyans bile aldı ama işin arka planı çok karanlıkk. Nasıl anlatsam içimdekini bilemiyorum:(

3 aylık sevgilim olan adam bunları yapıyorsa 3 aylık kocam olduğunda aynı adam neler yapar diye düşünürümm
Hadi gülüm yandan der yeni aşklara yelken açarım:ssz: aklımı peynir ekmekle yemediysem tabi:9:

acız olma sende!!! ayrılmak ıcın daha neyı beklıyorsun allahım yaa..

ayrılmak ıstıyorsun ama ızınde vermıyor??? ızın mı ıstıyorsun ayrılmak ıcın???

E nasıl açacağım konuyu birden :/ durduk yere karar verdim bana vurmuştun küfür etmiştin bitti mi:/ ben onun canı acıyarak ayrılmak istiyorum ondan.

Back
X