canım ya paylaşımin cok dogal ve samimi çok üzüldüm hayal kırıklıginin yaşattıgı acıyı bilirim ama suanda öncelign bebegin olmalı zaten hatayı koca kısmına cok güvenerek yapıyoruz başka yüzlerini görünce sonuç şok tabiki belki arkadasina artislik yapıyodu iyi tarafından bakmayı denesen bu olaydan önce bu işlerde bezi olduguna dair davranıslari oldumu geçimsizligi varmiydi hafifletici bir sebep arıyorum bu acına yardimci olucak
erkekler zaten zihinlerinde bunları hep hayal ediyorlar,
liseli çıtır, seksi dul bilmem ne..
bazıları erkek muhabbetlerinde bunları malzeme de yapıyorlar
sizin eşiniz de bunları sanal ortamda yazmış arkadaşına
ha kahvehanede oturup konuşulmuş, ha sanalda yazılmış
aslında durumunuz bana çok korkulacak, içinden çıkılamayacak bir durum gelmedi
size olan sevgisine inanmamanın,
öyle boşanma kelimelerini kullanmanın falan hiç gereği yok
olmasaydı iyiydi, olmuş.. artık önünüze bakacaksınız
bir daha benzerinin olmaması için gereken tepkiyi gösterin
ama iç dünyanızda da olaya çok fazla takılmayın bence..
takılma dıyorsun ama yazdıkları cok agrıma gıttı ayıp denen bısey var hemde ben o kadar elıne yuzune bakılmıcak bı kadın degılım gayet guzelım ve fızıgımde yerınde kendısı kaybettı bundan sonra bende nasıl gıyecegım gorsun daha seksı daha guzel daha bakımlı olacam ona ınat
ama bunun senin güzel olmamanla vs alakası yok ki?
yani o liseli kıza, ya da bahsettiği diğer kadına sevgi aşk beslemiyor ki
sadece fantezi malzemesi yapıyor zihin dünyasında
oysa sen sevdiği kadınsın, karısısın..
oda oyle soyluyor senı sevıyorum falan pekı ben ona fantazı konusundadamı yetmıyorumda ona buna bakım ole hayaller kuruyor aceba halbukı her ıstedıgını yapmaya calısıyorum sanmıyorum ben o konudada bı eksıgım oldugunu ama anlamıyorum ıste ben arkadasa ballandıra ballandıra anlattım ılgısını cekmek ıcın dıyor sonunda demıs zaten gel sana ayarlayalım dıye eger kendım ıstesem kendıme ayarlıcam derdım dıyor kafam karıstı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?