• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar mutsuzum ki anlatmakla bitmezz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi i_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

i_k_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
42
2
0
Denizli
slm arkadaslar.O kadar yorgunum ki kendımı buraya attım ne içimi dökecek kımsem ver nede benı anlayan bırı hıckımsem yok o kadar yalnızım kı sadece yalnız olmakta yetse hayal kırıklıkları mutsuzluklar umutsuzluklar.Burda cogu seyı anlatamam belkı ama belkı benı bı anlayan benın gıbı caresız bı arkadas vardır dıye düşünüyorum.. evlıyım ama cok kotu seyler yaşadım hele dun bı şey gordum şok oldum eşimin benı sevdıgını düşünürdum alakası bıle yokmus gozu başkalarında .. neyse artık yüzüm gulmez oldu içim kan aglıyor yorgunum mutsuzum ama tek bısey ıstıyorum benım gıbı evlı ve dertlı mutsuz bayan bır ıkı arkadas nette konusabılecegım derdıme ortak olabılecek arkadas ıstıyorum kız arkadasın yokmu dıceksınız hepsınden yeterınce kazık yedım ve tek kalemde sildım defterden kımsem yok benle derdını paylasacak yerı gelınce derdıme derman olacak arkadas varsa buyursun yazsın .. zaman ayırıp yazımı okudugunuz ıcın sımdıden saolun arkadaslar...allah kımseyı caresız bırakmasın

bende eşimden büyük bir kazık yedim ve çok şeyler yaşadım beni asla kimselere degişmez zannederdim çokk güvenirdimm dag gibi güvenim yıkıldı ve çogu zaman o agzıyla kuş tutsada kendimi mutsuz hissettiğim anlar çok işte kendimi toparlamaya 2 çocugum için eşimi affetmey ve yuvamı ayakta tutmaya çalışıyorum eşime verdiğim bu şansı inşallah iyi kullanacak diye umut ediyorum şimdilik pişman degilim allahta pişman etmesim çocuklarımın yüzü hep gülsün bazen gizli gizli aglasam olur işte annelik ve fedakarlık
ve mutsuzluk ve mutlu görünmek karma akrışık duygular ne arasan var bende :)
seni eşin neden güvenini kırdı hayırdır ne gördün şok oldun canım
ben bu 1 sene içinde okadar şoklar yaşadım ki çldürmeyen acı güçlendirirmiş
şimdi herşey için hazırım
artık şok olacak duruma degilim herşeyi akışına bırakmış pusuda bekler gibiyim rabbim yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
burda detaylıca anlatacagım bır konu deıl canım özelden yazabılırım ama

mesaj yazamıyorum canım ozelden ama soyleyım esımın gozu baskasındaymıss. dun arkadası ıle yazısmalarını okudum neler yazmıs varya ust katta lıselı bı kız var cok guel lıse kıyafetıde cok yakısıyor bıde dul var gecen gun dar bısey gıymıs okudum olmek ıstedım su ana kadar yapardım belkı ama hamıleyım bıde yag gıbı uste cıktı gozu benden baskasını gormuyomus benı sevıyomus ama artık ınanmıyorumkı okudum gordum bı kez o yazıyı kafayı yıecem ya bunalıma gırdım olmek ıstıyorum benı sevdıne ınanasım gelmıyor guvenımı sarstı ama lanet lsun evlıyım bebegım var malesef yuvamı yıkmak ıstemıyorum ama gozumde bıtttı artık

canım ya paylaşımin cok dogal ve samimi çok üzüldüm hayal kırıklıginin yaşattıgı acıyı bilirim ama suanda öncelign bebegin olmalı zaten hatayı koca kısmına cok güvenerek yapıyoruz başka yüzlerini görünce sonuç şok tabiki belki arkadasina artislik yapıyodu iyi tarafından bakmayı denesen bu olaydan önce bu işlerde bezi olduguna dair davranıslari oldumu geçimsizligi varmiydi hafifletici bir sebep arıyorum bu acına yardimci olucak

canim sana sunu derim sakin cekme.ben 18 yasinda "Büyük ASKLA" EVLENDIM " 21 yasinda 18 aylik bebegimle baba evine döndüm.3 sene boyunca neler cekmedim simdi dönüp kendime kiziyorum nekadar aptalmisim diye.evet icim cok aciyo gencligim gitti ama ömrümün sonuna kadar hakaretler,küfür,dayaktan kurtuldum.huzurluyum

erkekler zaten zihinlerinde bunları hep hayal ediyorlar,
liseli çıtır, seksi dul bilmem ne..
bazıları erkek muhabbetlerinde bunları malzeme de yapıyorlar
sizin eşiniz de bunları sanal ortamda yazmış arkadaşına
ha kahvehanede oturup konuşulmuş, ha sanalda yazılmış
aslında durumunuz bana çok korkulacak, içinden çıkılamayacak bir durum gelmedi

size olan sevgisine inanmamanın,
öyle boşanma kelimelerini kullanmanın falan hiç gereği yok

olmasaydı iyiydi, olmuş.. artık önünüze bakacaksınız
bir daha benzerinin olmaması için gereken tepkiyi gösterin
ama iç dünyanızda da olaya çok fazla takılmayın bence..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ve hepinizin cuması mubarek olsun....vallahi sabah sabah o kadar üzüldüm ki allah kimseyi şaşırtmasın kötü insanların şerrinden de korusunkardeşim sana da sabır versin

erkeklerin neden böyle vurdumduymaz hayatını kendisine adayan biricik eşine kıymetlisine neden bunu yapar anlamıyorum...

canım ya paylaşımin cok dogal ve samimi çok üzüldüm hayal kırıklıginin yaşattıgı acıyı bilirim ama suanda öncelign bebegin olmalı zaten hatayı koca kısmına cok güvenerek yapıyoruz başka yüzlerini görünce sonuç şok tabiki belki arkadasina artislik yapıyodu iyi tarafından bakmayı denesen bu olaydan önce bu işlerde bezi olduguna dair davranıslari oldumu geçimsizligi varmiydi hafifletici bir sebep arıyorum bu acına yardimci olucak

evet oda oyle dedı ona inat olsun dye yazdım ole bısey yapacak olsam cıkar dolasırım bakarım falan dedı ama bende suna kızıyorum ya sanane arkadasına ayarlamak ıcınmıs falan sanane sen evının gecımıne bak karınla cocugunla ılgılen sanane elın kızından oglundn ama gercekten cok gözumden düştu artıkta zor gözume gırer

erkekler zaten zihinlerinde bunları hep hayal ediyorlar,
liseli çıtır, seksi dul bilmem ne..
bazıları erkek muhabbetlerinde bunları malzeme de yapıyorlar
sizin eşiniz de bunları sanal ortamda yazmış arkadaşına
ha kahvehanede oturup konuşulmuş, ha sanalda yazılmış
aslında durumunuz bana çok korkulacak, içinden çıkılamayacak bir durum gelmedi

size olan sevgisine inanmamanın,
öyle boşanma kelimelerini kullanmanın falan hiç gereği yok

olmasaydı iyiydi, olmuş.. artık önünüze bakacaksınız
bir daha benzerinin olmaması için gereken tepkiyi gösterin
ama iç dünyanızda da olaya çok fazla takılmayın bence..

takılma dıyorsun ama yazdıkları cok agrıma gıttı ayıp denen bısey var hemde ben o kadar elıne yuzune bakılmıcak bı kadın degılım gayet guzelım ve fızıgımde yerınde kendısı kaybettı bundan sonra bende nasıl gıyecegım gorsun daha seksı daha guzel daha bakımlı olacam ona ınat

takılma dıyorsun ama yazdıkları cok agrıma gıttı ayıp denen bısey var hemde ben o kadar elıne yuzune bakılmıcak bı kadın degılım gayet guzelım ve fızıgımde yerınde kendısı kaybettı bundan sonra bende nasıl gıyecegım gorsun daha seksı daha guzel daha bakımlı olacam ona ınat

ama bunun senin güzel olmamanla vs alakası yok ki?
yani o liseli kıza, ya da bahsettiği diğer kadına sevgi aşk beslemiyor ki
sadece fantezi malzemesi yapıyor zihin dünyasında

oysa sen sevdiği kadınsın, karısısın..

ama bunun senin güzel olmamanla vs alakası yok ki?
yani o liseli kıza, ya da bahsettiği diğer kadına sevgi aşk beslemiyor ki
sadece fantezi malzemesi yapıyor zihin dünyasında

oysa sen sevdiği kadınsın, karısısın..

oda oyle soyluyor senı sevıyorum falan pekı ben ona fantazı konusundadamı yetmıyorumda ona buna bakım ole hayaller kuruyor aceba halbukı her ıstedıgını yapmaya calısıyorum sanmıyorum ben o konudada bı eksıgım oldugunu ama anlamıyorum ıste ben arkadasa ballandıra ballandıra anlattım ılgısını cekmek ıcın dıyor sonunda demıs zaten gel sana ayarlayalım dıye eger kendım ıstesem kendıme ayarlıcam derdım dıyor kafam karıstı benım

bu erkek milletinde hiç beyin yok.arkadaşına inat olsun diye böyle şeyler yazılır mı konuşulur mu hiç:20:gerçekten hoş değil senin için onur kırıcı güveninde yıkılımıştır anlıyorum seni ama dedim ya erkeklerde cidden akıl yok :19:eşine gözdağı ver iyice burnundan getir ki bir daha böyle saçma sapan konuşmasın canım:31:

bu erkek milletinin hepsini toplayıp yakacan şeylerini:1:arkadaşım kendinde hiç bir eksik arama,inan bana nerde fıstık gibi karısı var sex hayatları süper giden çift var aldatıyor kocaları,yok anam yetmiyor bunlara gözleri aç herzaman daha fazlasını istiyorlar..

oda oyle soyluyor senı sevıyorum falan pekı ben ona fantazı konusundadamı yetmıyorumda ona buna bakım ole hayaller kuruyor aceba halbukı her ıstedıgını yapmaya calısıyorum sanmıyorum ben o konudada bı eksıgım oldugunu ama anlamıyorum ıste ben arkadasa ballandıra ballandıra anlattım ılgısını cekmek ıcın dıyor sonunda demıs zaten gel sana ayarlayalım dıye eger kendım ıstesem kendıme ayarlıcam derdım dıyor kafam karıstı benım

kendiniz üzerinden gitmenize gerek yok
fantezi amaçlı şeyler düşünmek için sağlıksız bir cinsel hayatı olması gerekmiyor

dediğim gibi her erkek böyle şeyler düşünür
bazıları da erkek arkadaşlarıyla konuşur dillendirir
siz ısrarla kendinizi üzmek istiyosanız, siz bilirsiniz.. hakkınızda hayırlısı olsun..

Back
X