O kadar mutsuzum ki sürekli para harcıyorum

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Kredi kartımın yarısını 3 günde doldurdum hem de alelacele alınmış şeylerle. Büyük bir boşluk hissediyorum içimde. Sevgisizlik. Mutsuzluktan para harcıyorum resmen. Ailemle aramda 1 günlük yol var yakında gideceğim ama o da yetmiyor sanırım şu ara. Psikiyatr ve psikologa birlikte gidiyorum. En son gittiğim psikiyatr ilacı yarıya düşürmemi sonra da bırakacağımızı söyledi bir kaç gün önce de başka bir doktora gittim (normalde gittiğim doktor yoktu) o da ilacı 2ye çıkarmamı söyledi yani günde 2 2 götürecekmişim bu nasıl iştir. Hayır ben değişmedim ben aynıyım onlar mı tutarsız acaba. Keşke başkalarının ilgi ve sevgisine ihtiyaç duymayan demir gibi güçlü bir kadın olsam. Sokakta sosyal medyada mutlu çift görmeye dayanamıyorum bir de. Bihter'e bağladım iyice ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum.

Önceki konunuzda eşinize karşı bir güvensizliğiniz vardı.Biraz umursamaz biri olduğundan bahsediyordunuz.Evliliğinizde istediğiniz mutluluğu yakalayamadığınızı,eşinizin size istediğiniz ilgiyi göstermediğini düşündüğünüz için mi mutsuzsunuz

Önceki konunuzda eşinize karşı bir güvensizliğiniz vardı.Biraz umursamaz biri olduğundan bahsediyordunuz.Evliliğinizde istediğiniz mutluluğu yakalayamadığınızı,eşinizin size istediğiniz ilgiyi göstermediğini düşündüğünüz için mi mutsuzsunuz
Aynen. Zaten asla aklına böyle şeyler gelen biri değildim. Bana sevgisinden emindim. İlgisizlik. Hafta sonlarını bile bana değil de arkadaşlarına ayırması beni sürekli yalnız bırakması en son ne zaman sarıldığımızı unutmam beni bu duygulara itti.

Aynen. Zaten asla aklına böyle şeyler gelen biri değildim. Bana sevgisinden emindim. İlgisizlik. Hafta sonlarını bile bana değil de arkadaşlarına ayırması beni sürekli yalnız bırakması en son ne zaman sarıldığımızı unutmam beni bu duygulara itti.
Haftasonlarını ayırdığı arkadaşlarını tanıyormusunuz ? Bu arkadaşların eşleri,sevgilileri varsa bir gün oturmaya davet etseniz.

Mutsuzluğunuzun nedeni yalnız hissetmeniz mi ?
Evde eşim varken yalnız hissetmem. Çok çok koptuk birbirimizden. Evi yatmadan yatmaya kullanmaya başladı ben de kendimi dışarı atıyorum ama dışarı çıkınca daha fazla mutsuz oluyorum. İki kişilik yalnızlık yaşıyorum.

Haftasonlarını ayırdığı arkadaşlarını tanıyormusunuz ? Bu arkadaşların eşleri,sevgilileri varsa bir gün oturmaya davet etseniz.
Tanıyorum. Ben de görüşüyorum normalde ara sıra ama onların yanındayken ağzı kulaklarında onlarla daha mutlu. Keşke evlenmeseydin bile dedim önceliklerine karar ver dedim. Boşanma konusu bir süre önce açılmıştı bana gitmek istiyorsan çocugu bırak git madem dedi. Tabiki hayır dedim. Sonra bir iyi bir kötü derken şu an geldiğimiz nokta içler acısı.

Bu yalnızlığınızı ne zaman farketmesini bekliyorsunuz :KK43:
Ya da bekliyor musunuz mu demeliyim :KK43:
Bekliyorum ama psikologum dedi ki sen suan pasif agresif bir tutum sergiliyorsun belki onun işine bile geliyordur. Sen laf söylemeden rahat rahat arkadaşlarıyla gezip tozuyor zaten istediği bu da olabilir dedi.

Tanıyorum. Ben de görüşüyorum normalde ara sıra ama onların yanındayken ağzı kulaklarında onlarla daha mutlu. Keşke evlenmeseydin bile dedim önceliklerine karar ver dedim. Boşanma konusu bir süre önce açılmıştı bana gitmek istiyorsan çocugu bırak git madem dedi. Tabiki hayır dedim. Sonra bir iyi bir kötü derken şu an geldiğimiz nokta içler acısı.
Evliliğinizin ilk yıllarından beri mi bu durum böyle ? Kırılma anı hangi olayla başladı hatırlıyormusunuz ?

Evliliğinizin ilk yıllarından beri mi bu durum böyle ? Kırılma anı hangi olayla başladı hatırlıyormusunuz ?
Çocuğun evin sorumluluğunda sadece maddi olarak üstüne düşenleri yapıp manevi yanını umursamaması ve benim tahammülsüzleşmemle bu günlere geldik diyeyim.

Doktorlarin son karari neymis en son kaça olurmus acaba?
Ben de şaşırdım ilk gittiğimde de okb için gitmiştim en son gittiğimde de öyle. Hatta psikologum iyisin gayet başlamamızdan bu yara yol aldık epey dedi bir de gitmeden psikiyatra görün dedi o da 2 2 götür dedi ilacı anlamadım 🙂 vücudumu deneme tahtası gibi kullanmak istemiyorum

Çocuğun evin sorumluluğunda sadece maddi olarak üstüne düşenleri yapıp manevi yanını umursamaması ve benim tahammülsüzleşmemle bu günlere geldik diyeyim.
Terapiyi beraber almayı teklif etseniz.Boşanmayı düşünüyormusunuz bilmiyorum ama genç yaşınızda kendinizi mutsuzluğa zorunlu hissetmeyin.Bir hayatımız var ve hepimiz hayatımızı bizi Mutlu eden insanlarla geçirmeyi hak ediyoruz.

Hayatlarımız eşlerimizden ibaret değil..
Aile, arkadaş sizi mutlu edecek herhangi bir aktivite bunlar da var hayatta..
Ve en önemlisi Sabahattin Ali'nin dediği gibi: "Bu hayatta mutlu olmanın tek yolu beklentiyi küçük tutmaktır yoksa kanatlarından vurulmuş kuşa dönersin"..

Terapiyi beraber almayı teklif etseniz.Boşanmayı düşünüyormusunuz bilmiyorum ama genç yaşınızda kendinizi mutsuzluğa zorunlu hissetmeyin.Bir hayatımız var ve hepimiz hayatımızı bizi Mutlu eden insanlarla geçirmeyi hak ediyoruz.
Aslında boşanmak geçiyor aklımdan ama ben boşandıktan sonra tekrar evlenmek ya da görüşmek istemiyorum. İnsanlar olarak malesef ki birilerine ihtiyaç duyuyoruz keşke duymasak. Tek başıma mutlu yaşayabilirmiyim bunu bilmediğim için bocalıyorum.

Aslında boşanmak geçiyor aklımdan ama ben boşandıktan sonra tekrar evlenmek ya da görüşmek istemiyorum. İnsanlar olarak malesef ki birilerine ihtiyaç duyuyoruz keşke duymasak. Tek başıma mutlu yaşayabilirmiyim bunu bilmediğim için bocalıyorum.
Tekrar evlenmeyi istemiyor olabilirsiniz sizin tercihiniz ama bazı insanlar gerçek mutluluğu ikinci hatta üçüncü evliliklerinde bulabiliyor.Bu kadar ön yargılı bakmamanızı tavsiye ederim.

iki başınıza da mutsuzsunuz..

Back
X