O kadar mutsuzum ki sürekli para harcıyorum

Sizi rahatsız eden şeylerden (mesela sosyal medya) uzaklaşarak başlayın işe.Açık yaraya tuz basmak gibi oluyor ve bu size daha da zarar verir.Diğer yandan mutlu gibi görünmelerine ve aldatıcı tamamen yalan dolu sosyal medyaya güvenip canınızı sıkmayın,he elbet gerçek de olabilir ancak onları görüp özenerek hiçbir şey düzelmez.Umarım sevginin en gerçek hali sizi bulur.

Sizi rahatsız eden şeylerden (mesela sosyal medya) uzaklaşarak başlayın işe.Açık yaraya tuz basmak gibi oluyor ve bu size daha da zarar verir.Diğer yandan mutlu gibi görünmelerine ve aldatıcı tamamen yalan dolu sosyal medyaya güvenip canınızı sıkmayın,he elbet gerçek de olabilir ancak onları görüp özenerek hiçbir şey düzelmez.Umarım sevginin en gerçek hali sizi bulur.
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi❤️

Kendinize herkesin bir zamanı vardır sözünü söyleyin. Sizin de diğer insanlar gibi mutlu olacağınız bir zaman var. O yüzden etrafa bakıp üzülmeyin. Alışveriş işini bende mutsuzken çok yapardım ama bütçemi koruyarak.

şimdi sevdiğim ne varsa onlara zaman ayırıyorum. Mesela iki günlük bir tatile çıktım şu an bütün gün gezdim yoruldum otel odasında ayaklarımı uzatmış kk okurken mesajınızı gördüm alışveriş konusu geçince hah dedim bizden biri daha.

Ama lütfen alışverişle avunmayın inanın avutmuyor. Sevdiğiniz sevebileceğiniz ne varsa ona yönelin. Ve dua edin ki anlaşamasanız bile hayatınıza müdahale yok. Bir çok kadın sözlü ve fiziksel şiddet görerek yaşamaya çalışıyor beterin beteri var.

Ha bu arada bende şu hayatta yapayalnız bir insanım. Ailemde hayatta olan hiç kimse yok. O yüzden lütfen üzülmeyin .yalnızlık doğru yönettiiğinizde tam bir nimet

Siz naptınız bitti mi devam mı
Sonuç olarak evet bitti. İyice soğukluk oluştu bir kaç kez denemeye çalışmama rağmen, daha da beter oldu. şu an ayrı bir ev tuttum oğlumla yaşıyorum.
arada benimde psikolojimi etkiliyor tabi çok mu zordu evine bağlı biri olsaydı, beraber bir şeyler yapsaydık,mutlu olsaydık vs vs ama olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşlarımın çoğunun iyi giden evlilikleri var. Olunca oluyor demek ki diyorum.
Hayat kısa mutlu olmaya bakın. kendi kendinizi ayağa kaldırın. Mutlu olacağınız şeyleri odaklanın gezmek mi, kitap mı okumak ne bileyim arkadaşlarınızla buluşmak mı her ne ise ertelemeyin yapın. Ama öncesinde sanırım bu evliliğinizin size ayak bağI olmasının önüne geçmeniz lazım. Çünkü sizi daha çok mutsuzluğa, depresif ruh Haline sokacak. Kendimden biliyorum ne zaman evleri ayırdık düzenimi kurdum kendime geldim.

Sonuç olarak evet bitti. İyice soğukluk oluştu bir kaç kez denemeye çalışmama rağmen, daha da beter oldu. şu an ayrı bir ev tuttum oğlumla yaşıyorum.
arada benimde psikolojimi etkiliyor tabi çok mu zordu evine bağlı biri olsaydı, beraber bir şeyler yapsaydık,mutlu olsaydık vs vs ama olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşlarımın çoğunun iyi giden evlilikleri var. Olunca oluyor demek ki diyorum.
Hayat kısa mutlu olmaya bakın. kendi kendinizi ayağa kaldırın. Mutlu olacağınız şeyleri odaklanın gezmek mi, kitap mı okumak ne bileyim arkadaşlarınızla buluşmak mı her ne ise ertelemeyin yapın. Ama öncesinde sanırım bu evliliğinizin size ayak bağI olmasının önüne geçmeniz lazım. Çünkü sizi daha çok mutsuzluğa, depresif ruh Haline sokacak. Kendimden biliyorum ne zaman evleri ayırdık düzenimi kurdum kendime geldim.
Kendimi gördüm yazdıklarınızda tam olarak şuan mutluluğumun önündeki ayak bağı. Çok mutlu olun bana da umut oluyor bunlar

Bazı cümleleri ben yazdım sandım :( sevgisizlik ve mutsuzluktan delireceğim sanırım.bu dünyada bana yer yok gibi hissediyorum

Bekliyorum ama psikologum dedi ki sen suan pasif agresif bir tutum sergiliyorsun belki onun işine bile geliyordur. Sen laf söylemeden rahat rahat arkadaşlarıyla gezip tozuyor zaten istediği bu da olabilir dedi.
Eeee yani. Neden oturup konuşmadınız,siz o kadar mutsuzsunuz ve eşiniz farkında değil belki farkında ama umrunda değil, bence eşinize duygularınıza bahsedin olmuyorsa çaresine bakın. Bu hayatta önemli olan sadece bizleriz. Kendinize değer verin biraz. Bakın şimdiden ne kadar ilaç kullanmaya başlamışsınız yarın bir gün daha beter olacak. Ruhumuz huzurlu olmadıkça bedenimiz hastalanır daha büyük sağlık problemleriyle boğuşmadan kendinizi bir muhasebeye çekin bence.değer mi?

Var ki harcıyorsun ben niye harcıyamiyorum 😏
Ya para dediğime bakmayın memur maaşı işte 🙂 gelecek ayın maaşını yedim mesela direkt kredi kartına gidecek kalan 500lira ile geçineceğim. Mutsuzluktan harcadığım için de hep pişman olacağım gereksiz şeyler aldım.

Eeee yani. Neden oturup konuşmadınız,siz o kadar mutsuzsunuz ve eşiniz farkında değil belki farkında ama umrunda değil, bence eşinize duygularınıza bahsedin olmuyorsa çaresine bakın. Bu hayatta önemli olan sadece bizleriz. Kendinize değer verin biraz. Bakın şimdiden ne kadar ilaç kullanmaya başlamışsınız yarın bir gün daha beter olacak. Ruhumuz huzurlu olmadıkça bedenimiz hastalanır daha büyük sağlık problemleriyle boğuşmadan kendinizi bir muhasebeye çekin bence.değer mi?
Konuştuk az önce. Benden boşanmak istemediğini beni hala sevdiğini vs söyledi. Bunları duymak için bu konuşmanın olması mı gerekiyordu dedim.

Ben de mutsuzluğumu hep bir şeyler alarak kapatmaya çalışırım. Özellikle de kozmetik. Ama alsak da değişen bir şey olmuyor. Hemen hemen yakın problemler yaşıyoruz. Ben artık ilgi ve sevgi beklemeye odaklandigim için, bütün enerjimi bunu düşünmeye harcadığım için bekledigim ilgiyi göremediğimi bile düşündüm. Ilginizi enerjinizi başka konulara çekmeye çalışın. O zaman bir şeyler değişmeye başlıyor. Ama düşünce olarak da ilginizi dağıtın. Başka isle uğraşıyormuş gibi gözüküp düşünceniz hala eşinizde olursa pek etkili olamaz diye düşünüyorum. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Sevgililigin ya da evliliğin ilk zamanlarındaki o heyecan sevgi kelebeği haller hep olmayacaktır.
Beklediğiniz bu değil-dir anlayabiliyorum ufak bir güzel söz bir opucuk ufak bir dusunulme vs. Bekliyorsunuz belki doğal olarak. Enerjinizi ondan çekin.
Bir de cevrenizde ya da sosyal medyadaki çok mutlu çift görüntüleri her zaman dogruyu yansitmaz. Daha 3 4 gun önce beraber fotoğraf paylaşmışızdır erkek arkadaşımla ağzımız kulaklarımızda olacak şekilde, ama fotoğraftan gunler önce aynı sizin yaşadığınız sıkıntılar yüzünden ciddi kavga etmiştik. Fotoğraftan bir kaç saat sonra yine kavga ettik hatta.
Bunları neden söylüyorum, yalnız değilsiniz bunu bilin diye söylüyorum

Tanıyorum. Ben de görüşüyorum normalde ara sıra ama onların yanındayken ağzı kulaklarında onlarla daha mutlu. Keşke evlenmeseydin bile dedim önceliklerine karar ver dedim. Boşanma konusu bir süre önce açılmıştı bana gitmek istiyorsan çocugu bırak git madem dedi. Tabiki hayır dedim. Sonra bir iyi bir kötü derken şu an geldiğimiz nokta içler acısı.

Bu cümle beni çileden çıkarıyor. Çocuğu bırakıp birakmayacagima sen mi karar veriyorsun beyinsiz diyesim geliyor böylelerine.

Mahkeme zaten vermez velayeti de sanki eşyadan söz ediyor bırak git derken bu erkekler.

Bakamayacaklarini da biliyorlar üstelik.

Sırf tehdit amaçlı, boş cümleler.

Önemli olan sizin ne düşündüğünüz , boşanmak istiyorsanız iki lafa kanmayın.

Düzelir umudunuz varsa tekrar denemeye çalışın.

Alışveriş konusunda da isterseniz engellersiniz kendinizi.

Bankayı arayın , günlük / haftalık limit koydurun. isteseniz de alamazsınız zaten.

Ben de şaşırdım ilk gittiğimde de okb için gitmiştim en son gittiğimde de öyle. Hatta psikologum iyisin gayet başlamamızdan bu yara yol aldık epey dedi bir de gitmeden psikiyatra görün dedi o da 2 2 götür dedi ilacı anlamadım 🙂 vücudumu deneme tahtası gibi kullanmak istemiyorum

Psikolog ilaç yazma yetkisi yok onun görevi konuşarak veya yönlendirerek
Psikiyatri ilaç yazma yetkisi var
Ben o hataya düştüm psikolog ilaç verdi psikiyatri ilaç yazdırmaya gittim sonra öğrendim ki yanlış alıyormuşum

Konuştuk az önce. Benden boşanmak istemediğini beni hala sevdiğini vs söyledi. Bunları duymak için bu konuşmanın olması mı gerekiyordu dedim.
Dilde bunları söylemesi tek başına birşey ifade etmez ki.
Siz aynı evin içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz.
Madem seviyor boşanmak istemiyor, uyumadan uyumaya eve gelmesin, önceliğini size versin, bunları da konuşmuşsunuzdur umarım.

Psikolog ilaç yazma yetkisi yok onun görevi konuşarak veya yönlendirerek
Psikiyatri ilaç yazma yetkisi var
Ben o hataya düştüm psikolog ilaç verdi psikiyatri ilaç yazdırmaya gittim sonra öğrendim ki yanlış alıyormuşum
Psikolog yönlendirmedi ilaç konusunda. Psikiyatr yazdı. Ben ikisine birlikte gidiyorum. Aslında psikologum agzını aradım ilaç konusunda kesinlikle devam et ya da bırak diyecek kişi ben değilim dedi net bir şekilde.

Dilde bunları söylemesi tek başına birşey ifade etmez ki.
Siz aynı evin içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz.
Madem seviyor boşanmak istemiyor, uyumadan uyumaya eve gelmesin, önceliğini size versin, bunları da konuşmuşsunuzdur umarım.
Evet çok yalnız hissettiğimi ailemin yanına gidince uzun bir süre (okullar açılana kadar) gelmeyeceğimi orda en azından yalnız kalmayacağını ve buna ihtiyacım olduğunu söyledim. Sevgisini de uzun zamandır hissetmediğimi söyledim. Yıllardır alkol almıyorum içmem bir daha demiştim hatta. Bugun ilk defa almaya karar verdim ruh halim berbat. O da beni sevdiğini söyledi. Evet göstermiyor ve sevdiğini söylemesine şaşırdım bile diyebilirim.

Back
X