O kadar mutsuzum ki sürekli para harcıyorum

Bu cümle beni çileden çıkarıyor. Çocuğu bırakıp birakmayacagima sen mi karar veriyorsun beyinsiz diyesim geliyor böylelerine.

Mahkeme zaten vermez velayeti de sanki eşyadan söz ediyor bırak git derken bu erkekler.

Bakamayacaklarini da biliyorlar üstelik.

Sırf tehdit amaçlı, boş cümleler.

Önemli olan sizin ne düşündüğünüz , boşanmak istiyorsanız iki lafa kanmayın.

Düzelir umudunuz varsa tekrar denemeye çalışın.

Alışveriş konusunda da isterseniz engellersiniz kendinizi.

Bankayı arayın , günlük / haftalık limit koydurun. isteseniz de alamazsınız zaten.
Ben net karar verirsem çocuk konusunda hiç bir şey yapamaz bunu kendi de biliyordur. Ciddi bir konuşma yaptım çocuk çocuk diyorsun da en azından haftada 1 gün görürsün kaliteli vakit geçirirsin şimdi varlığın yokluğun bir dedim. Beni sevdiğini falan söyledi sonra ama çocuktan ayrı kalmamak için bile demiş olabilir bilemiyorum. Sordum hatta çocuk olmasa ben seninle böyle bir konuşma yapsam ne dersin diye bozmadı devam etti seviyorum diye. Zamana bıraktım. Böyle evlilik istemediğimi de belirttim. Top onda kullansın artık. Devam edecek olursa ben netim görmüş oldu.

Evet çok yalnız hissettiğimi ailemin yanına gidince uzun bir süre (okullar açılana kadar) gelmeyeceğimi orda en azından yalnız kalmayacağını ve buna ihtiyacım olduğunu söyledim. Sevgisini de uzun zamandır hissetmediğimi söyledim. Yıllardır alkol almıyorum içmem bir daha demiştim hatta. Bugun ilk defa almaya karar verdim ruh halim berbat. O da beni sevdiğini söyledi. Evet göstermiyor ve sevdiğini söylemesine şaşırdım bile diyebilirim.
Antidepresanlarla birlikte alkol kullanmayın lütfen.

Genel olarak psikologa asıl gitmesi gerekenler değil, onların hasta ettiği kişiler gelir derler. Üzüldüm gerçekten, konuşmanız iyi olmuş umarım işe yarar. Ara ara çocuğu bırakıp kendiniz yalnız veya arkadaşlarınızla çıkın gezin isterseniz. Hem anlamış olur sizi, kendi çocuk baksın siz arkadaşlarınızla eğlenin

Ben de mutsuzluğumu hep bir şeyler alarak kapatmaya çalışırım. Özellikle de kozmetik. Ama alsak da değişen bir şey olmuyor. Hemen hemen yakın problemler yaşıyoruz. Ben artık ilgi ve sevgi beklemeye odaklandigim için, bütün enerjimi bunu düşünmeye harcadığım için bekledigim ilgiyi göremediğimi bile düşündüm. Ilginizi enerjinizi başka konulara çekmeye çalışın. O zaman bir şeyler değişmeye başlıyor. Ama düşünce olarak da ilginizi dağıtın. Başka isle uğraşıyormuş gibi gözüküp düşünceniz hala eşinizde olursa pek etkili olamaz diye düşünüyorum. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Sevgililigin ya da evliliğin ilk zamanlarındaki o heyecan sevgi kelebeği haller hep olmayacaktır.
Beklediğiniz bu değil-dir anlayabiliyorum ufak bir güzel söz bir opucuk ufak bir dusunulme vs. Bekliyorsunuz belki doğal olarak. Enerjinizi ondan çekin.
Bir de cevrenizde ya da sosyal medyadaki çok mutlu çift görüntüleri her zaman dogruyu yansitmaz. Daha 3 4 gun önce beraber fotoğraf paylaşmışızdır erkek arkadaşımla ağzımız kulaklarımızda olacak şekilde, ama fotoğraftan gunler önce aynı sizin yaşadığınız sıkıntılar yüzünden ciddi kavga etmiştik. Fotoğraftan bir kaç saat sonra yine kavga ettik hatta.
Bunları neden söylüyorum, yalnız değilsiniz bunu bilin diye söylüyorum
En son ne zaman sarıldığımızı unuttum. Kendimi çok güçlü hissederdim ama öyle değilmişim onu anladım. Aslında çalışıyordum virüsten dolayı ara verince uzun uzun düşünme fırsatım oldu. Başka şeylere odaklanma lazım o konuda çok haklısınız. Başka insanların hayatıyla hiç ilgilenen biri değildim normalde. Ama algıda seçicilik indir nedir gözümü çevirdiğim yerde mutlu görünen çiftler görüyorum bu da beni daha fazla karamsarlığa itti.

Genel olarak psikologa asıl gitmesi gerekenler değil, onların hasta ettiği kişiler gelir derler. Üzüldüm gerçekten, konuşmanız iyi olmuş umarım işe yarar. Ara ara çocuğu bırakıp kendiniz yalnız veya arkadaşlarınızla çıkın gezin isterseniz. Hem anlamış olur sizi, kendi çocuk baksın siz arkadaşlarınızla eğlenin
Bu söze okadar hak veriyorum ki ne desem bilemedim. Çocuk konusunuda aynen o konuşmayı yaptum. Bütün hissettiklerimi söyledim. Bundan sonraki durumumuzu onun konuşmadan ne çıkardığı gösterecek.

Ne kadarda bir gidiyorsunuz psikoloğa? Terapistiniz klinik psikolog mu? Çünkü olayların perde arkasını ve kendi içinize bakmayı ancak gerçek bir terapiyle yapabilirsiniz.Bende bunaldıkça görünüşümle uğraşıyorum sizin para harcayıp alışveriş yapmanız gibi.Bunlara eyleme vurma diyorlar.içe atılan konuşulmayanlar bu şekilde dışa yansıyor işte.

Ne kadarda bir gidiyorsunuz psikoloğa? Terapistiniz klinik psikolog mu? Çünkü olayların perde arkasını ve kendi içinize bakmayı ancak gerçek bir terapiyle yapabilirsiniz.Bende bunaldıkça görünüşümle uğraşıyorum sizin para harcayıp alışveriş yapmanız gibi.Bunlara eyleme vurma diyorlar.içe atılan konuşulmayanlar bu şekilde dışa yansıyor işte.
Bilmem klinik değil sanırım mesleğin detaylarını bilmiyorum aslında biri yönlendirdi gittim öyle. Şuan aldığım şeyler o kadar gereksiz geliyor ki pişmanım kredi kartını sadece bilet alırken vs kullanacağım düşünerek almıştım şuan şişti kendimi zora soktum resmen.

Back
X