Ben de mutsuzluğumu hep bir şeyler alarak kapatmaya çalışırım. Özellikle de kozmetik. Ama alsak da değişen bir şey olmuyor. Hemen hemen yakın problemler yaşıyoruz. Ben artık ilgi ve sevgi beklemeye odaklandigim için, bütün enerjimi bunu düşünmeye harcadığım için bekledigim ilgiyi göremediğimi bile düşündüm. Ilginizi enerjinizi başka konulara çekmeye çalışın. O zaman bir şeyler değişmeye başlıyor. Ama düşünce olarak da ilginizi dağıtın. Başka isle uğraşıyormuş gibi gözüküp düşünceniz hala eşinizde olursa pek etkili olamaz diye düşünüyorum. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Sevgililigin ya da evliliğin ilk zamanlarındaki o heyecan sevgi kelebeği haller hep olmayacaktır.
Beklediğiniz bu değil-dir anlayabiliyorum ufak bir güzel söz bir opucuk ufak bir dusunulme vs. Bekliyorsunuz belki doğal olarak. Enerjinizi ondan çekin.
Bir de cevrenizde ya da sosyal medyadaki çok mutlu çift görüntüleri her zaman dogruyu yansitmaz. Daha 3 4 gun önce beraber fotoğraf paylaşmışızdır erkek arkadaşımla ağzımız kulaklarımızda olacak şekilde, ama fotoğraftan gunler önce aynı sizin yaşadığınız sıkıntılar yüzünden ciddi kavga etmiştik. Fotoğraftan bir kaç saat sonra yine kavga ettik hatta.
Bunları neden söylüyorum, yalnız değilsiniz bunu bilin diye söylüyorum