- 30 Kasım 2010
- 9.603
- 19.273
- 448
- Konu Sahibi tolstoyevski
Gerçekten hiç görmediği sanal olarak yakinlastigi birine bu kadar baglanabiliyor mu insan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birimiz istanbul birimiz ankara'da. ayrica üniversite sinava hazirlanma sürecindeydik o stresle bir de bulusma olayi zaten sinavlar bitince ancak olabilirdi.sanaldan aşk olmaz olsada. Ne yapar edilir hemen buluşulurdu .plan yapıp eylül ekime bırakılmazdı . Ne demişler gelirse ekime gelmezse![]()
Bahane bulma İstanbul Ankara uçakla 1 saate gelip dönebilirdi .kendini bunlarca avutmak yerine yeni ve reel ilişkiler bulbirimiz istanbul birimiz ankara'da. ayrica üniversite sinava hazirlanma sürecindeydik o stresle bir de bulusma olayi zaten sinavlar bitince ancak olabilirdi.
olabiliyor demek ki. mantığım ve duygularım çeliştiği icin buralara kadar yazdim durumu.Gerçekten hiç görmediği sanal olarak yakinlastigi birine bu kadar baglanabiliyor mu insan?
bu konuyu konustuk kiz kardesi hemen gelmek istedi abisiyle. ben biraz daha isinmayi ve tanimayi istedigim icin hemen bulusma olsun istemedim yani erkeğin istememesi gibi bi durum yok ortada. benim kız olarak kendimi biraz cekmem olayi var.Bahane bulma İstanbul Ankara uçakla 1 saate gelip dönebilirdi .kendini bunlarca avutmak yerine yeni ve reel ilişkiler bul
tanisma olayi olucakti ama ben kendimi geri cektim sınavlarin bitiminde kafamiz daha rahat olur o surecte de biraz daha kendisine ısınır tanımaya calisirim diye. yani hepsini yavaş yavaş halledicektik. süreci hatalı ilerlettim. v.s..Ben anlamadım yazismayla mi yürüyor ilişki bir ikincisi ailesiyle görüştünüz mü tanıştınız mi ? Tanismadiysaniz yok onla oturmam yok bunla görüşmem yok şöyle yok böyle. Ben mi anlamadım ki acaba. Bi de 1.80 gerçekten çok uzunmuş kıymetli oğlu sanki 1.90. Bende 1.65 im eşim de 1.85. Bi de 19 yaş ve 23 yaş evlilik için küçük sanki özellikle erkekler 26 27 yaşlarında olgunluk seviyelerine ulaşıyor ve değişiyorlar.
Bence ilişki miliski unutun yakinsaniz arkadaş gibi görüşün belki bişeyi hoşunuza gitmicek yani. Yazismaya bakılırsa benim eşim on numara beş yıldız beyefendiyi konuşması tiyatrolara gitmeler kitap okumalar ama aslında öyle değilmiştanisma olayi olucakti ama ben kendimi geri cektim sınavlarin bitiminde kafamiz daha rahat olur o surecte de biraz daha kendisine ısınır tanımaya calisirim diye. yani hepsini yavaş yavaş halledicektik. süreci hatalı ilerlettim. v.s..
Bizim insanımız olayı tam anlamadan dinlemeden yargilamaya ve dalga geçmeye endeksli maalesef. Alay edenler de kendi seviyesini belli ediyor sadece. tesekkur ederim gelen cevaplar arasında en mantıklısı ve beni gercekten anlayan biri çıktı sonunda dediğim bir yorumdu sizinki..19 yaşında olup cinsellik bölümüne acaba hamile miyim diye konu açsa daha mı iyiydi 19 yaşında eşiyle tanışan yok mu hiç etrafınızda yok cok fenasın adamı ikna etmişssin evlenmeye falan yok internetten mi koruyup kolladı yok kararı internetten mi aldınız tabiki yüzyüze görüşmeli kız sınavların geçmesini beklemiş görüşmek için hem okul okul diyorsunuz kız o hassasiyeti göstermiş şimdide alay eder gibi yorum yazıyorsunuz
kişisel yorumumda ilişkinle ilgili 7 ay dayanabildiysen bence geçicek bir duygudur yazmamalısın
karar vermedik görüşme de olacaktı sınav bitince. ben sadece ciddiyetine bakmak istedim sonucta herkes okulu bitince ayaklari uzerinde durunca, sevdigi hayat gorusune uydugu biri cikinca evlenmeyi isterHiç görüşmediniz mi?? Sadece telden mi evlenmeye karar verdiniz ben anlamadım..
bundan 7 ay öncesi -üniversite sınavlarına hazırlanırken (1 yıl mezuna kaldım daha iyi bir yer tutturmak için)19 yasindayim başka bir forumda sınav derdimi hayallerimi döküp yardım dilendim ve biri çıktı o kadar olgun cevaplar verdi ki (cinsiyetimi bilmiyordu sohbet esnasında) wpdan numarasini verdi hocam siz yeter ki isteyin biz yardım ederiz gerisi takdiri ilahi dedi,ilk başta çekindim kaydetmeye çnkü erkekti(watsap profilinde fotosunu gördüm) sonra yazdım wpdan ama cinsiyetimi hâlâ söylemedim. konuşmaya basladık derken cok iyi niyetli biri olduğunu anladım ona karsı dürüst olup yaşımı cinsiyetimi hayallerimi anlattım. Derken hayata bakışımdan etkilenip, bu yaşta bunlar nasıl kıymetli düşünceler diyerek beni methetti. Sonrası malumunuz.. Kendisi mühendisliği bırakmış ve ortaminin ruhuna iyi gelmedigini söylemisti,iyi bir ünivde mimarlık kazanmak icin tekrar hazirlanan 23 yasinda bir beyefendiydi.. tam anlamiyla beyefendi ama. o yakışıklılık ve boy posla olgunluğunu yan yana getirince hayran olmamak elde değildi.. Bu sekilde 3 ay boyunca konustuk ve o da bende elimizde olmayan bir sekilde birbirimize aşırı ısındık, bacısının no.sunu verdi onunla bile konuştuk. benim resmimi ilerleyen zamanlarda annesine babasına kucuk kardesine bile gösterdi.annesi daha uzun bir kiz istiyormus begenmemis pek v.s:) oglu 1.80 diye. benim boyum 1.63 bu arada. Skypedan konustuk. benden hoslandigi o kadar belli ve konusmalari o kadar seviyeli olgundu ki. Bu samimiyetle ilerlerken ben bir hata yaptim yaşımın verdigi acemiliklede(19) bu iliski eger ciddilesmeyecekse ben kimsenin kalbinde yara birakmak istemem dedim ve evlilik olursa ne gibi planlar yapabilirizden acildi konu kendisi yeniden okuyacagindan malum ev gecindirmesi zor. babasinin yaptirdigi ev var iki daire üstte anne babasi oturuyor alt katı ogluna düşünmüşler. Ben kaynanaya yakin olmak isteyen biri degildim annem o konudan cok cekmis diye gözüm korkmustu ama sevgimden dolayi onlarda aşılır diyerek zorlamadim kendisini. Okulumu bitirerek evlenirsem sayet evlenmeyi kafama koymustum. bir gün maddiyattan konu acildi iste evliligi nicin erteliyoruz babamin beni evlendirmeye iki ev gecindirmeye bile gücü var bende okul sonralari babamin insaat ofisinde calisirim destek olurum ona dedi. Ama kazancin ortak olmasi demek kaynana lafi demek .. Kazanca laf edebilir ya da ne bileyim guvenemedim boylesine hayir sen ayaklarin uzerinde dur babandan biraz daha bagimsiz ol dedim.. orda sanirim erkeklik gururuna dokundu bundan sonra ne evlilige dair bir sey konusurm ne bisey dedi. ertesi gune baktim pisman.. ne istedigini bildigin zaman konusurz diyerek tersledim ve bitirdik.. bitirdigimizin gecesi bana icimden bir sey koptu nolur gitme beklentilerini dile getir dedi ve benim koydugum sartlarin hepsine tamam,olur dedi. sene sonu meslegine adim attiginda bana mesaj at dedim ben burdayim ne istedigini bilen biri görmek istiyorum dedimbilmiyorum hata mi yaptim, o da sene sonuna hisler körelir dedi konusmazsak ayni samimiyette v.s .. bu sekilde cok severek bitirdik 7 koca ay gecti icim yaniyor.. numarasi her seyi var geri dönmeli miyim ? Onu öyle cok ozluyorum ki. olgunlugunu saf kalbini beni koruyup kollamasini
![]()
O kadar gel-git yaşıyorum ki bu süreçte, tekrardan yazmalı mıyım gel-git'i. bazen diyorum ki karsidan caba göremiyorum o niye cabalamiyor, bazen de diyorum ki o zaten çabalamak icin bir yola girmisti ama her insan gibi bazi psikolojik nedenlerden dolayi bocaladi ki okul birakmisti yeniden hazirlaniyordu, hangimiz çıkmaza girmedik ki hayatimizin illaki bir döneminde. bugün yine canım boğazımda ağlamaklıyım halbuki dün iyi olmustum biraz elim ona yazmamak icin zor duruyor napicam bilmiyorum19 yaş diyorum, hayallerin en derin olduğu yaş belki de...
Farklı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla ve canlı olarak yüzyüze hiç görüşmediniz.
Kayınvalideye yakın yaşamak istememen normal ve hakkın, herkes bunu kabul etmek zorunda değil, sen sevdiğin kişinin kendi ayakları üzerinde durmasını istemişsin, ailesinden bağımsız... Bu da benim en sevdiğim şey. Kayınvalideme ait ev olduğu halde ki aynı bina değildi, ona rağmen ben kirada oturmayı 1 yıl sonra da kredi ile ev almayı tercih ettim. Eşim de baştan bunu hoş karşılamadı ama sonrasında kendi ayakları üzerinde durduğunu anlayınca mutlu oldu.
Uzun zaman konuşmuyor olmanız aranızı soğutacak.
Diyeceğim, yüzyüze görüşebilseniz, yakın şehirlerde ya da aynı şehirlerde olsanız birbirinize bağlanmanızın ne derece olduğunu daha iyi algılarsınız.
Yaşınız küçük olabilir, fakat okullar biter, işe başlarsınız vs vs sonra da evlilik olur. Acele etmeye gerek yok, hem daha iyi tanırsınız birbirinizi, hem o kadar sevginiz varsa ikinizinde bu süreç size uzun gelmez...Beklenebilir.
ayrıca beni çok iyi anlamissiniz, bir erkek icin cok onemli bir sey ayaklari uzerinde durmasi, bagimsiz olmasi.hatta ben diyordum ki okul bitince bende destek olurum. ikimizde calisinca gül gibi geciniriz v.s.. babasi şeker gibi bir insanmış hic sorumluluk yuklemeden büyütmüs bazende ondan böyle oldu kendimi korumada hissediyor cabalamayi bos görüyorum diyordu..yani tek tarafli onu da suclayamiyorum ama bi yandan da diyorum ki yinede ayaga kalkmali bir seyler yapmaliydi en azindan kendi icin hadi beni coktan gectim.19 yaş diyorum, hayallerin en derin olduğu yaş belki de...
Farklı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla ve canlı olarak yüzyüze hiç görüşmediniz.
Kayınvalideye yakın yaşamak istememen normal ve hakkın, herkes bunu kabul etmek zorunda değil, sen sevdiğin kişinin kendi ayakları üzerinde durmasını istemişsin, ailesinden bağımsız... Bu da benim en sevdiğim şey. Kayınvalideme ait ev olduğu halde ki aynı bina değildi, ona rağmen ben kirada oturmayı 1 yıl sonra da kredi ile ev almayı tercih ettim. Eşim de baştan bunu hoş karşılamadı ama sonrasında kendi ayakları üzerinde durduğunu anlayınca mutlu oldu.
Uzun zaman konuşmuyor olmanız aranızı soğutacak.
Diyeceğim, yüzyüze görüşebilseniz, yakın şehirlerde ya da aynı şehirlerde olsanız birbirinize bağlanmanızın ne derece olduğunu daha iyi algılarsınız.
Yaşınız küçük olabilir, fakat okullar biter, işe başlarsınız vs vs sonra da evlilik olur. Acele etmeye gerek yok, hem daha iyi tanırsınız birbirinizi, hem o kadar sevginiz varsa ikinizinde bu süreç size uzun gelmez...Beklenebilir.
Sevseydi bu kadar uzak kalamazdı demek ki duyguları yoğun değildi...belki de istediği okulu kazanamamistir o yuzden yazmadi bilemiyoruz ki. ya da o süreçte kendisini yalniz biraktigimdan incindi.zaten hazirana kadar uzatmak konusmamak mantiksiz duygular bile körelir dedi en son bana. ama ben bunu bile iyiligimiz icin yaptim. zaten kiz kardesi de diyordu cok fazla konusmayin duygular stabil kalsin o da ders calisabilsin diye.sadece bu konu aklima geldikce darlaniyorum.