Saymıyor canım arkadaslarla konusuyorum dıyolar benımkı benden çekinir vermez.. Bu ne cekinmesi telefonu açmadan dedim ki verme araba, telefonu actı konustu kapattı ve imali imali diyor ki verdim arabayı, yani sen istedıgın kadar konus verdim dıyorAraba küçük bir detay eşiniz sizi saymıyor.
Zaten ben ıyı degılım cocuklardan falan psıkıyatri ye gıttım ılac yok bebekten oturu bıde bunlarla ugrasıyorum keske bende gamsız olsam onun gbı kafa rahatcanınınız sıkılıyordur kafaya takıyorsunuzdur doğal olarak.sizin mutsuzluğunuz da çocuklara yansır ister istemez.kendi çocuklarından değerli mi yahuu bu kazık kadar olmuş yeğenler?
onu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakkBu kafayla olmaz zaten. Yoksa evi de elinden alirlar.
Kızz ben de kardesıme dedım bende bi yengelik yapayım, yengeme bak kimseyi takmıyor, iste dedm adam uyuyo sabah ıse gıdecek getiremez arabaSen yengesin yengelik sıfatını taşımanın tam zamanıbizim yengelerden değil araba su istemeye çekinirsin onlardan ne eksiğin var sende yap şu yengeliğini artık elinede fırsat geçmiş aramışlar açmışsın bi güzel terslicektin bak bidaha oluyormu. Şahsen ben velilerine şikayet ederdim kocamda iş yoksa her yola baş vururdum
Aha bu benim kayınpeder abisinin işe yaramaz oğlu için kredi çekmiş düğün zamanıonu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakk
Sizde araba yokken sürekli taksiyle biyerlere gidin madem.Saymıyor canım arkadaslarla konusuyorum dıyolar benımkı benden çekinir vermez.. Bu ne cekinmesi telefonu açmadan dedim ki verme araba, telefonu actı konustu kapattı ve imali imali diyor ki verdim arabayı, yani sen istedıgın kadar konus verdim dıyor
Onu yapamaz para yokonu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakk
Araba bana lazım kafanıza estikçe aramayın artık gibi sert konuşun bidahakineKızz ben de kardesıme dedım bende bi yengelik yapayım, yengeme bak kimseyi takmıyor, iste dedm adam uyuyo sabah ıse gıdecek getiremez arabaoda demıs tamam taksıyle gelıyoruz almaya
onu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakk
Bende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum varSizde araba yokken sürekli taksiyle biyerlere gidin madem.
Valla bacım Allah yardımcın olsun eşin benim kayınpeder gibi desene kendi ailesi önceliği olması gerekirden yeğen kuzen derdindeOnu yapamaz para yok
vallahi veriyordur harçlik sizden habersiz.bu potansiyeli gördüm eşinizdeOnu yapamaz para yok
Of of ben neler cektım canım tek bu olsa iyi.Yegenler ergen gezme derdindeler. Amca amca olsa bunun iyilik olmadigini bilir. Malum kendi de cocuk yetistiriyor ya bilmesi lazim.
Adamda is yok. Yarin bana is yeri ac derler kredi cekip acacak bir potansiyeli var. Adama mustehak da olan konu sahibine oluyor iste
Ne zaman bu akşam kapıdan arabayı alirlarken mi dediniz ?Bende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
iş hayatınız var mı ehliyetiniz var mı peki?varsa hayatta vermezdim ben olsam arabayıBende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
Evet malesef ben orda hastayım demıyor arabayı getırın baskasından istıyo arabaValla bacım Allah yardımcın olsun eşin benim kayınpeder gibi desene kendi ailesi önceliği olması gerekirden yeğen kuzen derdinde
Bu arada o arabada içilir..karı kız taşınır filan biliyorsunuz değil mi pis işlere alet edilir mutlakaBende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
Bende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
Yok telefon da dedım sabah yada yarın gece getiririm dedi, yarın aksam getırir iste sonra esım onları gerı bırakıcak evlerine geri gelicek toplam 1.5 saatNe zaman bu akşam kapıdan arabayı alirlarken mi dediniz ?
Yüzleri nasıldı ne dediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?