O kadar sıkıldım kii artık

Araba küçük bir detay eşiniz sizi saymıyor.
Saymıyor canım arkadaslarla konusuyorum dıyolar benımkı benden çekinir vermez.. Bu ne cekinmesi telefonu açmadan dedim ki verme araba, telefonu actı konustu kapattı ve imali imali diyor ki verdim arabayı, yani sen istedıgın kadar konus verdim dıyor

canınınız sıkılıyordur kafaya takıyorsunuzdur doğal olarak.sizin mutsuzluğunuz da çocuklara yansır ister istemez.kendi çocuklarından değerli mi yahuu bu kazık kadar olmuş yeğenler?
Zaten ben ıyı degılım cocuklardan falan psıkıyatri ye gıttım ılac yok bebekten oturu bıde bunlarla ugrasıyorum keske bende gamsız olsam onun gbı kafa rahat

Kızz ben de kardesıme dedım bende bi yengelik yapayım, yengeme bak kimseyi takmıyor, iste dedm adam uyuyo sabah ıse gıdecek getiremez araba oda demıs tamam taksıyle gelıyoruz almaya

onu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakk
Aha bu benim kayınpeder abisinin işe yaramaz oğlu için kredi çekmiş düğün zamanı kendininde ayranı yok içmeye krediyle koşar düğüne var bu tipler işte

Sizde araba yokken sürekli taksiyle biyerlere gidin madem.

Kızz ben de kardesıme dedım bende bi yengelik yapayım, yengeme bak kimseyi takmıyor, iste dedm adam uyuyo sabah ıse gıdecek getiremez araba oda demıs tamam taksıyle gelıyoruz almaya
Araba bana lazım kafanıza estikçe aramayın artık gibi sert konuşun bidahakine

onu geç kendilerini evlendirtirler bu yeğenler .borcunu da konu sahibinin eşi öder kredi çekip.bu yeğenler evlerden ırakk

Yegenler ergen gezme derdindeler. Amca amca olsa bunun iyilik olmadigini bilir. Malum kendi de cocuk yetistiriyor ya bilmesi lazim.

Adamda is yok. Yarin bana is yeri ac derler kredi cekip acacak bir potansiyeli var. Adama mustehak da olan konu sahibine oluyor iste

Of of ben neler cektım canım tek bu olsa iyi.

Bende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
Ne zaman bu akşam kapıdan arabayı alirlarken mi dediniz ?
Yüzleri nasıldı ne dediler ?

Bende bı yere gitmiyorum pek araba evın onunde duruyor esım tatilken dolasıyoruz oyle.. Dedım arabayı cabuk getırin benım randevum var
iş hayatınız var mı ehliyetiniz var mı peki?varsa hayatta vermezdim ben olsam arabayı

1. Eşinizi evden kovun *
2. Anahtarı saklayın
3. Arabayı bulamayacakları yere park edin. **
4. Geldiklerinde sopayla kovalayın
5. Arabayı satın da kurtulun
6. Kocayı boşayın***
7. Arabayı aldıklarında çalıntı ihbarı yapın
8. Cinnet geçirin
9. Cinnet geçirin
10. Cinnet geçirin****

* Araba bir hafta yok mu sen de bir hafta yok ol gözüm görmesin git yeğenlerinde kal dersiniz
** Sorarsa benim akrabalarımın başı kel mi onların da bedava araç hizmetinden faydalanma hakları var dersiniz
*** üstüne bir de paylaşılamayan kutsal arabayı almakla tehdit ederseniz amanın :)
**** Error

Ya herro ya merro

Bu arada o arabada içilir..karı kız taşınır filan biliyorsunuz değil mi pis işlere alet edilir mutlaka

Yok bacim yanlis yoldasin. Her gun isin olmasa bile taksiyi kullan. Oyle cok kullan ki adamin cebinde para birakma :) mumkunse sehirlerarasi yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…