- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Değişmez o nato kafa nato mermer ama lütfen pes etme dirayetli ol yık geç icabındaEvet malesef ben orda hastayım demıyor arabayı getırın baskasından istıyo araba
Yani hersey olabilir ama ben ne dıyeyim kı daha arabanın anahtarını saklayım bariBu arada o arabada içilir..karı kız taşınır filan biliyorsunuz değil mi pis işlere alet edilir mutlaka
Hey maşallah bide birlikte geçireceğiniz zamaninizdan çalıyorlarYok telefon da dedım sabah yada yarın gece getiririm dedi, yarın aksam getırir iste sonra esım onları gerı bırakıcak evlerine geri gelicek toplam 1.5 saat
Kız Allah seniYok bacim yanlis yoldasin. Her gun isin olmasa bile taksiyi kullan. Oyle cok kullan ki adamin cebinde para birakma :) mumkunse sehirlerarasi yap :)
Eşinizi ev borcuna sokturun arabayı satmaniz gereksinYani hersey olabilir ama ben ne dıyeyim kı daha arabanın anahtarını saklayım barivalla kafayı yedirtti
ovvvvv arabamı beğenmiyordum modelini vs.ama bu konudan sonra ne önemi var benim ya kimse istemiyor ya diye şükredeceğim artıkYani hersey olabilir ama ben ne dıyeyim kı daha arabanın anahtarını saklayım barivalla kafayı yedirtti
Kız adam uyuyo kaldır dıyo ayagına araba goturcek ama ben bıse dıyemıyorm cunku dıyo kı amcamın haberı var sen kaldır, adam okeylemısHey maşallah bide birlikte geçireceğiniz zamaninizdan çalıyorlar
Ya bu adam bir tek bu hususta böyle değildir ki yeni de böyle olmamıştır. Bir de bu adama 2 cocuk yapmışsın. 2 cocuk babası sorumluluğu taşıyabilecek biri olsaydı yeğenlerine arabayı ister satsınlar ister parçalasınlar diyemezdi.Saymıyor canım arkadaslarla konusuyorum dıyolar benımkı benden çekinir vermez.. Bu ne cekinmesi telefonu açmadan dedim ki verme araba, telefonu actı konustu kapattı ve imali imali diyor ki verdim arabayı, yani sen istedıgın kadar konus verdim dıyor
Allahiiiim çingene gibilerKız adam uyuyo kaldır dıyo ayagına araba goturcek ama ben bıse dıyemıyorm cunku dıyo kı amcamın haberı var sen kaldır, adam okeylemıs
eşiniz emniyet mensubu galiba.tühh öyle olmasaydı araba çalındı diye ihbar ederdinizKız adam uyuyo kaldır dıyo ayagına araba goturcek ama ben bıse dıyemıyorm cunku dıyo kı amcamın haberı var sen kaldır, adam okeylemıs
İnan bi araba işine girdik rezıl olduk bunla ev mev alınmazEşinizi ev borcuna sokturun arabayı satmaniz gereksin
Aynen canımeşiniz emniyet mensubu galiba.tühh öyle olmasaydı araba çalındı diye ihbar ederdiniz
Tüm yolları kapattin ya şimdiİnan bi araba işine girdik rezıl olduk bunla ev mev alınmazanlatsam roman olur
tayinide mi çıkmıyor bu adamın? o zaman yeğenlerden kurtulurdunuzAynen canımbaya atraksiyonlu olurdu
Ah deşme yaramı cıkmadı tayın 1 yıl daha cekıcem insallah cıkar seneye bunların soyundan sopundan kımsenın olmadığı bı yeretayinide mi çıkmıyor bu adamın? o zaman yeğenlerden kurtulurdunuz
Hahaha o kadar rahat kiii herkesten uzakAh deşme yaramı cıkmadı tayın 1 yıl daha cekıcem insallah cıkar seneye bunların soyundan sopundan kımsenın olmadığı bı yere
Koca uyuyo ben ayakta bakTüm yolları kapattin ya şimdine diyeyim daha ben sana, kocayı boğ at en temizi
Hep sinirden dimiKoca uyuyo ben ayakta bakolan bana oldu
Aynen canım 6 yıldır tak etti artık vallaHahaha o kadar rahat kiii herkesten uzak
Aynen sakinleştirici ıstedım emzırıyorum dıye olmadı.. Başka çarem yok oysaki bu evde bu adamla, herseyi sen dusun sen tak nereye kadarHep sinirden dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?