Bebeğiniz de var bi de.. Ayıp yani.. Arsızlık bu kadarı da.. Ama eşiniz bu durumdan gayet memnun göründüğü için ondan yüz buluyorlar belli ki..Ya tabıkı acil bıse olur verirsin..ama gezmek ıcın gece ıstıyolar alıyolar gerı getirmek yok bız isteyene kadar
Bebek falan kımın umrunda canım yegenler gezsın yeter kiBebeğiniz de var bi de.. Ayıp yani.. Arsızlık bu kadarı da.. Ama eşiniz bu durumdan gayet memnun göründüğü için ondan yüz buluyorlar belli ki..
sizden fazla kullanıyorlar arabayı.vergiye kaskoya bakımına da ortak edin bariiAynen sakinleştirici ıstedım emzırıyorum dıye olmadı.. Başka çarem yok oysaki bu evde bu adamla, herseyi sen dusun sen tak nereye kadar
Sevilecek tarafları yok kisizden fazla kullanıyorlar arabayı.vergiye kaskoya bakımına da ortak edin bariiyeğenlere tanımadan kıl oldum abiii
Yegenlerinin babası da haberiniz mi yok acabaBebek falan kımın umrunda canım yegenler gezsın yeter ki
Valla sizin yerinizde olmak istemezdim.. Ama ben olsam çoktan el atmıştımBebek falan kımın umrunda canım yegenler gezsın yeter ki
Dur az kaldı bende memleketteydım 20 gun oldu geleli, 3.alışı bu arabayı 3.de patladım amaaa daha big bang olmadı bı daha isterse yer yerinden oynayacakValla sizin yerinizde olmak istemezdim.. Ama ben olsam çoktan el atmıştım
arabayı bir önden bir de arkadan çarpacaksın duvara kapılarını da sürteceksin iyice bırakacaksın aldığın yere.ayyy kocacığımmm görünmez kaza oldu pardonnn deyip güleceksin bir de yüzüneValla sizin yerinizde olmak istemezdim.. Ama ben olsam çoktan el atmıştım
adam polis ben cinnetlenmezdim o evde vallaBir cinnet herşeyi çözer aslında
Kesinlikle hakkettiarabayı bir önden bir de arkadan çarpacaksın duvara kapılarını da sürteceksin iyice bırakacaksın aldığın yere.ayyy kocacığımmm görünmez kaza oldu pardonnn deyip güleceksin bir de yüzüne
Yürü kızDur az kaldı bende memleketteydım 20 gun oldu geleli, 3.alışı bu arabayı 3.de patladım amaaa daha big bang olmadı bı daha isterse yer yerinden oynayacak
Umrunda olmaz kiarabayı bir önden bir de arkadan çarpacaksın duvara kapılarını da sürteceksin iyice bırakacaksın aldığın yere.ayyy kocacığımmm görünmez kaza oldu pardonnn deyip güleceksin bir de yüzüne
Evet canım eşiğindeyiz onunda bı daha ki istemede oda olurBir cinnet herşeyi çözer aslında
tövbee tövbee nasıl adam bu?polis maaşları 50 bin oldu da biz mi duymadık.eşim mühendis arabasına 3500 verip lastik alamadı yahu aylardır.Umrunda olmaz kibu kadar rahatlık da iyi degıl işte
Valla bızde aynıyız canım olmayan şeyin Bonkörlüğünü yapıyo bı araba var oda daha bankanıntövbee tövbee nasıl adam bu?polis maaşları 50 bin oldu da biz mi duymadık.eşim mühendis arabasına 3500 verip lastik alamadı yahu aylardır.
şaka mı bu ya ben burda yazılanları görünce çıldırıyorum 1 2 olsa neyse kendi arabanız varken başkasından araba istemek ne demek ya? ben burda yazılanları okurken gidicem yakında eşiniz nasıl kalkıp sanane isterse parçalasınlar diyebiliyor onu da anlamadım ikiniz birlikte almadınız mı bu arabayı..bir daha siz söyleyin ben vermiyorum arabayı diye. 1 hafta araba almak ne..Gercekten bunaldım.. Esımın yegenlerı sureklı arabamızı istıyor alıyolar 1 hafta yok araba, gecende aldılar ben rahatsızdım baskasından araba rıca edıp hasteneye gıttık.. Neyse bugun yıne aradılar eşimi araba İcin dedım ki verme araba falan.. Tamam benlik sıkıntı yok dedı, arabayı verdım dedi sonra kapatınca.. Bende tartıstım biraz.. Bu koltuk ta uyudu yegenı arıyo 1 de amcam arabayı getırcekti dıyo dedım uyudu o sabah ıse gıdecek.. Kaldır dıyor, sesledim kalkmıyor dedım, taksıyle gelıp aldılar arabayı.. Gercekten ben mi abartıyorum..araba bıze gelıyo 2 3 gun duruyo hoppa gerı istıyolar 20 24 yasında yegenlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?