O kadar sıkıldım kii artık

Ya tabıkı acil bıse olur verirsin..ama gezmek ıcın gece ıstıyolar alıyolar gerı getirmek yok bız isteyene kadar
Bebeğiniz de var bi de.. Ayıp yani.. Arsızlık bu kadarı da.. Ama eşiniz bu durumdan gayet memnun göründüğü için ondan yüz buluyorlar belli ki..

Aynen sakinleştirici ıstedım emzırıyorum dıye olmadı.. Başka çarem yok oysaki bu evde bu adamla, herseyi sen dusun sen tak nereye kadar
sizden fazla kullanıyorlar arabayı.vergiye kaskoya bakımına da ortak edin barii yeğenlere tanımadan kıl oldum abiii

Valla sizin yerinizde olmak istemezdim.. Ama ben olsam çoktan el atmıştım
arabayı bir önden bir de arkadan çarpacaksın duvara kapılarını da sürteceksin iyice bırakacaksın aldığın yere.ayyy kocacığımmm görünmez kaza oldu pardonnn deyip güleceksin bir de yüzüne

arabayı bir önden bir de arkadan çarpacaksın duvara kapılarını da sürteceksin iyice bırakacaksın aldığın yere.ayyy kocacığımmm görünmez kaza oldu pardonnn deyip güleceksin bir de yüzüne
Umrunda olmaz ki bu kadar rahatlık da iyi degıl işte

tövbee tövbee nasıl adam bu?polis maaşları 50 bin oldu da biz mi duymadık.eşim mühendis arabasına 3500 verip lastik alamadı yahu aylardır.
Valla bızde aynıyız canım olmayan şeyin Bonkörlüğünü yapıyo bı araba var oda daha bankanın

şaka mı bu ya ben burda yazılanları görünce çıldırıyorum 1 2 olsa neyse kendi arabanız varken başkasından araba istemek ne demek ya? ben burda yazılanları okurken gidicem yakında eşiniz nasıl kalkıp sanane isterse parçalasınlar diyebiliyor onu da anlamadım ikiniz birlikte almadınız mı bu arabayı..bir daha siz söyleyin ben vermiyorum arabayı diye. 1 hafta araba almak ne..

Valla iş eşimde bitiyor o yok diyecek sen ne desen boş. Yoksa da ehliyetin varsa sürekli sen kullanacaksın arabayı sahipleneceksin biri istedi mi araba bana gerek vermem diyeceksin. Benim kaynım da bir kaç kez istedi arabayı araba eşimin üstüne genelde ben kullanıyorum. Eşim benim haberim bile yokken araba yengenin veremem beni yengemle kötü etme demiş bir daha isteyemedi valla. Eşin set çekecek önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…