O kadar sıkıldım kii artık

Kızlar bugun 4 yasında ki kızım ıntıkamımı aldı komşumuz parka gıttı aksam, kızımda ağladı bızde gıdelım dıye bende araba yok gıdemeyız dedım, kızımda gıttı babasına agladı arabamızı gençlerden al dedi babasına vurmaya falan calısıyo boyle esım cok sinirlendi baya agladı ama kızım, sonra arabayı getırdı cocuk eve de geldi, kıızm dıyo kı arkadasım parka gıttı ben gıdemedım kuzenlerım arabamızı aldı dedi, oglanda dıyo ben aldım ben senın kuzeninim

Ne değişik eşiniz var. Dese ya yengeniz rahatsızlandı arabayı başkasından bulduk bahane de değil gerçek. Sürekli sürekli veremem dese ya. Bu ne rahatlık malının hiç mi değeri yok? Satsın o zaman kendisine lazım değilse.

ne yüzsüz oğlanmış yahuu.arabanıza yapıştı bırakmıyor.esas suç eş kişisinde tabiii

Vermek istemese vermez zaten canım verıcem dıyo hâlâ inatla

Yok canım ama bu saatten sonra şart oldu
aynen araba kullanmayı öğrenin mutlaka.çocukları okula spora gezmeye götürsünüz markete gidersiniz eliniz ayağınız olur.bana uzun mesafa araba kullanmak yasak hastalığımdan dolayı ama gene de satmadım arabamı kısa mesafe kullanıyorum hergün.özgürlük kişilik veriyor kadına .hele pandemi de güvenlikte sağlıyor virüsten.eşiniz el iyisi denilen tiplerdenmiş kusura bakmayın

ben de o yüzden sordum siz de ehliyet alın eşiniz işten gelince akşamları size araba kullanmayı öğretsin mesela ve bunu tüm akrabalara söyleyin belki de her şerde bir hayır vardır
Aslında öğreniyordum kaldırıma cıktım teker patladı bıraz panik oldum bunu aşmam lazım kı kullanayım

Aynen canım bu olay da buna vesıle olur heralde ogrencem, sonra bana dıyemesın ki evın onunde bos duruyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…