O kadar sıkıldım kii artık

Satalım desem dınlicek mi beni, gercekten anlayıs düşünce sıfır strestten gece kacta uyudum sımdı midem bulanıyor

Satalım desem dınlicek mi beni, gercekten anlayıs düşünce sıfır strestten gece kacta uyudum sımdı midem bulanıyor
Yapmayın böyle kendinize edersiniz adamın umrunda bile değil.Dedigim gibi fedakarlik yapmayın artık,siz yettirmeye calisip bir şeyler edinelim diyorsunuz ama adam da aile olma kavramı yok.İstediginiz kadar kavga,gürültü yapın İnanın değişmez,değiştiremezsiniz.Ya siz değişip vurdumduymaz olacaksınız ya da stresten hastalıklara karisacaksiniz.Birakin idareyi böyle bonkör davrandıkça zaten bitiremeyecek o krediyi.Kendiniz ve çocuklarınız için kistiginiz,ertelediginiz her şeyi alın.Masraf çıkarın.Birakin o düşünsün bu ay nasıl ödeyecem krediyi diye.Onun uykuları kaçsın.Bu saatten sonra sizin canınız tatlı olsun.

Ahh bebegım inan ki dünya yansa o yıne uyur, olan bana oluyo evde cıldır dur cocuklara yansıyor bu sefer

Allah korusun birine carpsalar,ruhsat sahibi de alınır iceri
Esiniz bunun farkında mı acaba?

Ahh bebegım inan ki dünya yansa o yıne uyur, olan bana oluyo evde cıldır dur cocuklara yansıyor bu sefer
Annemin bir lafı var,ellerle uğraşmak deveyle guresmekten zordur Geniş olacaksınız hasta olmak istemiyorsanız.Yoksa genç yaşta kalp,tansiyon,şeker ne hastalık varsa bulur sizi.Şimdi anlamıyorsunuz ama ilerde cikiyor acısı.Bakmayin öyle vurdumduymaz olduğuna eşinizin,banka bir kaç kez tebligat göndersin de paçaları tutuşunca görün.Şimdi genç çalışırım öderim diyor.Ama yaş kemale erince insan 1 lira bile borcun altına girmek istemiyor.Birakin adam etmeyi.Siz tutumlu olmasanız 1 lira bile atamaz kenarına.Madem alabiliyordu bekarken niye ev,araba sahibi olmamış.Olur mu evdeki de çeksin zahmet.Genis olun geniş..

Evet amcaları olarak yapıcam ben dıyo, sana amcan yapmamıs kıskanıyosun diyo, dedım keske senın gbı enayı bı amcam olsaydı
Araba senin üstüne mi ..ustune ise sat gitsin arac daima ev uzak ise bebek var ise lazjm ama böyle yüzsüz insanlar olunca iki arada bir derede kaliyor insan. Yeğenlerin annesine yada babasına söyleyin araniz iyi ise acikca söyleyin istemiyorum oğlunuzun arabamı almasını de benim aracimi onlar eskitecek de . Hadi diyince alınan bisey degil ki bu. Bide kredisini sen ödüyorsun çarpsa masrafı kim karşılayacak satacak olsan değeri düşecek.

Nasıl olcm kı benım yapım bu takıntılıyım sorumluluk sahibiyim, bı sıkıntım varsa uyumam yemem gercekten psikoloğa gittim ama ılac bıle kullanamıyorum, tükendim artık bı araba bıze o kadar zor oldu kı,, araba almak istedik arkadasından araba buldu arabaya bakmadan 55. 000 vermıs sonraa arabaya baktı beğenmedi.. Parayı bız aylarca geri alamadık hala bırazı onda ben artık adama mesaj atıp rezıl ettım de gonderdi buyuk bı kısmını.. Hayat zaten zor ıyıce de zorlastırıyo cidden

Allah korusun birine carpsalar,ruhsat sahibi de alınır iceri
Esiniz bunun farkında mı acaba?
Farkında canım fazlasıyla.. Ama işte rahat yani rahat umrunda değil

Sizi öyle iyi anlıyorum ki.Ama eşinizin ardını toplamayı bırakın artık.Bu genişliği birazda bu yüzden.Birakin yaptığı hataların bedelini birazda kendisi ödesin.Tamam siz de onunla birlikte mağdur oluyorsunuz ama bugüne kadar yaptığınız fedakarlığı takdir eden oldu mu?olmadı.Zaten eşinizin sülalesi de bunu bildiği için sizinle muhatap bile olmadan kocanizdan okey alıyorlar.Siz defalarca söylemişsiniz bundan sonra arabanın başına bir şey gelirse kocaniz düşünsün.O zamanda ben sana söyledim dersiniz.2 cocugunuz var yapmayın.Siz hasta olursanız onlara kim bakacak?İnanın eğer eşiniz de kalbini bozarak bunu yapıyorsa veren Allah geri almasını da bilir.

Eşinizin size karşı tavırlarının yanında araba o kadar anlamsız bir detay olarak kalıyor ki...
Hep böyle mi, hiç mi umursamıyor sizi? Nasıl devam ediyorsunuz böyle yapan biriyle? Şahsen gözüme baka baka inadıma hareket eden biriyle aynı evde yaşayamazdım. Siz tavırlarını anlattıkça bana cinnet geldi burda. İki tane de çocuk yapmışsınız Allah yardım etsin ne diyeyim.

Kusura bakmayın ama daha iyi kötü bir ev bile almamisken sırf evin önünde dursun ve yeğenlere oyuncak olsun diye 0 araba almak bana daha tuhaf geldi. Hani karı koca çalışıyoruz, işe , bakıcıya, okula gidip gelirken araba şart oluyor deseniz anlarım da o da yok. Keşke araba yerine biraz daha birikim yapıp küçük bir ev alsaydiniz, oturmasaniz da kiraya verirdiniz, akmasa da damlardi. Karışmak haddim değil keyif sizin ama 2 çocuklu dar gelirli bir aile için hic rasyonel hareket etmiyorsunuz sanki, ayrıca eşiniz bu kadar ölü bir yatırım yaparak sadece sizin değil çocuklarının da hakkını saymıyor farkında mısınız?

Sıfır ama bı ev alacak kadar pahali bı araba degıl canım.. Benım eşim her zaman böyle her zaman beni 2. Plana koyuyor.. O arabayı verıyor ben vermiyorum bıse desem onların yanında dıcek ki siz ona bakmayın alın gidin

Ben bıseyı yapma dersem onu muhakkak yapar. Ve evet beni umursamıyor genelde umursasa zaten aksam vermezdi arabayı bu boyle gıdecek demekki araba bı bizde bi onlarda

Arabayı kaça aldınız, hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bugün her şehirde konuma göre 100000 bandında 1+1 veya 1+0 ev bulabilirsiniz. 0 arabalar da en ucuzu o kadar zaten, hatta daha pahalı... artı vergisi masrafı tamiri vizesi benzini sürekli para yer,eskir...ev de eskir ama en azından az da olsa kira getirir, kendi kredisini öder... anladığım kadarıyla eşiniz biraz bilgisiz ve yüzü yumuşak bu ekonomi konularında, ipi elinize almazsanız bu ülkede bu adamla 2 çocukla hayatınız çok daha zor hale gelir, uyarayim

Canım bı arabayı zor aldık, o zaman dedım senle ev mev almam ben asla. Bu işlere girilecek insan değil. İpleri elime vermıyo ki benım malım meydan malı, gecen de dıyo arkadaslar dıyo kı arabayı bıze kırala.. Dedim renta car gıtsınler cok meraklıysalar.. Boyle salagı bulunca insanlar da sömürüyor napacaksın

Ben bıseyı yapma dersem onu muhakkak yapar. Ve evet beni umursamıyor genelde umursasa zaten aksam vermezdi arabayı bu boyle gıdecek demekki araba bı bizde bi onlarda
Arkadaşından parasını geri almaya , yegenlerine hayır demeye gücü yetmiyor ama evdeki kadına çocuğa gelince erkeklik taslıyor. Bu adama 2 çocuk yapmışsınız helal olsun size

Yok bu adam sizi takmıyor. Siz de onu umursamayın madem. Bu sorumsuz yeğenler zaten eninde sonunda bir kazaya karışır, bırakın amcaları uğraşsın, size dert olmasın. Kafaya takarsanız sinir sahibi yapar bunlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…