O kadar sıkıldım kii artık

Nasıl yapıcam bu umursamama ısını ben yapamıyorum herseyı cok takıyorum kafaya, ki takılmıcak bıse degıl, en son arabayı verdi ben hastalandım neyse baskasından araba alıp gıttık hasteneye, bana dıyo kı arabayı verdım dıye hastalandın idrar yolu enfeksiyonu haaa nasıl boyle dusunur, bı oncekı vermemde de cocugu hastalattın dıyor

İpleri ele almaktan kastım bak bizim iki çocuğumuz var, tek maaşla kirada zaten karnimiz zor doyuyor, daha bunun geleceği var de gerçekleri göstererek İkna et arabayı satsın, sen de iş bul çalış, araba parasını peşinat yapın ev borcuna girin. Yoksa ben kazanıyorum ben harcıyorum kafasıyla bu adam sizi yolda bırakır benden söylemesi. Bı de bacım ortak ev almaktan imtina ettiğin adamdan ortak 2 çocuğun var, ortak çocuk ortak evden daha büyük risk , atamazsın satamazsin, onları niye yaptin?

Evet amcaları olarak yapıcam ben dıyo, sana amcan yapmamıs kıskanıyosun diyo, dedım keske senın gbı enayı bı amcam olsaydı
O zaman ben ödemeyi kesiyorum kendi ödediğinle gezdir yeğenlerini de

Ya aslında eşim cok ıyı birisi bız severek evlendik hala da sevıyorum kendisini, bu para konularında araba maddi konularda cok umursamaz cok harcar, parasının degerını bılmez, ben oyle degılım tutumluyum sonumu dusunurum, eşyamı düşünürüm. Tam zıddız bu konularda.. Çokugu cocugu ıle ılgılıdır yani o konularda bıse dıyemem, ama kımseye yok demez asla bı konuda diyemez..

Canım ben kocana kötü demedim ki çalışarak kocana destek ol ki hem ev esya idaresinde daha çok sözün geçsin hem de daha iyi şartlarda yaşayın dedim

Hödük herif
Zaten o çalısıyor tek
Siz de kendi ihtiyacınızdan kısmayın o zaman. O kredi ödenecek diye eminim ki beğendiğiniz bişeyi almaktan geri duruyorsunuzdur harcamalarını a dikkat ediyorsunuzdur. Madem bu kadar önemsemiyor sizi siz de onun nasıl ödeyeceğini düşünmeden yapın harcamalarınızı.

Canım ben kocana kötü demedim ki çalışarak kocana destek ol ki hem ev esya idaresinde daha çok sözün geçsin hem de daha iyi şartlarda yaşayın dedim
Evet haklısın kuzum ama cocuklar kucuk gurbetteyiz bunu şu an nasıl yapıcam, esım hep der benım dıye bıse yok bızım ben sıızn ııcn calısıyorum, ama işte demesi lazım sen ne dıyosun bu duruma vereyım mi arabayı? Bunu demedi o zaman benım olmuyo araba işte

Tabıkı gerı duruyorum cocuklarım öncelikli şu an, ama bıse alıcam desem benı de kırmaz alır yani cok abartılı olmadıkca.. Herkese karsı boyle bonkör.. Buraya yazmak ıyı geldı ama demekkş ben yanlıs dusunmuyorum..

Asıl çocuklar için çalışmalısın. Biz çok gördük burda kadını sömururken benim senin mi var diye dil cambazlığı yapıp, iş kadının ailesine destek olmaya veya boşanmaya gelince çocuklarına 100 lira nafaka vermemek için kavga çıkaran adamları. Yine de sen bilirsin

Arabayı verdim diye inadından hastalandın çocuğu da hasta ettin diyen adamdan nasıl iyi diye bahsediyorsunuz anlamadım. Adam sizi zerre takmıyor, hala çok seviyorum diyorsunuz. Yok boşanın vs falan asla demiyorum ama eşinizin gözünde elalemden sonra geliyorsunuz onu bir görün, kendinize biraz kıymet verin. Siz kendinize değer vermediğinizden o da vermiyor emin olun.

Araba evin gibidir. Arabasını veren evinide verir. Kesnlkle karşı çıkın isteyen kredi çeker gider alır

Eşiniz sizi dinlemiyor arabanın başına bir şey gelirse o zaman da kendi dizlerini döver. Araba eş kadar özel bir şeydir öyle her zaman herkese emanet edilmez edilmemeli . Bana araba lazımken başkasından alacaksam bendeki arabanın ne değeri var. O yeğenlerine bir şey diyemiyordur siz gerekirse o kişilerle konuşun arabamızı almayın diye

Arabayı vermesini ıstemıyorum tam da verdiği gun rahatsızlandım ben.. Ondan dıyo arabayı verdım dıye hastalandın. Kendime nasıl kıymet verebilirim ne yapabilirim mesela

Arabaya her hangi katki bulunmayi kesin. Madem esiniz bu kadar sorumsuz parasini tamamen o ödesin.

Dıyo ki çarpsınlar satsınlar, parcalasınlar umrumda degıl.. Arabaya bıse olsa uzulur mu bilmem artık, ya araba cok ucuz da olabilirdi yı ne vermek istemezdim, ınsanı enayı yerine koyuyorlar.. Bugun arabayı getirse esım onu bırakıp gelicek yarım saat gıdıs yarım saat geliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…