o kadar sinirletiyor ki, sinir hastası olucam

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
arkadaşlar selam, annem herkesin annesi gibi gelip konuşuyor evde bana yardımcı olmaz tabi ama arkadaşım gibi gelir oturur çocukla da ilgilenmez ama ilgilenmesi gereken zamanlar olduğunda ona bırakabilme ihtimaline karşın eve gelir bazen de yarım saat veya bir saatliğine bakar
yani açıkçası öyle özverili bir anne değil ama çok özverili görünür, çok sevecen görünür ama sürekli aşağılayıp ezer, sağa sola beni kötüler ve herkes kötüdür durmaksızın fitne fucur saçar.. neyse
ne zaman gelse ki başka pek arkadaşım da yok o yüzden sık görüşüyoruz, mesela güzel bir gün geçer ama o gün öyle bitmemeli baya sinir edicek bir şey yapmadan gitmez veya onun evinden kavga etmeden çıkamam,

gençkızlığımdan bahseder hep tatlılıkla falan ama öyle olduğu yok, eşimin yanında da genelde eksiklerimi gediklerimi söyler tabiki 50 kere söyleyince inandırıcı oluyor. herneyse ben de durmaksızın sinirleniyorum ve sürekli vucuduma vuruyor bu sinirim,

sürekli doktorlara kontrole gider oldum yani onla irtibata nasıl geçmemeliyim bilmiyorum.
alışık değilim başka arkadaşlarım da yok olmuyor da kanki falan edinemiyorum yapımda yok artık,
ama sürekli beni sinir etmesinden de sinir olmaktan da bıktım.

çocugumla ilgileniyorum sinir ola ola içime ata ata yani bir hayat yaşıycam ama onu da yaşatmıyor ne yapmalıyım bilmiyorum evimiz zaten yakın değil ama sürekli internetten ulasıyor ulamazsa durmaksızın arıyor falan.. küslüğe de gelemıyor

E öz anneniz sonuçta elbette görüşeceksiniz ama sürekli kavga ediyorsanız görüşmeleri azaltın.
Veya onun tartışma yarattığı konuları hee tamam deyip kapatın uzatmayın.
İşlerinizi de çocuk uyuyunca yapın 1 saatliğine çocuğa bakmaya geliyorsa ve gün zehir oluyorsa gerek yok.

Konuşun bunları boş ver deyin anlatıp germe deyin vs

Ama bize de somut kavga anlatın ki objektif bakalım

Çocuğa da baktırmayın bizim annemiz vs yok çocuğumuz büyüyor mesafeyi artırın ona muhtaç görünmeyin lafını çekmeyin

Hoşunuza gitmeyeni de söyleyin yani anne diye susmayın

wallaha çocuğa da hiç bakmazdı şimdi şimdi 2 haftada bir veya ayda bir ihtiyacım oluyor yani aslında çok sık hasta olduğum için geliyor ama sinit stres beni mahvediyor bugun hastaneye gıttım neden oldugunu bile bılmıyor kendını anlatıyor ben cok sıkıldım bu işten

Valla canın en iyisi mesafe koy.Öz annen ama ne yapalım senin sağlığını etkiliyor sa seni üzecek şeylerden uzak duracaksın

Hem ihtiyacin var annene cocugunu emanet ediyorsun hem de kadini begenmiyorsun
O zaman baktirma cocuguna, sen haksizsin belli

Bence anneni al karşına konuş anlat yani sen böyle yapıyorsun üzülüyorum de insanlar konuşa konuşa anlaşır. İçine ata ata nereye kadar

konu acmissin sohbet etmesini bil bilmiyosan acma konu cekilmez birisin belli anan bile sikayetci senden

artik sinirin vücüduna vuruyorsa, doktor doktor geziniyosan neden halen anneni bu kadar cok dahil ediyorsun hayatina ki?
tamam annedir, Allah basimizdan eksik etmesin onlari ama sana bu kadar zarar vermesine neden izin veriyorsun?
git gör, kendi gelsin ama bu kadar da dahil etme kendine evliligine zarar verecegine mesafe koy
tuhaf

Arkadaş bi konu aciyosun konunu takip et insanlar onemseyip cevap veriyorlar sende ses yok.hem annedir napican atsan atılmaz satsan satılmaz gönlünü kırma varsayki hasta ne konuştuğunu bilmiyor idare et ana bulunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…