O kadar sinirliyim ki !

Visnereceli24

Zamansız gelecek güzelliklere ihtiyacımız var. 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
788
1.173
63
Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.

Hayır büyütmüyorsun bence
Nışanlılık dönemi nışanlıyla buluşmaya can atma dönemidir
Hep mi böyle
Bi kerelikse sorun yapma bence
Bir kerelik degil. Hic bi pazar gununde doya doya gezdigimizi hatirlamiyorum.

ailesi onemli herkesin ailesi onemlidir ama dengeyi kurmak mesele mutluluk dengededir ve nisanliniz bunu beceremiyor hadi ailesi zorladi diyelim arayıp size durumu anlatsaydi sizi de davet etseydi gezmek istediğinizi biliyor sonuçta
Alin karsiniza konusun böyle devam etmemeli bence evlendiginizde daha beter olur bu durum çünkü sonuc olarak haklisiniz

Kızlar taptaze sinirimle yazıyorum. Biz öyle nişanlımla izin gunlerini disarda gecirebilen bi cift degiliz ya ailesinin isleri olur ya kendisinin evlerimiz de cok uzak degil. Ama ben yoruluyor yogun diye hic darlamam kiyamam.
Bi kaç gün önce bu pazar buluşalim hava da guzel bi kahvalti yapar sonra gezeriz dedim evde yatacagm dinlenecegim cok yorgunum dedi. Az once ögrendim ki evden disari cikmis ailesiyle bahcelerine gitmisler bende evde oturuyorum. Suratina kapattim telefonu sinirden de bi guzel oturup agladim ama buyutuyor muyum ? Gerçekten çok zoruma gitti.
Canım kıymamazlık etme.Çünkü sen kıymayınca karşındakini o işk fırsatta sana öyle bir kıyıyorki.Sonuna kadar haklısın.Ailesi işi varsa sende varsın hayatında.Ve sen evlenince daha beter olucak.Bunu bil.Bende kıyamıodum bir hafta 1 bir hafta 2 gun ıznım olur.Babası yaşlı dukkanda ona yardım ediyo dıodum.Ama inanki hata etmişim.Herkes yerini bilmeli.

ailesi onemli herkesin ailesi onemlidir ama dengeyi kurmak mesele mutluluk dengededir ve nisanliniz bunu beceremiyor hadi ailesi zorladi diyelim arayıp size durumu anlatsaydi sizi de davet etseydi gezmek istediğinizi biliyor sonuçta
Alin karsiniza konusun böyle devam etmemeli bence evlendiginizde daha beter olur bu durum çünkü sonuc olarak haklisiniz
Gelmezsin diye düsündüm dedi.

Hazırlanıp gezmeye gidin neden ağlıyorsunuz? Nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince daha beter olur.

Evlenince yandin! Gorunen o ki seni ailesi olarak görmek yerine evin hala bitanecik oğlu annesinin bebeği babasının direği sendromlu bir kocan! olacak seninle vakit geçirmek yerine hep bag bahçeye babamla git anne diyemiyorsa forumdaki şu anneci kocaları bir oku derim umarım yol yakınken ufkunu açar..

Gelmezsin diye düsündüm dedi.
hic tatmin edici bir cevap diil gittigini belki ogrenmezsin diye dusunuyordu ya da baska bir sey neyse ne ileride daha kötü olur ciddi bi konusma zamani gelmis kendi kendinize sinirlenip ağlayarak olmaz

Neden böyle yaptığını sorun bence yani bi insan sevdiğiyle vakit geçirmek ister sonuçta, maddi olarak mı bir neden var yoksa başka bir neden mi bunu sorun. Sizi seviyor ve gerçekten değer veriyorsa ne kadar yorgun olursa olsun mutlaka size vakit ayırmalı

Neden böyle yaptığını sorun bence yani bi insan sevdiğiyle vakit geçirmek ister sonuçta, maddi olarak mı bir neden var yoksa başka bir neden mi bunu sorun. Sizi seviyor ve gerçekten değer veriyorsa ne kadar yorgun olursa olsun mutlaka size vakit ayırmalı
Hayir hic maddi skntilari yok zaten genelde para harcamasin diye ben hep evden biseyler hazirlarim

Hayir hic maddi skntilari yok zaten genelde para harcamasin diye ben hep evden biseyler hazirlarim
Canım sen çok düşünceli davranmışsın buda seni onun gözünde değersizleştirmiş gibi yoksa bahçeye gelip gelmeyeceğini bir telefonla yada mesajla sana sormak çok zor olmasa gerek. Erkeklere karşı fazla verici olmamak lazım bırak o seni daha çok düşünsün sen onu düşünme artık yorgun bilmem ne diye

Hazırlanıp gezmeye gidin neden ağlıyorsunuz? Nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince daha beter olur.
Şimdiden seni sindirmeye çalışıyor.Canım nişanlılık tanışma dönemi .Bak görmezden gelme.Ben hep görmezden geldim.Evimi yuvamı yıktılar.Allah sorsun bu mübarek gunlerde.

Back
X