O kadar üzgün ve bitiğim ki..

Bu nasıl bir üslup anlamıyorm.hepimiz bayanız başta insanız ve hata yapabiliriz yıkıcı değil yapıcı olalım biraz

Bu nasıl bir üslup anlamıyorm.hepimiz bayanız başta insanız ve hata yapabiliriz yıkıcı değil yapıcı olalım biraz
Ne var ki üslubumda, gerçekler bunlar. Ve gerçekler acıdır. Bir adamın peşinden gidip hayatını mahvetmis. Ne diyelim hayat toz pembe. Esinle ailenle barisirsin diye yalandan umut mu verelim!

Şu yazınızı okuyana kadar size abla tavsiyesi vermeye gelmiştim,lakin malesef yaşadığınız hersey size müstahak..
Anne-babanin onca emeğine sırt dönüp kaç,dayak ye,kapı önlerine atıl,sevginin eseri size karşı olmayan adamcik için sevdim-sevildim de!!
Yetmez gibi "ama ben kocami seviyorum,boşanmak istemiyorum"
Gidin cidden tedavi olun..
Kim size ne aklı versin!!

Peki eşiniz boşanmayı istiyor ve ailenizin sizi kabul etmeyeğini de biliyor. Bu durumda boşanmanızdan sonra sizin nereye gitmenizi öneriyor. Ben bunu merak ettim?
+1
Sizi düşünen ve seven adam önce bunu düşünürdü.

Eşinizden zaman isteyin.
Ama net belirleyin bu zamanı.
Örneğin 6 ay. Bu arada işe başlayın,
Kayınpederinizde altınlarınızı versin.
Biraz para biriktirip, biraz da altınlardan destekle eve çıkın.
Okulunuzu dışarıdan bitirmeye çalışın.
Yapacak başka bir şeyiniz de yok zaten. Adam istemiyorum dedikten sonra zorla evli kalamazsınız.

Bu çok bilmiş konuşanların derdi yok sanki ondan habire dert yaziyolar. Sanki okuyanlar ailesini n isteği biriyle evlenenler bosanmiyor. Herkes okul mu okuyor yada calisiyormu. Hayatın ne getireceği belli değil. Tabiki okuyup meslek sahibi olmak lazim. E olmadıysa napalim yani yüzüne yüzüne vuralimmi kaç kadın var burda kendi ayakları üstünde durup ta aldatılan şiddet goren niye çekiyorlar ozman. Hayata herzman hazır olmak lazim ama yapamayanlarida vurmamak lazim. Böyle olicagini bilse cahillik yapmazdı konu sahibi de hiç kimsesi olmadığı için eşini suan seviyor belkide azıcık bi guveni olsa napsin zaten böyle bir adamı veya ailesini.

Ne var ki üslubumda, gerçekler bunlar. Ve gerçekler acıdır. Bir adamın peşinden gidip hayatını mahvetmis. Ne diyelim hayat toz pembe. Esinle ailenle barisirsin diye yalandan umut mu verelim!
Daha yaşı küçük hayatını mahvetmiş sayılmaz yaşadığı acılar ona tecrübe olur bir daha aynı hataları yapmaz . Brn barışırsınız çocuk olsun düzelir kafasında değilim ama çalışır para kazanır kendine yeni hayat kurar Yeniden evlenir

Sana kesinlikle katılıyorm bizimde başımıza gelebilir ne oldum dememeli ne olucam demeli

Canım kardeşim ailen seni kabul eder mi bilemedim sen yine elinden geleni yap ama kabul etmezlerse sen kendi hayatını kur paşa paşa nafakanı al malı mülkü varsa üstünden kaçırmak istiyecekti dikkatli ol avukata başvur ama çaktirmadan her şeyi anlat ve kesinlikşe kendini güçsü hissetme hissettirme kendi ayaklarının üstünde dur .

Sana kesinlikle katılıyorm bizimde başımıza gelebilir ne oldum dememeli ne olucam demeli
Çoğu insan dizi izlermis gbi yorum yapıyor. Toz pembe sanki hayat burda ne öğretmen lerin doktorların konusu oldu hayatlarını ev hanımları yasamamistir belki. Genelleme yaparsak. Evliliğin okulla falan ilgisi yok . Heryerde insan çalışabilir. Herkez bunu basaramayabilir.kimi vardır güçlü,kimisi vardır birisinin gölgesinde olmak ister.

Allah yardımcın olsun ve tüm kızlara da örnek olsun. Kaçmayın... sevdim sevildim dediginiz şey uc gunluk. Sana da tavsiyem hemen is aramaya basla ve bu arada sosyal hizmetlere, kadin siginmaya falan basvur. Ozellikle yatili hasta ve cocuk bakıcılığı gibi bir iş bulursan kalacak yerin de olur biraz kendine gelene kadar. Boşanırken de tazminatı ve nafakayı yüksek tutmaya bak.

Derdi olan insani intihara suruklersiniz. Bu ne bicim yorumdur. Kadin gelin burda beni yerden yere vurun demis sanki. Derdine derman olabilecek tek bir yorumunuz yok. Varsa yoksa kadina kininiz varmis gibi zaten derdi olan kadini hepten ezmissiniz.

Yaziktir yahu. Insaf...

Ahhh canim benim, siz burda ezen kadın gormemissiniz neyse umrum da değilsiniz. Nokta.

Kendini bukadar güçsüz görme lütfen.
Git hemen iş başvurulurında bulun
Seni istemiyor ilk önce bunu kabul etmelisin
Minik bir ev tut kendine
Senin gibi yaşayan sonra nefes alan binlerce kadın var
Emin ol herşey ve sen daha güzel olacaksın
Yapabilirsin çalışabilirsin

Resmen aklımdan geçenleri yazmışsınız. Çok büyük hatalar yapılmış, ancak konu sahibinin eşi de adam değilmiş. Gidecek yerin olmadığını bildiği halde, tüm kapıların kapalı olduğunu bilerek nasıl ayrılalım diyebiliyor?? Senin tüm hayatın alt üst olmuş, o kendi hayatına kaldığı yerden devam edecek. Ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz..

Sizin icin artik cok gec olabilir ancak, onun icin okulu biraktim dediginiz icin yaziyorum. Bir erkek olan Mehmet aslantug un bu sozleri siz gibi tum kadinlarin kulağına kupe olmali.

"kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı"

Mehmet Aslantuğ nasıl bir efsane

Kesinlikle katiliyorum!

Ne guzel soylemis ya:)

Artık olan olmuş can yakmanın anlamı yok zaten yanıyor!Okadar zor daki öneri bekliyor .Hatalar insanlar için unutmayın şaşmaz beşmez bir Allah

okulu bitirip meslek sahibi olana kadar bekleyemedin mi? acele neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…