evli olsa kardeşiyle aynı odada yatmaz herhaldeEvlenemediniz mi?
Ya da evlisiniz de istediğiniz cinselliği yaşayamıyor musunuz? Hadi bize gerçek sebebi söyleyin.
Onun siz 30 yaşındayken sizi 'şikayet' etmesi, kapıyı kilitleyince neden kilitleniyor diye laf sokması. Sizin 26 yaşındaki kocaman kadın olan kardeşinizin konuşmalarına şok olmanız (bu konuşmayı sizin bulunduğunuz odada yapması bence saçma yine de).
E siz gerçek cinsellik yaşarken sorun yok 26 yaşında bir yetişkin telefonda cinsellik konuşunca sorun, bu neyin kafasıSelamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artıkşuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
Benim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..Evlenemediniz mi?
Ya da evlisiniz de istediğiniz cinselliği yaşayamıyor musunuz? Hadi bize gerçek sebebi söyleyin.
Insanlar sevistikleri icin masumiyetlerini kaybetmezler. Siz bi kendinize odaklanip kardesinizi salin benceSelamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artıkşuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
O zaman doğrusu oydu şimdi bu, size ne? Bu kız reşit mi akli dengesi var mı? Evet, gerisi sizi zerre ilgilendirmez. Siz utanıyorsunuz diye o da mı utanmak zorunda? Siz kendi masumluğunuzla ilgilenin milletin özel hayatıyla değilBenim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?