• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar üzgün ve şaşkınım ki😢

Konuyu okurken kafamda "masum degiliz, hicbirimizzzz" caliyor.

Siz reelde sevismissiniz, kardesiniz sanalda yapiyor.
Masumiyet siralamasi yapiyorsaniz kardesiniz hala bir tık önde.

34 yasinda kadin olarak kardesinizin cinselligini oyle veya boyle yasamasinin sizin gozunuzde bu derece skandal olmasi cok ilginc.

Bir de gercekten bu yaslarda iki kadın niye beraber uyuyorsunuz?

Olayda sizin tepkiniz kadar sacma olan sey kardesinizin sizin yanınızda bu konusmayi yapmasi.

Niye dinliyorsun sessiz sessiz sende de hata var iğrenç bir durum bu kardeşinizde hatalı ablanın yanında birinin duyacağı şekilde konuşmak ne kadar iğrenç bir durum 26 yaşında kadın istediğini yaşar bu sizi ilgilendirmez ama duyduğunuzu belli edip susmasını sağlayabilirdiniz ben duysam hoo hoo falan der öksürür bir tepki verirdim çok saçma dinlemeniz

Kardeşiniz insan değil insan ablasının özelini söylemez. Canım kardeşim kurban olurum her şeyimi bilir ama asla söylemez. Bu arada ne bu namus ayakları? Sizene yani? 26 yaşında kocaman kadın istediğiyle yatıp kalkar. Başınızdan ne kaynar su dökülüyor

yetişkin artık küçükte değil ki kardeşiniz odadan çıksaydınız rahatsız olduysanız dinlemek bile bile lades yani demekki ağzı gevşedi sesli konuştu bırakın çıkın anlar aptal değilse

Özel birşeyler döndüğünü anladığınız an ortamı terketmeli dinlememeliydiniz. Yapmanız gereken şeyi yapmayıp duymamaniz gereken şeyleri duymussunuz suçu kardeşinizde bulmadım .Herkesin bir cinsel hayatı var . Kardeşlerime sormadan asla bilgisayarlarını açmam mesela ki yaşları sizin kardesinizden küçük . Görmemem gereken şeyleri görme tehlikesine istinaden bunu yapıyorum . Biraz özel alana saygı olmalı .

6CE2A0E0-2C18-4C73-AF52-771C551C94CD.webp

Konuyu okurken gozumde canlanan 🤣
Saka bir yana koca kadinlarsiniz aktif cinsel hayatlariniz olmasi cok normal. Birbirinizin sinirlarina saygi duyun.

Bence burda konu sahibinin asil derdi kendini ispiyonlayan kardesi faka bastirmak. Yok sasirdirdim yok bilmem ne işin yalan tarafi.

Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
Kardeşinizle ilişkiniz nasıl iyi? Sizi ailenize rezil etmiş. Sırf banyo kapısını kitlediniz diye Saçma saçma ithamlarda bulunmuş. Neresi iyi? Kendisi de bir şeyler yaşıyor ama sizi ahlaksızlıkla suçluyor. Ben böyle insanlardan çok korkarım. Ve asla da iyi falan demem

evli olsa kardeşiyle aynı odada yatmaz herhalde
izinde baba evine gelmiş olsa oradan kalkıp işe gelmez

yani kısacası 26 ve 34 yaşında iki kız ailele aynı evdeler ve aynı odada uyuyorlar

ya biraz şey bu sanki
her ne kadar ilişkimiz iyi filan dese de pek öyle değil
ben de kalabalık ailede büyüdüm
ve benim küçüğüm olan kız kardeşim özellikle gece (aynı odada yattığımız ender zamanlarda) ben duyayım diye bilerek erkek arkadaşıyla böyle tuhaf tuhaf konuşurdu --gündüzler çuvala girmemişti + zaten aynı şehirde yaşıyorlardı yani uzak mesafe ilişkisi filan değildi ki öyle gece hasret gider vs.
neyse benimki aşırı kıskanç bir insan. kıskançlıktan bildiğiniz hasta olmuş doktorluk olmuş bir insan, o kadar. yapısı öyle.
kıskanacağımı düşünürdü
açıkçası hiç umrumda olmadı şimdi evlendi o adamla gerçekten hiç kıskanılacak edilecek bir yönü olmayan bir şahıs ama çok çok iyi biri de olsaydı kıskanmaz aksine kardeşim ne kadar düzgün biriyle evlendi diye mutlu olurdum...ailem de mutlu olurdu -çünkü aileden kimsenin sevmediği bir kişi ve bu hepimizi zorluyor açıkçası zaman zaman. ama evliler yani ne yapalım. onun seçimi, onun hayatı.

neyse, konu sahibi ne masumu yahu yaş olmuş 26 . sanki 13 gibi konuşuyorsunuz...
Kıskanıyorsun kızımmm 😂😂.özeti bu yorumun.

Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum

Bence bi piskoloğa görünün. 26 yaşındaki bireyin cinsel hayatı sizi ilgilendirmez. Bahsettiğiniz kişi 26!! Yaşında 16 değil.

Onun sevgilisi sizinkinden daha insancıl davranıyor değil mi? Ona bi buruldunuz. Sizinki ayı gibi davranıyordu. Annenize söylemek için de eriyorsunuz şimdi.

Birincisi sizin özelinizi gidip annenize yetiştiren, banyo kapısını kapattınız diye bile gidip salak salak imalarla başkalarına yetiştiren bir kızla araniz nasıl sandığınız kadar mükemmel olabilir?
bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim
Benim ablamla aram "çok mükemmeldi, bambaşkaydı" diyemeyeceğim seviyede. Ama ölsek asla birbirimizi gammazlamadik bunca sene, bir açığımız varsa digeri üstünü örterdi.
İkincisi insan nasıl odada biri varken konuşur, keşke sanki o an uyanmış gibi kalkıp su içmeye gitseydin,bir daha dikkat ederdi.
Üçüncüsü
o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
Size ne kızın cinselliginden? Siz sevgilinizle konuşmuyorsunuz diye o da mı konusmasin? Bu bir ahlak kıstası mi, sizin yapıp yapmamaniz? O zaman anneniz babanızla sizin sevgilinizle konustugunuz kadar konuşmadi, sizin konuştuklarınizi duysa onun da midesi bulanır.
Mantıklı mi bu?
26 yaşında kocaman kadının sevişmesinden de doğal bir şey yok. Siz derdinize yanın 34 yaşında hala sevismediyseniz. O yirmilerin vücut esnekliği, coşkulu hormonu bir süre sonra yavaş yavaş gidiyor insandan. Kazancta degilsiniz

sanki 15 yaşlarında iki kardeş gibi konuşuyorsunuz.

bi kendinize gelin yahu.koca koca kadınlarsınız nasıl hayatlar bunlar

ayrıca ne masumluğu o yaşta ya. evlense çocuk doğursa napıcaktınız bayılırdınız heralde masumluk bitti diye

26 yaşında kocaman kadının sevişmesinden de doğal bir şey yok. Siz derdinize yanın 34 yaşında hala sevismediyseniz. O yirmilerin vücut esnekliği, coşkulu hormonu bir süre sonra yavaş yavaş gidiyor insandan. Kazancta degilsiniz
Yooooğğğ gayet zevüşmüş. Dilim varmıyor söylemeye kötü de bir tecrübesi olmuş sağlığından olacakmış nerdeyse.

Şu konuyu siz açmışsınız, sanki bu olaydan şikayetçi değilmissiniz gibi kendiniz de aynı kafa yapısını bayrakla taşıyorsunuz. Sizin gibiler olduğu sürece kızlar 'keske erkek olsaydim' diye dua etmeye devam edecek maalesef. Gelinine en çok eziyet eden kişilerin kaynanasindan eziyet çekmiş kadınlar olduğu gerçeği gibi bir şey sizin yakinmaniz.
Erkekler neden bu kadar rahat yaşarken kadınlar aile korkusuyla yasıyor.. Ben 33 yasındayım eve saatli giriyorum // saat 3 de annem arıyor gec oldu gel hava karardı gel.. Saat 8 gıbı geldigımde babam kapıyı kıtlıyor..
siz boyle yaptığınız ıcın kadınlar evliliği kurtuluş sanıyor// Erkek arkadasım sabaha kadar dısarda olsa kımse sormuyor kı neresinden bu nalet olası bır zar ve namus korkusumu aıleme bunu yaptıran gercektn cok yoruldum..

Back
X