O kadar üzgünüm ki :(

Pinkrose14141

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
576
244
103
Konu annem...her konuda bana çok karışıyor. 25 yaşındayım ve kimseyle görüşmemi istemiyor evlenmeyecekse görüşme diyor. E ben görüşmeden tanımadan nasıl evlilik yoluna gireceğim... Biriyle mesajlaşsam kimle konuşuyorsun diyor. Artık o kadar doluyum ki bu baskıdan bıktım. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm lütfen bana yardım edin :KK43:

Konu annem...her konuda bana çok karışıyor. 25 yaşındayım ve kimseyle görüşmemi istemiyor evlenmeyecekse görüşme diyor. E ben görüşmeden tanımadan nasıl evlilik yoluna gireceğim... Biriyle mesajlaşsam kimle konuşuyorsun diyor. Artık o kadar doluyum ki bu baskıdan bıktım. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm lütfen bana yardım edin :KK43:
Eeee bütün anneler böyledir kiii koruma içgüdüsü bu bazı şeyleride hisseddirmeden yaşarsan karışmasına imkan olmaz sende oda mutlu olursunuz

Annen kac yasinda. Karsina al konus.

Herseyi annene anlatmayarak ise baslayabilirsin biriyle gorusmek istiyorsan gorus neden annene soyluyorsun telefonuna kilit koy kiminle konustugunu soruyoraa arkadasimla de cocuk degilim krisma bana diye surekli soylersen birakir birakmasa bile aciklama yapma yani kucuk cocuk gibi istedigini yasamak senin elinde

Back
X