- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Eeee bütün anneler böyledir kiii koruma içgüdüsü bu bazı şeyleride hisseddirmeden yaşarsan karışmasına imkan olmaz sende oda mutlu olursunuzKonu annem...her konuda bana çok karışıyor. 25 yaşındayım ve kimseyle görüşmemi istemiyor evlenmeyecekse görüşme diyor. E ben görüşmeden tanımadan nasıl evlilik yoluna gireceğim... Biriyle mesajlaşsam kimle konuşuyorsun diyor. Artık o kadar doluyum ki bu baskıdan bıktım. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm lütfen bana yardım edin
Rahat bıraksa ne yapmak istersin mesela ? ve baskısı sadece erkek arkadaşların için mi ?O kadar yoruldum ki. Baskı altındayım mesleğim de var. Artık bir rahat bıraksa keşke diyorum
Annen kac yasinda. Karsina al konus.Konu annem...her konuda bana çok karışıyor. 25 yaşındayım ve kimseyle görüşmemi istemiyor evlenmeyecekse görüşme diyor. E ben görüşmeden tanımadan nasıl evlilik yoluna gireceğim... Biriyle mesajlaşsam kimle konuşuyorsun diyor. Artık o kadar doluyum ki bu baskıdan bıktım. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm lütfen bana yardım edin
Evet sadece o konuda. Mesela git tanı desin bir rahat bıraksın isterdimRahat bıraksa ne yapmak istersin mesela ? ve baskısı sadece erkek arkadaşların için mi ?
Evet durabiliyorum çok şükür. Ama böyle yaparak moralimi alt üst ediyorYetişkinsin artık kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan maddi manevi , kendi bildiğini yapabilirsin
Evde kalmanı istiyor sanırım. Ya da kendisi sana birini bulup kendi istediği kişiyle evlendirecekEvet durabiliyorum çok şükür. Ama böyle yaparak moralimi alt üst ediyor
53 yaşında. Anne karışma diyorum, nasıl karışmayayım diyor. Ya da küsüyor benimle konuşmuyorAnnen kac yasinda. Karsina al konus.
Yani görücü geldi burada konu açtım zaten. Ama o şekilde de olmaz ki kendime yakıştıramıyorum. Mesleğim elimde kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilimEvde kalmanı istiyor sanırım. Ya da kendisi sana birini bulup kendi istediği kişiyle evlendirecek
Anlatmıyorum artık da eve geç gelsem bile nerdeydin diyorlar. Ya da niye geç geldin diyorlarAnlatmasan bu konularını
Derler duyma sen ,öyle oluyor yani değişmezler , çoğumuzun ailesi bu şekilde çünküAnlatmıyorum artık da eve geç gelsem bile nerdeydin diyorlar. Ya da niye geç geldin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?