• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar yalnızım ki :(

Sen öyle hissediyorsun ve yanlış bir his,birkaç kişiyle iletişim doğru gitmedi diye herkesi öyle sanma ,şahsen ben seninle arkadas olurdum çünkü hassas birisin ,severim oyle insanlari naif olurlar kibirli degil daha sakin ve mutevazi olurlar fakat isi ozguvensizlik boyutuna vardirma sende ....kaldi ki arkadasliklarda bu tercih değil ısınma meselesi farklı karakterlerdeyiz hepimiz ,ama çoğu zaman.böyle şeyler düşünebiliyoruz ya insanlar modumuzu düşürüyor ya da yasadigimiz olaylar
Ama dediğim gibi kimseyle iletişimim olmadı :( çocukken bile arkadaşım yoktu.böyle düşündüpüniz için çok teşekkür ederim ama buradan öyle yansıyor galiba :( çok negatif birisiyim bunu buradan bir çok kişi de fark etti zaten sanırım bu yüzden insanlar beni istemiyor

Doktora gittiğini söylemiştin, teşhis ne? Anksiyete gibi bir şey mi?
Bir de doktorunla bağ kurman tabii ki cok güzel, rahat diyalog kurabilmen icin.
Onunla ne kadar paylaşıyorsun bu olumsuz duygularını?

Kimsenin aşık olacağı birisi değilim gibi hissediyorum :KK43:
Oldum olası yalnıZdım,insanların arkadaş olmayı tercih ettiği birisi de değilim
Arkadaş olmak istemediğim arkadaşlarım oluyor benle arkadaş olmak istemeyenlerde bu çok normal ama hiç arkadaşının olmaması garip geldi bana nerede yaşıyorsun tatlım? Küçük bir yerse olabilir ama büyük yerse bir çözüm bulalım beraber :anne: İnsanlar sevdiklerini olduğu gibi kabul edebilir kaçmaz arkadaşından:KK20:

Üzülme lütfen, keske elimden birşey gelse :KK43:
Bak canim daha cok küçüksün, kalbin belki o hic konusmadigin kisi için atiyor, asik olmussun uzaktan da olsa.
Ama hayatın gerçekleri de var maalesef ki.
Senin zittinda bir karakterde olmasi belki de kendinde eksik gördüğün yönleri tamamlayacağını düşündüğünden ona bu kadar kapilmana sebeptir.
Keske konuşsanız, inan boyle icten ice üzülmektense olumlu/olumsuz net cevap almak senin önüne bakman için daha iyi olurdu.
Sizlerle konuşmak benim için çok güzel bir şey.bana yardım etmeye çalışan insanlar bana çok iyi geliyor.Hatta buradan çok iyi birisi direkt benle arkadaş olmak için telefon numarasını bile yazdı ama ben çok korkağım sanırım ki ona yazmaya cesaret bile edemedim çok kötü hissediyorum kendimi
Tam 24 oldum bugün,çok büyümüş hissediyorum bu zamana kadar bom boş yaşadığımı hissediyorum.
Aşık oldum ama hiç söyleyemem sanırım çünkü kalbim daha çok kırılacak hissediyorum ki zaten sevgilisi vardı o zamanlar.

Doktora gittiğini söylemiştin, teşhis ne? Anksiyete gibi bir şey mi?
Bir de doktorunla bağ kurman tabii ki cok güzel, rahat diyalog kurabilmen icin.
Onunla ne kadar paylaşıyorsun bu olumsuz duygularını?
Gerçekten bilmiyorum ya :( hiç bana öyle bir hastalık demedi.
Konuşmak yazmak kadar kolay olmuyor ama elimden geldiğinxe bahsetmeue çalışıuprım.mesela ben çok çirkinim diyorum benimle aynısın demişti öylece kalmıştım ne diyeceğimi bilemedim :( ben bahsedince o bir şey diyor ve ben tıkanıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum

Merhabalar herkese,içimi dökmek istiyorum :KK43:
Hiç arkadaşım yok diyebilirim.Çocukluk döneminde bile olmadı,o zamanlar bile hissediyordum yalnızlığı.Her ortamda sanki dışlanıyormuş gibi hissediyorum.Aslında sosyal fobi belirtilerim pek yok ama özgüvenim çok azaldı zamanla.
Kendimi derslere verdim hep ama içimde her zaman büyük bir boşluk vardı ve bu bazen o kadar bastırıyor ki..Kendi kendime hep diyorum nasıl bir insan bu kadar yalnız olabilir? Çok kötü hissediyorum açıkçası.Yapabildiğim tek şey doktora anlatmak ya da böyle forumlarda anlatmak oluyor :KK43:

En çok üzüldüğüm noktalardan biriyse şu ana kadar en çok değer verdiğim akademik kariyer anlamında da kendimi mahvetmiş olmam.Bu anlamda çok büyük hedeflerim vardı ama onlardan da o kadar uzak kaldım ki :KK43: çok büyük bir boşluktayım,çok zor dayanıyorum

Düzeleceğime dair hiç umudum kalmadı.bir an önce okulumu bitirmek istiyorum artık.yaşadığım şeylerden dolayı hala 3.sınıfım ve 3 senem var ve hiç bitmeyexek gibi geliyor.benden hiçbir şey olmayacak gibi geliyor kendime hiç güvenemiyorum
Yalnızlığın tadını çıkarın cok iyi yanlarıda var mesela birine guvenip derdini acmiyorsun oda seni dolayisla gdip baskasina anlatamiyor herseyin kendinsin 💕

Arkadaş olmak istemediğim arkadaşlarım oluyor benle arkadaş olmak istemeyenlerde bu çok normal ama hiç arkadaşının olmaması garip geldi bana nerede yaşıyorsun tatlım? Küçük bir yerse olabilir ama büyük yerse bir çözüm bulalım beraber :anne: İnsanlar sevdiklerini olduğu gibi kabul edebilir kaçmaz arkadaşından:KK20:
Bana da çok garip geliyor.yerle pek alakalı değil çünkü eskiden istanbul'da yaşıuprduk.nickinizin anlamı ney

Sizlerle konuşmak benim için çok güzel bir şey.bana yardım etmeye çalışan insanlar bana çok iyi geliyor.Hatta buradan çok iyi birisi direkt benle arkadaş olmak için telefon numarasını bile yazdı ama ben çok korkağım sanırım ki ona yazmaya cesaret bile edemedim çok kötü hissediyorum kendimi
Tam 24 oldum bugün,çok büyümüş hissediyorum bu zamana kadar bom boş yaşadığımı hissediyorum.
Aşık oldum ama hiç söyleyemem sanırım çünkü kalbim daha çok kırılacak hissediyorum ki zaten sevgilisi vardı o zamanlar.
Nice mutlu yaşlara:KK36::KK75::KK19:
Yasin daha cok genç, daha nice güzel seneler var önünde. Hele bir okulunu bitir meslegini eline al kendi hayatini kur o zaman daha da güzel olacak bazi şeyler. Kendi parani kazandığında gezilere katilirsin daha farkli aktiviteler bulursun. Simdi biraz okulun stresi, ders yükü, bunlar da bunaltiyor.olabilir seni. Kafan biraz rahatlayinca hayata bakisin da değişecektir.

Buradan numarasini yazan arkadasa da sans verebilirsin kafaniz uyusmazsa siler engellersin

Sizi bir an konu sahibi sandim hatta acaba ikinci bir hesap açtı yanlislikla.kendi kendine diğer hesabından mi cevap verdi dedim o derece benziyor nickiniz

Gerçekten bilmiyorum ya :KK43: hiç bana öyle bir hastalık demedi.
Konuşmak yazmak kadar kolay olmuyor ama elimden geldiğinxe bahsetmeue çalışıuprım.mesela ben çok çirkinim diyorum benimle aynısın demişti öylece kalmıştım ne diyeceğimi bilemedim :KK43: ben bahsedince o bir şey diyor ve ben tıkanıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum
Sana farklı bakis acilari sunmaya çalışıyor bence. Mesela benimle.aynisin derken sen cirkinsin ben de cirkinim.demiyor. Hepimiz aynıyız, insanız, eksik yönlerimiz var bu bizi insanlardan daha farkli, daha asagi seviyede görmemize sebep olmamali. Kusurlarimizi da sevmemiz kendimizi.oldugumuz halimizle kabul.etmeliyiz. Doktorun da sana bunu göstermeye calisiyor bence.

Nice mutlu yaşlara:KK36::KK75::KK19:
Yasin daha cok genç, daha nice güzel seneler var önünde. Hele bir okulunu bitir meslegini eline al kendi hayatini kur o zaman daha da güzel olacak bazi şeyler. Kendi parani kazandığında gezilere katilirsin daha farkli aktiviteler bulursun. Simdi biraz okulun stresi, ders yükü, bunlar da bunaltiyor.olabilir seni. Kafan biraz rahatlayinca hayata bakisin da değişecektir.

Buradan numarasini yazan arkadasa da sans verebilirsin kafaniz uyusmazsa siler engellersin
Çok teşekkür ederim :)) çalışmak bana iyi gelir ama doktorluk yapabilir miyim bilmiyorum :( ama kendi ayaklarımın üstünde durmak çok istiyorum
O bana şans verdi ama ben cesaretim yok ve bi insanı hayal kırıklığına uğrarmakran korkuyorum.zamanında bi ygs lys forumunda yine çok sevdiğim birisi vardı benle görüşmeyi çok istediği halde cesaret edememiştim o duyguları yine hissettim ama anonimim ben :(

Sana farklı bakis acilari sunmaya çalışıyor bence. Mesela benimle.aynisin derken sen cirkinsin ben de cirkinim.demiyor. Hepimiz aynıyız, insanız, eksik yönlerimiz var bu bizi insanlardan daha farkli, daha asagi seviyede görmemize sebep olmamali. Kusurlarimizi da sevmemiz kendimizi.oldugumuz halimizle kabul.etmeliyiz. Doktorun da sana bunu göstermeye calisiyor bence.

Çok tatlı birisi gerçekten :) çok haklısınız ama mantıklı düşünemiyorum bazen :( olumsuz duygularım her yerimi ele geçiriyor

Allajhım ya kendime inanamıuorum :KK43:( ben zygomatic carcus diye okudum carcus ne demek diye araştırma yaptım baya arcusmuş :KK70: çok güzel bir detay bence bu kemik ben aşırı seviyorum :)
Bak işte ortak sevdiğimiz şeyler olabiliyor insanlarla iletişim kur. Sen ikizlersin alfa olmak kanında vardır biraz kendine şans ver :KK19:

Sevdiğini söylemek zordur ben de bir erkegin ilk adımı atıp sevdiğini söylemesi gerektigini düşünürüm (ah önyargılar kaliplar). Ama iletişim kurabilirsin arkadaşça.
Sonra bir iliskiye dönerse gorusursunuz donmezse önüne bakarsin.
Mesela sana telefon veren kisiyi ara konus, begenmezsen silersin. Seni durduran duygulara sus de ve adim at

Back
X