- 22 Mayıs 2020
- 110
- 365
- 33
- Konu Sahibi Zygomaticum
Seni çok iyi anlıyorum. Bazı insanlar arkadaş edinemiyor, nasıl bir şanssızlık anlamış değilim. 2 üniv okudum, iş hayatına girdim. Hep geçici, yüzeysel arkadaşlıklarım oldu. Nikahım koronaya denk geldi ve şahitler erkek kardeşimin arkadaşlarıydı. İyiki koronaya denk geldi diyorum içten içe çünkü kınada, düğünde yalnızlığım iyice yüzüme vurulacaktı.
Neyse ki çok sevdiğim eşim olacak artık hayatımda ama evlensek de kavuşamadık :s
ne saçma bi hayata düştüm anlamıyorum.
Geçmiyor bu durum, yıllardır kalabalık bi ofiste kendime dost edinemedim. Patronlarım da farketmiş olacak ki, son 2 yıldır ekip lideriyim. Neden mi? Çünkü hiç arkadaşım yok şirkette ve şeffaf davranırım diye düşünüyorlar sanırım. Seni çok iyi anlıyorum ama hiçbir tavsiye veremiyorum. Kelin ilacı olsa başına sürermiş :s
Neyse ki çok sevdiğim eşim olacak artık hayatımda ama evlensek de kavuşamadık :s
ne saçma bi hayata düştüm anlamıyorum.
Geçmiyor bu durum, yıllardır kalabalık bi ofiste kendime dost edinemedim. Patronlarım da farketmiş olacak ki, son 2 yıldır ekip lideriyim. Neden mi? Çünkü hiç arkadaşım yok şirkette ve şeffaf davranırım diye düşünüyorlar sanırım. Seni çok iyi anlıyorum ama hiçbir tavsiye veremiyorum. Kelin ilacı olsa başına sürermiş :s