- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi Naznazli672
İçimi dökmek istiyorum buraya yazmak rahatlatıyor arkadaşlar ben işin içinden çıkamıyorum kocamla yine kavga ettik şöyle bu hafta ctesi pazartesi kv.gilleydik bugun de görümcem aradı akşam yemeğe babagili çağırdım sizde gelin diye ben de tamam sorim kocama bakarız dedim sonra kocamı aradım akşama davet ettiler dedim o da tamam iş çıkışı seni götürim(4de çıkıyorum) benim akşam 9da anca biter işim dedi mesaiye kalması gerekiyormuş bende dedim ki önce eve gidip dinlenmek istiyorum aksam dönüşte beni evden al öyle gidelim dedim o da 9 u bulur benim işimin bitmesi dedi bende o zaman gitmeyelim canım dedim (zaten ailesiyle iki gün önce görüştük zaten cuma da biz yemege çağırcakdık kv umreye gidiyor pazartesi diye)o da başladı sen işte benim ailemin yanına gitmek istemiyorsun diye söylenmeye dedi ki gezmeye dışarı çıkalım desem yorgun olmazsın ama diye bende deşarj oluyorum öyle dedim o da benim kurallarım bunlar ya uyarsın yada boşanır gidersin diyip teli kapattı bende mesaj attım kapı orda boşanmak istiyorsan dedim bu davranışları yüzünden ailesinden de soğuyorum arkadaşlar napacagımı ne düşünecegimi şu anda bilmiyorumben bu adamı çok sevdim o da sevdi onun için tayinimi onun memleketine aldırdım eş durumundan zaten avuç içi kadar bir yer bunalıyorum bir de ailesi için böyle ağır konuşuyor benimle beni çok sevdiğini biliyorum ama o zaman niye böyle davranıyor sizce ben bundan sonra napmalıyım nasıl davraniym aklım diyor ki madem bu şekilde ufacık bir şey yüzünden beni kırıyor o zaman bende bundan sonra ailesiyle açık açık görüşmek istemediğimi mi söylesem