Arkadaslar merhaba öncelikle içimi acıtan şeyleri sizinle paylaşmak istedim bn 2 yıllık evliyim 2 yıldır 3 defa düşk oldu ve tekrardan hamile kalamadım diye
tüp bebek tedavisi uyguladık ve negatif oldu iki yıldır eşimin ailesi pskolojikmen baskı uyguluyor kaynanam her ay da 5 ya da 6 kez soruyor bas dönmesi mide bulantısı varmı diye adet oldun mu geldi mi diye her ay soruyor o kadar yoruldum ki. O yetmez gibi ablası da sorıyor hamile olsam derim Sonucta demi sonra eşime söyledim bu durumdan rahatsız olıyorum konuş ailenle diye eşim ise ne diyim bn bu konuda aileme dedi ilk geçiştirdi sonra aradan 4 ay geçti marketeydim görümcem aradı annemden duydum yine adet olmuşsun alarm gibi şaşmıuor diyince cillet geçirdim elimdekileri markette yere çaldım göz yaşım durmadı eşimde tekrardan dedim tamam uyaracam dedi neyse bu dilinin ucu ile demiş oldu o 1 ay sormadilar sonra tekrar tekrar bir doktora daha gidin dedi ve biz ondan önce zaten eşimin sprimin düşk oldugunu ögrenmiştk o kadar sinirlendim ki karışamasına bana hatta zaten beni oglu seviyor diye aldı almak bile istemiyordu bizi herşeyde sabrımı çok denedi ve psikolojik destek aldım ama doktor uzaga taşın kurtulamazsın dedi baya bir uzaga taşındım ankaraya geldim aramız 8 saat ve dün bn bunu 2 gün önce elime dedim ailen yine soruyor dedim evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi. Ve sinirlendim ne diyon sen dedim neyse tartıştık 1 kez bile arkamda durmadı zaten. Herneyse bana şey dedi adetin geçen ay gecikti bu ay da geçerse bir doktora götürüm ne varmış diyince kafam attı yani adet oluyorum ama geçikimce 1 2 gün hevesi kursağında kalıyormuş bn o kadar yoruldum ki doktora gitmekten beni sadece çocuk yapmam için görüyorlar gibi kaldıramıyorum artk ne yapcam