O kadar yoruldum ki buhayattan

1 kez dedim sen iyi becermişsin 3 çocuk yapmıssın tarif et belki yanlış yapıyoruz biz dedim oda güldü seslenmedi sonra şey dedim benim şeyimi takp edecen diye kafa kalmadı yazık olanda gitti anne dedim sonra eşime şunun dedigin bak dedi utanmaz dedi eşimde bana da laf sayıyor napim anne seslenme dedi yani bana kızamadı anasını da öyle geçistridi neymiş kavga çikarmıs
Çıksın valaha. Benim eşimin de agzında bakla ıslanmıyor.Tabi adet günümü millete söylese çok pis kavga çıkar. Ben ona agzında bakla ıslanıyor, sana birsey anlatmıyorum artık dedim. Şükür düzeldi. Bence güzel bi mesafe koyun eş ailesine karşı. Ayda 1 2 gidin, böyle şeyler sorarlarsa da eşimle benim aramda deyin. Çok sabırlısınız gercekten.

Bu kadar baskı olduğu sürece olacagı varsa da olmaz. Bi yakanızda düşürün şunları Hakkın da hayırlısı olsun

bebek özlemi varsa o yüden böyle yapıyolardır. Anlamadığım sey siz neden duygularınızı belirtemiyorsunuz eşinizin ailesine. Kendiniz deyin hatta dalga geçerek deyin gücensinler biraz.
Kaynananız arayıp adetini sorunca özel konular rahatlıgınıza şaşırıyorum deyin. Sıkıcı ve boğucu oluyorsunuz sorgulamamyın beni deyin.
Hele görümce ay ona ne?
Kimse kimseyi sorgulayamaz. Benim kendi annemler çok ister torun gelsin. Onlar da olsa ne güzel olur deyiverirler. Hiç duymadım adet takibi yapan kimseleri.
Eşinizi karıştırmayın kendiniz deyin sorma diye.

ah kıyamam ya ama sizi stres yaptırırlarsa sorun yoksa da olmaz ki şu bir gerçek bu olayın psikolojik boyutu da var (kendimden biliyorum) ne kadar rahat olursanız o kadar iyi.. ama ne güzel evleriniz uzakmış her telefonla aradıklarında cevap vermek zorunda mısınız açmayın telefonlarını engelleyin gitsin.

Arkadaslar merhaba öncelikle içimi acıtan şeyleri sizinle paylaşmak istedim bn 2 yıllık evliyim 2 yıldır 3 defa düşk oldu ve tekrardan hamile kalamadım diye tüp bebek tedavisi uyguladık ve negatif oldu iki yıldır eşimin ailesi pskolojikmen baskı uyguluyor kaynanam her ay da 5 ya da 6 kez soruyor bas dönmesi mide bulantısı varmı diye adet oldun mu geldi mi diye her ay soruyor o kadar yoruldum ki. O yetmez gibi ablası da sorıyor hamile olsam derim Sonucta demi sonra eşime söyledim bu durumdan rahatsız olıyorum konuş ailenle diye eşim ise ne diyim bn bu konuda aileme dedi ilk geçiştirdi sonra aradan 4 ay geçti marketeydim görümcem aradı annemden duydum yine adet olmuşsun alarm gibi şaşmıuor diyince cillet geçirdim elimdekileri markette yere çaldım göz yaşım durmadı eşimde tekrardan dedim tamam uyaracam dedi neyse bu dilinin ucu ile demiş oldu o 1 ay sormadilar sonra tekrar tekrar bir doktora daha gidin dedi ve biz ondan önce zaten eşimin sprimin düşk oldugunu ögrenmiştk o kadar sinirlendim ki karışamasına bana hatta zaten beni oglu seviyor diye aldı almak bile istemiyordu bizi herşeyde sabrımı çok denedi ve psikolojik destek aldım ama doktor uzaga taşın kurtulamazsın dedi baya bir uzaga taşındım ankaraya geldim aramız 8 saat ve dün bn bunu 2 gün önce elime dedim ailen yine soruyor dedim evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi. Ve sinirlendim ne diyon sen dedim neyse tartıştık 1 kez bile arkamda durmadı zaten. Herneyse bana şey dedi adetin geçen ay gecikti bu ay da geçerse bir doktora götürüm ne varmış diyince kafam attı yani adet oluyorum ama geçikimce 1 2 gün hevesi kursağında kalıyormuş bn o kadar yoruldum ki doktora gitmekten beni sadece çocuk yapmam için görüyorlar gibi kaldıramıyorum artk ne yapcam 🥺🥺🥺
Evli olan kadına ne zamandan beri herkes adet olup olmadığını soruyormuş ya? Yüzsüzlükte çığır açmışlar. Siz söyleyin. Eşinizin ailesine gayet de sert bir dille söyleyin. Bir daha bana adet olup olmadığımı ya da hamilelik belirtilerimi sormayın ben böyle saygısızlığa gelemem, deyin. Kızıyorlar mı küsüyorlar mı napıyorlarsa yapsınlar. Bazı insanlar naiflikten anlamıyorlar. Sonra o eşinizi de karşınıza alın konuşun. Hevesi kursağında kalıyormuş beyefendinin. Ben çocuk üretmekle görevli bir makine değilim, deyin. Size böyle bakmasın. Olmadı biraz ara verin kafa dinleyin. Yaş da küçükmüş.

Arkadaslar merhaba öncelikle içimi acıtan şeyleri sizinle paylaşmak istedim bn 2 yıllık evliyim 2 yıldır 3 defa düşk oldu ve tekrardan hamile kalamadım diye tüp bebek tedavisi uyguladık ve negatif oldu iki yıldır eşimin ailesi pskolojikmen baskı uyguluyor kaynanam her ay da 5 ya da 6 kez soruyor bas dönmesi mide bulantısı varmı diye adet oldun mu geldi mi diye her ay soruyor o kadar yoruldum ki. O yetmez gibi ablası da sorıyor hamile olsam derim Sonucta demi sonra eşime söyledim bu durumdan rahatsız olıyorum konuş ailenle diye eşim ise ne diyim bn bu konuda aileme dedi ilk geçiştirdi sonra aradan 4 ay geçti marketeydim görümcem aradı annemden duydum yine adet olmuşsun alarm gibi şaşmıuor diyince cillet geçirdim elimdekileri markette yere çaldım göz yaşım durmadı eşimde tekrardan dedim tamam uyaracam dedi neyse bu dilinin ucu ile demiş oldu o 1 ay sormadilar sonra tekrar tekrar bir doktora daha gidin dedi ve biz ondan önce zaten eşimin sprimin düşk oldugunu ögrenmiştk o kadar sinirlendim ki karışamasına bana hatta zaten beni oglu seviyor diye aldı almak bile istemiyordu bizi herşeyde sabrımı çok denedi ve psikolojik destek aldım ama doktor uzaga taşın kurtulamazsın dedi baya bir uzaga taşındım ankaraya geldim aramız 8 saat ve dün bn bunu 2 gün önce elime dedim ailen yine soruyor dedim evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi. Ve sinirlendim ne diyon sen dedim neyse tartıştık 1 kez bile arkamda durmadı zaten. Herneyse bana şey dedi adetin geçen ay gecikti bu ay da geçerse bir doktora götürüm ne varmış diyince kafam attı yani adet oluyorum ama geçikimce 1 2 gün hevesi kursağında kalıyormuş bn o kadar yoruldum ki doktora gitmekten beni sadece çocuk yapmam için görüyorlar gibi kaldıramıyorum artk ne yapcam 🥺🥺🥺
Görümcen sizi aradığında neden siz vermiyorsunuz cevabını? Markette çıldıracağınıza telefonda görümcenize cırlayın hatta çıldırın.

Ee siz niye soylemiyorsunuz ,bekleyecegiz bikac yil rahim dinlenmeliymis yapmiyoruz cocuk diyin ,onlar soruyorsa sizde sak diye cevap verin

Canm öncelikle o aileyi Allah ıslah eylesin bak ben 17 Aralık'ta kürtaj oldum kalbi durdu dün gittim tekrar 1 aylık yine hamileyim doktor düşük yapıyorsun dedi ailesi dün aradı eşimi dedi düşük yapıyormus falan araştırma yapicaklarmis bendende kaynaklanabilir esiminde sperm 0 di biz bitkisellerle 5 milyona çıkardık direk bendende kaynaklanabilir sperm kalitesinden dedi hiç bişey diyemediler eşinde sorun var cidden zaten yipraniyoruz seni çok iyi anlıyorum şuan bile kafayı yemek üzereyim bide bunu okudum tam oldu bida sorduklarında sorup durmayın sizi ilgilendirmiyor bana stres yaptiriyorsunuz buda hamilelik oluşmasını engelliyor diyin gerekirse açmayın telefonunu bak ben 2 sene ailesiyle konuşmadım şimdi kıymete bindik esinede söyle gitsin bı doktora ilaç vs bitkisel şeyler kullansın üroloji doktoru ilk düşükte eşime sperm kalitesinden olabilir dedi direk şöyle bundan kaynaklı olabilir diye susma bida sormamalarini söyle benim derdim bana yetiyor de kapat

Ah bi görebilsen bebek yapmamak senin için hayırlı olduğunu, eğer yaparsan bu ailenin ağzı kapanır diye düşünme torunum diye sana vermezler

Annem de çok dedi seni bunun için mi aldılar dedi 2 yıldır yaşamadgm şey kalmadı dün dedim eşime bitsin ayrılalım yoruldum artık dedim ve inan daha neler geldi basıma eltimin bile iftirasına ugradm evinde erkrk sesi geliyor dedi benim kocama la arası iyi dedi Allah ama işte yuvası yıkıldı ve eşime dedim kayınımla adımı çikarıyorlar niye susıyon dedim ben ananeme gerekeni dedim o tugbaya öldürdüm dedi ve geçişyirdişer çok yoruldum
Sizin eşiniz gerçekten çok büyük genişlik gösteriyor bu kadar olmaz
Bu adamdan baba da olmaz

Cnm her ay adetini takip etmeleri ne demek hic normal degil bu kandirma kendini. Ben kaynanami sevmem lafini sozunu bilmez ne hakaretlerini isitmisimdir ama o bile bana adet takibi yapmadi en fazla dedigi sey bize torun verin sorun varsa doktora gidin olmustu ki o bile bana agir gelmisti ama suan kaynanamin kiymetini anladim 🙈 asla asla yuz verme alttan alma bi daha bana adet olup olmadigimla ilgili soru soramazsiniz de bi cinnet kopart, ayrica esinin problemini de anlat bilsinler sorun kimde.. bu delilerin arasinda sen bozuk psikolojiyle hamile kalman cok zor hatta sen bebek isini ertele kocanin hal ve hareketlerini bi incele bakalim..

Back
X