- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi beyazperde
Günaydın sevgili kk hanımları;
Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.
Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......
İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.
O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.
1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....
2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.
3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.
4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)
bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.
5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)
Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....
6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.
ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.
İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.
Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......
Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?
Kendimi sizin yerinize koydum da o kadinin gozlerini oymus avucuna koymustum. Sonra adam bana ne yapardi bilmiyorum :) esiniz yapmasi gerekeni yapmis ama sizin yapabileceginiz bisey yok. Ama esinizin biraz daha dikkat etmesi lazim her aradiginda acmayabilir mesela. Allah huzurunu bozmasin