• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

Sen nasil sabirli bir insansin ! Yerinde olsam gider o kadinla hemde esimle adam akilli konusurdumki ayagini denk alsin ikiside .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

ben kadını yolardım. :) eşinizle konuşun uyarsın ya da siz uyarın

birde kadın arabadan inerken densiz densiz konusuyor esiniz niye birşey demiyor duymuyor mu?

Sizde peygamber sabrı varmış vallahi .
Ben olsam kadını arabada öne kurulmuş olarak görünce hayırdır? derdim direk.
Bir de gece gece aramalar falan. Edep kalmamış bu insanlarda

Bencede tam yolmalık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuş esimle bundan sonra mesai saatleri dısında arasa sen aç telefonu musait degiliz de kapat kudursun sinirden

Sabriniza hayran oldum ben bu durumda paranoyaya baglar once esime sarar nasil bir yuz verdinki bu saatte aramaya cesaret ediyo diye sonrada pazar gunu aradiginda telefonu acar rahatsiz oldugumu anlayacagi bir dille konusurdum. Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin ve oda o kadina bunu kesin ve kati bir dille anlatsin.esiniz her aradiginda sabirla cevap vermeye devam ettikce bu kadin kendine gore anlamlar cikarip yüz bulacak. Kadinla ilgili cok sey yazmak istiyorum ama malum olmuyor iste :)))

Ben olsam galiba bukadar hoş görülü olamazdım. Ama şuan kadınla konuşmak kadını amacına ulaştırmak gibi bir şey çünkü gece arıyorsa sizi kuşkulandirmak için arıyordur.

Eşinize söylemişsiniz zaten. Biraz bekleyin ve eşinize kibar bir dille tekrarlayin :) eşiniz olayin zaten farkında olması iyi birşey

ne desenız haklısınız hadı esımden yuz buldu ama ben dur demelıydım, olaylar benı bu denlı rahatsız etmeden bır dur demelıydım.
neyseki gec kalmadım, umarım bu aksamkı telefon acmama durumumun ablamızda ters etkı yapmaz :)
sabahta eşim artık uyaracagım dedi, umarım anlar. Anlamazsada kendı bılır gercı, esım artık ne hıssettıgımı bılıyor ve kadına karsı da antıpatı duydugunu hıssedıyorum, umarım yanılmıyorumdur. Tıpık,benım beyım yapmazcılardan da olmayım yok yere :)

Esinizle iliskinize nazar degmesin oncelikle :)
Adam hem nazik hem mesafeli biri izlenimi uyandiriyor, ne kadar efendi...
Kadin ise kusura bakmayin yılışık.

Kadin erkek iliskilerinde aynen sizin gibi dusunen biriyim,
fakat 3beni huylandirdi.
4e patavatsiz der gecerim belki. Ama 3... esinizi zirt pirt arayacak ve yoklugunuzda yanina oturup sohbete dalacak bir samimiyetleri var ise; siz gelince yemekte esiniz tanistirmali kadin da size hal hatir sormaliydi (hatta ben olsam okadar samimi olacak kadar yakin buldugum birinin esine de kanim kaynar iltifatta bulunurdum)

Esinize rahatsiz oldugunuzu soylemissiniz zaten.
Neyse ki o siz soylemeden once "servisi arayin" falan diyerek karsi tarafa bunu belirtmeye baslamis.
Bu konuyu cok uzatmayin, esiniz kadini savunmaya gecip tadiniz kacmasin cunku o da farkinda... zamanla koydugu mesafe artacaktir. Belki uslubu da sertlesecek.

Esinizin haftasonu bunaldigini farkettiginizde "canim biraz daha sert ve net konussan daha cabuk kurtulursun" vb onun sıkıntisi icin tavsiye verir sekilde esinize suclama yoneltmeden konusursaniz tereyag kil misali bu sorundan kurtulursunuz bence.
Cunku gorusmemelerini talep edemezsiniz, h.sonu teli acmasa bile is yerine gittiginde o kadina kusura bakma falan diye aciklama yapan insan durumuna duser esiniz, bu da yine sizin iliskinizi yipratir.
Ya da iletisimi yumden kesecek... ama o pek hos olmazmis gibi duruyor su asamada.

Kıskanc degılsın. Kadınlar hısseder sevdıgı adamın aklından gecenlerı bıle okuyabılır. Bence esınle oturup cıddı sekılde konus rahatsız oldugunu soyle hatta aksam ararsa sen cık esım dusta tada yatıo tarzından seyler soyle esının yanında. Ve esıne herzamankınden fazla sevdıgını bellı et onun hoslandıgı seyler yapın. Sırf mutlu oldugu asıl yerın orası oldugunu bılmesı acısından. Ve o kadın bır tehlıke olabılır :)) zırhlarını kusan. Kolay gelsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabriniza ve hanimefendiliginize hayran kaldim.
Esime okuttum konunuzu,erkek gorusu almak istedim.
Esime gore o bayan esinize resmen asiliyor,asla kiskanc biri degilsiniz kimsenin gunahini da almiyorsunuz.
Yine esime gore sizin esinizin o bayanla bir munasebeti yok,yalnizca on koltuk meselesinde esinizin sert tepki gostermesi gerektigini dusunuyor,ben olsaydim lutfen inip otobusle gidin derdim dedi.
Ama tabi esiniz boyle davranmadi diye kotu bir durum sozkonusu degil.
Son olarak esimin tavsiyesi;siz kesinlikle muhattap olmayin,o bayan bu kadar tavira ragmen hala anlamiyorsa,esiniz hafta sonlari ve mesai saatleri disinda o bayanin telini acmasin konusu gecerse de mesai saatleri disinda isle ilgili hicbir teli acmiyorum,mesai saatleri disindaki tum vaktimi,ilgimi ve enerjimi esime ayirmayi istiyorum diyerek hayatimda esimden baska kadina yer yok mesajini versin, dedi☺
Bir bayan olarak da katiliyorum.
Esinizle bir omur boyu mutluluklar dilerim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Esinizle iliskinize nazar degmesin oncelikle :)
Adam hem nazik hem mesafeli biri izlenimi uyandiriyor, ne kadar efendi...
Kadin ise kusura bakmayin yılışık.

Kadin erkek iliskilerinde aynen sizin gibi dusunen biriyim,
fakat 3beni huylandirdi.
4e patavatsiz der gecerim belki. Ama 3... esinizi zirt pirt arayacak ve yoklugunuzda yanina oturup sohbete dalacak bir samimiyetleri var ise; siz gelince yemekte esiniz tanistirmali kadin da size hal hatir sormaliydi (hatta ben olsam okadar samimi olacak kadar yakin buldugum birinin esine de kanim kaynar iltifatta bulunurdum)

Esinize rahatsiz oldugunuzu soylemissiniz zaten.
Neyse ki o siz soylemeden once "servisi arayin" falan diyerek karsi tarafa bunu belirtmeye baslamis.
Bu konuyu cok uzatmayin, esiniz kadini savunmaya gecip tadiniz kacmasin cunku o da farkinda... zamanla koydugu mesafe artacaktir. Belki uslubu da sertlesecek.

Esinizin haftasonu bunaldigini farkettiginizde "canim biraz daha sert ve net konussan daha cabuk kurtulursun" vb onun sıkıntisi icin tavsiye verir sekilde esinize suclama yoneltmeden konusursaniz tereyag kil misali bu sorundan kurtulursunuz bence.
Cunku gorusmemelerini talep edemezsiniz, h.sonu teli acmasa bile is yerine gittiginde o kadina kusura bakma falan diye aciklama yapan insan durumuna duser esiniz, bu da yine sizin iliskinizi yipratir.
Ya da iletisimi yumden kesecek... ama o pek hos olmazmis gibi duruyor su asamada.

en son dün gece aramasında acmadık telefonu, sabah eşim işe giderken sabah aradı aç barı ne oldu aksam da ıkı kere aradı dedım.
meğer hastalanmıs, hastaneye yatmıs,gelemeyecegını soylemek ıcın aramıs, (ben dıkkat cekmeye calıstıgını dusunuyorum.) ama eşim açmayınca ne yapacagını sasırmıs bak bak..

sonra esım de musaıt degıldım, bu tarz yada onemlı ıslerınızı maıl yada msj yoluyla bıldırısenız konunun acılıyet veya onemıne gore gerı donus yapabılırdım, malum evde her daım telefon ıle ılgılenemıyorum.(sabah gergınlıgı daha rahat terslemeye musaıt oldu, ki bu eşimin terslemıs halı bu arada :) )
geçmiş olsun dedi kapattı.
bu aksam ses yok..

Kıskanc degılsın. Kadınlar hısseder sevdıgı adamın aklından gecenlerı bıle okuyabılır. Bence esınle oturup cıddı sekılde konus rahatsız oldugunu soyle hatta aksam ararsa sen cık esım dusta tada yatıo tarzından seyler soyle esının yanında. Ve esıne herzamankınden fazla sevdıgını bellı et onun hoslandıgı seyler yapın. Sırf mutlu oldugu asıl yerın orası oldugunu bılmesı acısından. Ve o kadın bır tehlıke olabılır :)) zırhlarını kusan. Kolay gelsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet hıssettım dıyelım, ondan daha samımı arkadasları da var, onlara karsı hıc boyle bır tavrım olmamıstı.
çok şükür mutluyuz, ama ıster ıstemez ıkı gundur suratım asık gezıyordum, bugun bıraz toparladım :) Teşekkür ederim.

Sabriniza ve hanimefendiliginize hayran kaldim.
Esime okuttum konunuzu,erkek gorusu almak istedim.
Esime gore o bayan esinize resmen asiliyor,asla kiskanc biri degilsiniz kimsenin gunahini da almiyorsunuz.
Yine esime gore sizin esinizin o bayanla bir munasebeti yok,yalnizca on koltuk meselesinde esinizin sert tepki gostermesi gerektigini dusunuyor,ben olsaydim lutfen inip otobusle gidin derdim dedi.
Ama tabi esiniz boyle davranmadi diye kotu bir durum sozkonusu degil.
Son olarak esimin tavsiyesi;siz kesinlikle muhattap olmayin,o bayan bu kadar tavira ragmen hala anlamiyorsa,esiniz hafta sonlari ve mesai saatleri disinda o bayanin telini acmasin konusu gecerse de mesai saatleri disinda isle ilgili hicbir teli acmiyorum,mesai saatleri disindaki tum vaktimi,ilgimi ve enerjimi esime ayirmayi istiyorum diyerek hayatimda esimden baska kadina yer yok mesajini versin, dedi☺
Bir bayan olarak da katiliyorum.
Esinizle bir omur boyu mutluluklar dilerim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

siz ve eşininzin ilgisine teşekkür ederim, evet erkek gozuyle bakmak ıyı oluyor:)
az once de yazdım dun aksam acmadık telefonu sabah aradı..... neyse bugun ses soluk yok, ama hallolacak oyle ya da boyle baska yolu yok, temennım bız yıpranmadan hallolsun:)

Günaydın sevgili kk hanımları;

Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.

Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......

İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.

O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.

1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....

2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.

3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.

4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)

bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.

5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)

Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....

6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.

ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.

İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.

Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......

Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?

Bu kadın sırnaşık canım..Asılmayı aşmış yüzsüz:19: Bazı tipler yok ben istediğimi elde ederim kafasındadır, bu kişilik bozukluğu belirtisidir.. Yorma kafanı :34:

en son dün gece aramasında acmadık telefonu, sabah eşim işe giderken sabah aradı aç barı ne oldu aksam da ıkı kere aradı dedım.
meğer hastalanmıs, hastaneye yatmıs,gelemeyecegını soylemek ıcın aramıs, (ben dıkkat cekmeye calıstıgını dusunuyorum.) ama eşim açmayınca ne yapacagını sasırmıs bak bak..

sonra esım de musaıt degıldım, bu tarz yada onemlı ıslerınızı maıl yada msj yoluyla bıldırısenız konunun acılıyet veya onemıne gore gerı donus yapabılırdım, malum evde her daım telefon ıle ılgılenemıyorum.(sabah gergınlıgı daha rahat terslemeye musaıt oldu, ki bu eşimin terslemıs halı bu arada :) )
geçmiş olsun dedi kapattı.
bu aksam ses yok..

Oncelikle belirteyim esinizin "farkinda" ve "rahatsiz" oldugunu goz onunde bulundurarak yaziyorum;
Esiniz cok dogru soylemis.
"Gecmis olsun ah vah" vs demesini beklerken kadin neye ugradigini sasirmistir :)
Cunku hastaneyede adam lazim.... ama esiniz taviz vermemis sadece isle alakali duruma iliskin yanit vermis ;)
Kadin alacagi mesaji almistir. Hala israr ederse esiniz daha sert bi tavir sergilemeye baslar bence. Siz bu konuya simdilik karismayin ve kadinla yuzgoz olmayin ki is yerinde edepsizlik yapacak malzemesi olmasin.
Bu surecte de huzurunuzu kacirmaya degmeyecek bir kadin yuzunden evde sikayetcivolsaniz da kavga ederek tartismamaya calisin ki esiniz ne kadar efendi biri olsa da ona tavir alirken size de tavir almaya baslamasin.
Esinize guvenin ama yine de gozunuz uzerinde olsun derim...

Günaydın sevgili kk hanımları;

Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.

Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......

İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.

O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.

1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....

2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.

3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.

4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)

bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.

5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)

Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....

6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.

ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.

İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.

Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......

Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?

eşinden yüz bulmasa arayamaz. seni neden bi erkek sürekli arayıp bişeyler sormuyor bşeyler söylemiyor? bir de şu kafama takıldı. müsait değilsin galiba diyice yarınkonuşsak diyor eşin neden evet değilim arama değil de yarın konuşalım diyor?

sonuna kadar haklısın..evli bir adamı bu kadar aramak ne demekmiş.eşinle açık açık konuş kadınla arasına öyle bir resmiyet koysunki eşinden uzak dursun.bu kadın pek iyi niyetli gelmedi bana.normal bir kadın evli bir adamı böyle arayamaz utanır

Oncelikle belirteyim esinizin "farkinda" ve "rahatsiz" oldugunu goz onunde bulundurarak yaziyorum;
Esiniz cok dogru soylemis.
"Gecmis olsun ah vah" vs demesini beklerken kadin neye ugradigini sasirmistir :)
Cunku hastaneyede adam lazim.... ama esiniz taviz vermemis sadece isle alakali duruma iliskin yanit vermis ;)
Kadin alacagi mesaji almistir. Hala israr ederse esiniz daha sert bi tavir sergilemeye baslar bence. Siz bu konuya simdilik karismayin ve kadinla yuzgoz olmayin ki is yerinde edepsizlik yapacak malzemesi olmasin.
Bu surecte de huzurunuzu kacirmaya degmeyecek bir kadin yuzunden evde sikayetcivolsaniz da kavga ederek tartismamaya calisin ki esiniz ne kadar efendi biri olsa da ona tavir alirken size de tavir almaya baslamasin.
Esinize guvenin ama yine de gozunuz uzerinde olsun derim...

ben bu konuyla alakalı eşime hıc soylenmemıstım, sadece bır kere'' rahatsız olmaya basladım ''demıstım, eşim de karsılıgında ''ben de'' demişti.
yanı onun niyeti evdekı huzurmu kacırıp,eşimle tartısıp,eşimi işe moralsız yollamak ve o ıse ne oldu dıye sorarak ufaktan kaynasacak esıme dıye dusundugunu dusunmeye basladım, o na bu fırsatı vermeyecegım.. yenı ben kotu oldukca o ıyı davranacak aklısıra....

hastalık olayında da evet; ne oldu, hayırdır, ne yapabılırım.... gıbı cumleler beklemıstır eminim... esım bu cumlelerı hasta olan herkese soyler, ona solememe nedenı benımle aynı fıkırde oldugundandır dıye dusunuyorum.

eşinden yüz bulmasa arayamaz. seni neden bi erkek sürekli arayıp bişeyler sormuyor bşeyler söylemiyor? bir de şu kafama takıldı. müsait değilsin galiba diyice yarınkonuşsak diyor eşin neden evet değilim arama değil de yarın konuşalım diyor?

eşimin kibarlıgından oldugunu dusunuyorum. Yanlıs anlamayın esımı savunmuyorum, sadece hıssettıklerımı paylasıp yorum almak ıstedım, her turlu yoruma acıgım.
-musaıt degılsın galıba.dedıgınde,
eşim : evet degılım, deyıp kapatsa esıme gore cok kaba bır davranıs olurdu.

yarın konussak demek aslında anlayan ınsan ıcın ''musaıt degılım ''demek. ama anlatamadık bır turlu, aramayı kendınde hak gordu ,evet esıme cok kızdım nasıl bu yuzu buluyor dıye. sonra dusundugumde ıse; eşim herkesle aynıdır tum arkadaslarıyla,kadın bence fazla uzerıne alındıgı seyler var, yada benım bılmedıgım..

Hiiic bulasmamakla esinize baskı yapmamakla da iyi etmissiniz... Müdahale etmeniz gereken durum illaki gelecektir... Siz kiskandiginizi kadına karşı belli ederseniz böylesine çirkin hareketler yapan daha da cirkeflesir... Esinizden tek bir şey rica edin... Mesai saatleri dışındayken o kadından gelen telefonları acmamaya ozen göstersin şirket içinde anormal bir durum olmadıkça... Sadece sizinle empati yapmasını sağlayın... Sadece is arkadaşı olarak kalsın... Seviyesizlik resmen kadının yaptıkları...

şimdi cıkıyorum 1 saate geldıgımde yorumlarınızı tek tek cevaplandıracagım, yorumlarınız ıcın teşekkürler......
sahur yapan varsa, iyi sahurlar, yapmayana ıyı forumlar gorusuruz.

Yalnız kadındaki yapışkanlık ve yüzsüzlük dizilerdeki abartı karakterlerde bile yok.bunun altında bişey ararım ben..çok şüpheci çok fazla yapışkan haddinden fazla ve abartı.
Bu kadın bu kadar Neye güveniyor neye dayanarak böyle yapıyor. Ve üstelik gözüne sokmaya cabalaması her yerde kendini eşine yakın göstermeye calışması , ya kusura bakma ama aklıma kötü şeyler geliyor. Ya Eşin cok profosyonel sana da anlatıyorum hayatım bil bu kafın böyle ayağına yatıyor .
Bu kadında sanki eşin sana söyleyemediği için o haraketleriyle gösteriyor gibi...
Ya inan bunlar aklıma geldi umarım böyle bişey yoktur ve yanılıyorumdur inşallah ama kadının sşırı yüzsüzlüğünün bir dayanağı var bence

ben bu konuyla alakalı eşime hıc soylenmemıstım, sadece bır kere'' rahatsız olmaya basladım ''demıstım, eşim de karsılıgında ''ben de'' demişti.
yanı onun niyeti evdekı huzurmu kacırıp,eşimle tartısıp,eşimi işe moralsız yollamak ve o ıse ne oldu dıye sorarak ufaktan kaynasacak esıme dıye dusundugunu dusunmeye basladım, o na bu fırsatı vermeyecegım.. yenı ben kotu oldukca o ıyı davranacak aklısıra....

hastalık olayında da evet; ne oldu, hayırdır, ne yapabılırım.... gıbı cumleler beklemıstır eminim... esım bu cumlelerı hasta olan herkese soyler, ona solememe nedenı benımle aynı fıkırde oldugundandır dıye dusunuyorum.

Aynen bunlari dusundugumden evde huzurunuzu bozmayin demistim :)
Sonra da eslerin savunmasi "sen ittin beni"
Aslinda hicbir gerekce kabul edilemez ama yak yik demek kolay...
Su zamana kadar sabirla hareket etmissiniz.. tam meyvesini alacakken aranizi bozmanin geregi yok sonucta ;)
Esiniz bundan sonra nazik olmak adina suskunlugunu korur ise o zaman once alttan mesajlarla, baktiniz olmuyor sonra da gerekirse tam bir mudahale ile bu olayi kapatirsiniz.

Tekin biri değil..
Hatta eşinize takık..
İyi niyetli olmayın bedel ödemeyin..
Bir an önce def edin hayatınızdan..

Back
X