- Konu Sahibi beyazperde
Sen nasil sabirli bir insansin ! Yerinde olsam gider o kadinla hemde esimle adam akilli konusurdumki ayagini denk alsin ikiside .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
ben kadını yolardım. :) eşinizle konuşun uyarsın ya da siz uyarın
birde kadın arabadan inerken densiz densiz konusuyor esiniz niye birşey demiyor duymuyor mu?
Sizde peygamber sabrı varmış vallahi .
Ben olsam kadını arabada öne kurulmuş olarak görünce hayırdır? derdim direk.
Bir de gece gece aramalar falan. Edep kalmamış bu insanlarda
Bencede tam yolmalık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuş esimle bundan sonra mesai saatleri dısında arasa sen aç telefonu musait degiliz de kapat kudursun sinirden
Sabriniza hayran oldum ben bu durumda paranoyaya baglar once esime sarar nasil bir yuz verdinki bu saatte aramaya cesaret ediyo diye sonrada pazar gunu aradiginda telefonu acar rahatsiz oldugumu anlayacagi bir dille konusurdum. Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin ve oda o kadina bunu kesin ve kati bir dille anlatsin.esiniz her aradiginda sabirla cevap vermeye devam ettikce bu kadin kendine gore anlamlar cikarip yüz bulacak. Kadinla ilgili cok sey yazmak istiyorum ama malum olmuyor iste :)))
Ben olsam galiba bukadar hoş görülü olamazdım. Ama şuan kadınla konuşmak kadını amacına ulaştırmak gibi bir şey çünkü gece arıyorsa sizi kuşkulandirmak için arıyordur.
Eşinize söylemişsiniz zaten. Biraz bekleyin ve eşinize kibar bir dille tekrarlayin :) eşiniz olayin zaten farkında olması iyi birşey
ne desenız haklısınız hadı esımden yuz buldu ama ben dur demelıydım, olaylar benı bu denlı rahatsız etmeden bır dur demelıydım.
neyseki gec kalmadım, umarım bu aksamkı telefon acmama durumumun ablamızda ters etkı yapmaz :)
sabahta eşim artık uyaracagım dedi, umarım anlar. Anlamazsada kendı bılır gercı, esım artık ne hıssettıgımı bılıyor ve kadına karsı da antıpatı duydugunu hıssedıyorum, umarım yanılmıyorumdur. Tıpık,benım beyım yapmazcılardan da olmayım yok yere :)