• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

akrabası kardeşi ailesi hiçmi yokta.
zırt pırt eşinizi arıyorki...
eşiniz onun iş arkadaşı... her haltı sorucak asistanı degilki...
kadına sert bi şekilde cvp vermeli eşiniz. bence ancak öyle hallolur gibi...

gözünüzü açma vakti gelmiş geçiyorrr :3::3:

daha ne bekliyorsunuz tavrınızı tepkinizi koymak için anlamadım :26: iyice samimi mi olsunlar :45:

nasıl hiç bişey demezsiniz bazı insanları anlamıyorumm :30:

Ay cok yasayın emı, valla yorumunuza gulumsedım... ne kadar ıcten oyle :)

valla canım oruç ağzımla yazdırdı o kadın bunları,vallahi hiç böyle kendimi kaybetmedim ben forumdaki yazılarıma bak istersen fakat sonu iyi değil kocan bu ilgiye Allah muhafaza....sonra adamları suçluyoruz..vallahi kadın dediğin şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali sonra bana kızıyolar azıcık utan kadın kadını aşağılar mı diye alın buyrun aşağılanmayacak gibi mi lütfen ama ya:52:

ne istiyo bu kadınlar evli erkeklerden anlamıyorum ya
Ayni soruyu bende soracaktim siz benden daha çok yasicaksiniz:)))
Bu aralar konular hep bu yönde sabrimizi mi siniyor Rabbim nedir...
Eşimin insanları tersleme ve kırmak gıbı bır huyu yok malesef. Aslında eşim yeterınce mesafelı ve resmı, diğer iş arkadaslarından da gorebılıyorum aradakı saygıyı bırbırlerıne karsı.
Kirmazsa zaman gelir kendi kirilir hem kibar bir sekilde rahatsiz oldugunu soyleyebilir yada si soyleyin gece vakti aramayin rahatsiz oluyorum deye..

Bana fazla abartı geldi yazdıklarınız yani direksiyon kitlenmiş arıyor, arıza yapmış arıyor, işyerinde bir sorun içim konuşmak için arıyor zaten iş yerinde konuşabilir hem araması bir yana zaten tüm gün aynı işyerindeler daha fazla muhabbet ediyordur. Eşinizin baştan tavrını koyması gerekmez miydi. Ben bilmiyorum başkasına sorun gibi filan. Ön koltuğa oturmuş olabilir bunda bir sakınca görmem tam tersine özel şöförü gibi arkaya oturanları hiç sevmem ama kalkmış size yer vermiş siz kalkınca da yine oturmuş bazıları arkada oturamaz ama eşinizle konuşun ve mesafe koymasını söyleyin bana neden soruyorsunuz ben anlamam desin ya da işte bir şey diyecekse işim var şu an kusura bakmayın desin ne mecburiyeti var hatta sürekli aramanız hoş olmuyor evimde ailemleyim o an müsait olamayabiliyorum başkalarından yardım alırsanız iyi olur desin kızarsa kızsın yani.

akrabası kardeşi ailesi hiçmi yokta.
zırt pırt eşinizi arıyorki...
eşiniz onun iş arkadaşı... her haltı sorucak asistanı degilki...
kadına sert bi şekilde cvp vermeli eşiniz. bence ancak öyle hallolur gibi...

Bu aksam esımle acık acık konusacagım.

gözünüzü açma vakti gelmiş geçiyorrr :3::3:

daha ne bekliyorsunuz tavrınızı tepkinizi koymak için anlamadım :26: iyice samimi mi olsunlar :45:

nasıl hiç bişey demezsiniz bazı insanları anlamıyorumm :30:

inanın hıc rahatsız olmadım, aklımın ucundan en ufak bır suphe dahı gecmedı... zamanla bırıktı bırıktı, pazar gunku olaydan sonra ''ne oluyoruz'' dedım,aklım basıma gec geldı.

Böyle kadınlar etrafta bol miktarda var ne yazık ki. Bence çok sabırlısınız. eşinizin bir kabahatı yok gibi anlattıklarınızdan ancak, bu tiplere haddini bildirmemek te yanlış diye düşünüyorum. Eşiniz standart bir iş arkadaşı olarak görüp, o şekilde davranıyor sanırım bu kadına karşı. Ancak kendisi de rahatsızsa bir şekilde hal hareketleri ve davranışlarıyla bu kadına tavrını göstermeli. En basiti abuk sabuk zamanlarda aradığında telefonunu açmamalı. Gereksiz samimi davranışlarına karşı tavrını koymalı. Hatta sözlü olarak rahatsız olduğunu belirtmeli. Yoksa şansını denemeye devam eder.

Benim eşimin yanında çalışan bir bayan var, anlattığınız kadar olmasa da ona yakın. İlk başta bana çok samimi davrandı, arkadaş olmaya çalıştı ama ben yüz vermedim, eşim kendi gelip anlatıyordu hareketlerinden rahatsız olduğunu. Sabahları kendine simit alırken eşime de almaya başladı. Ve benimde orada olduğum bir sabah eşime 'sizin için de simit aldım, buyrun' dedi, ben afalladım eşimse kabul etmedi. Ardından bana hadsiz şekilde 'sabahları kahvaltı yapmıyormusunuz siz, X bey bazı sabahlar aç geliyor' demesin mi? Afalladım, tersleyemedim de. Ama çok sinirlendim. Bunun gibi bir sürü şey. Kadının genel hareketleri göz önüne alındığında bir plan dahilinde yapıyor her şeyi.
Mesela imza attıracak eşime gereksiz şekilde yaklaşıyor, yine çoğu zaman haddini aşan konuşmaları var. Eşim ona haddini bildiriyor her fırsatta, yoksa neler olurdu bilemiyorum.

biraz sarmış bi hali var evet...
ama eşin anladığım kadarıyla pek yüz vermiyo...
eşini mesafeli olması konusunda uyarabilirsin ama abartmadan..
durup dururken adamın aklına sokma aşırı tepki vererek...

valla canım oruç ağzımla yazdırdı o kadın bunları,vallahi hiç böyle kendimi kaybetmedim ben forumdaki yazılarıma bak istersen fakat sonu iyi değil kocan bu ilgiye Allah muhafaza....sonra adamları suçluyoruz..vallahi kadın dediğin şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali sonra bana kızıyolar azıcık utan kadın kadını aşağılar mı diye alın buyrun aşağılanmayacak gibi mi lütfen ama ya:52:

Anlıyorum :)
Ne desenız haklısınız :)
Çok fazla rahat bıraktıgımı daha net goruyorum sayenızde teşekkür ederim.

Ayni soruyu bende soracaktim siz benden daha çok yasicaksiniz:)))
Bu aralar konular hep bu yönde sabrimizi mi siniyor Rabbim nedir...

Kirmazsa zaman gelir kendi kirilir hem kibar bir sekilde rahatsiz oldugunu soyleyebilir yada si soyleyin gece vakti aramayin rahatsiz oluyorum deye..

bilmiyorum ama Allah hepimizi o tarz kadınlardan korusun..

Olayı büyütüp bir aile problemi haline getirmeyin..Kadını falanda aramayın kesinlikle yapacağınız en itici hareket bu olurdu.
Yapacağınız tek şey burada paylaştığınız gibi eşinize suçlamadan kadının davranışlarından hoşlanmadığınızı ,Yaşanan çok fazla bir şey
olmasa bile sadece negatif hisler duyduğnuzu, bu yüzden kadınla olan ilişkilerinde biraz daha resmi davranmasını, iş harici zorunlu değilse
bu kadından gelen telefonları açmaması gerektiğini düşündğünüzü ifade edin. Kavga etmeyin. sonuçta anlattıklarınıza göre eşinizde rahatsız olmuş.
Bu kocalarında her fingirdeyen kadının arkasından gidecek diye bir kuralı yok yani..

Ben olsam eşimi bir aradığında eşimin yanında açardım ve eşim müsait değil, mesai saatlerinde ararsanız daha uygun olur derdim.

Bana fazla abartı geldi yazdıklarınız yani direksiyon kitlenmiş arıyor, arıza yapmış arıyor, işyerinde bir sorun içim konuşmak için arıyor zaten iş yerinde konuşabilir hem araması bir yana zaten tüm gün aynı işyerindeler daha fazla muhabbet ediyordur. Eşinizin baştan tavrını koyması gerekmez miydi. Ben bilmiyorum başkasına sorun gibi filan. Ön koltuğa oturmuş olabilir bunda bir sakınca görmem tam tersine özel şöförü gibi arkaya oturanları hiç sevmem ama kalkmış size yer vermiş siz kalkınca da yine oturmuş bazıları arkada oturamaz ama eşinizle konuşun ve mesafe koymasını söyleyin bana neden soruyorsunuz ben anlamam desin ya da işte bir şey diyecekse işim var şu an kusura bakmayın desin ne mecburiyeti var hatta sürekli aramanız hoş olmuyor evimde ailemleyim o an müsait olamayabiliyorum başkalarından yardım alırsanız iyi olur desin kızarsa kızsın yani.

evet haklısınız hepsi birleşince ole abartı ki, evet iş yerinde de sık sık gorusuyorlar, mesela ogle yemeklerınde esım benı arar hep ve mutlaka o kadın kendını bır sekılde duyurur ve ben kım x mı derım esım evet der.
ben yemek olayını da sorun etmedım, şimdi düşünüyorum da acaba benı kıskandırmak ıcın bılerek mı sesini duyuruyordu,insanın aklına hersey gelıyor. Yanı eşim iş arkadaslarıyla yer ama o da her zaman onlarla oluyor.
Ortak bır projede calısıyorlar , ben iş için aramalarından da rahatsız olmadım ama araba veya ozel sorunlarıyla ılgılı aramasından oldukca rahatsız olmaya basladım

Bi ustteki yoruma katılıyorum , birde oyle olayı cok buyutup kadını kocanızın aklına sokmayın :14:

Ben olsam eşimi bir aradığında eşimin yanında açardım ve eşim müsait değil, mesai saatlerinde ararsanız daha uygun olur derdim.

bencede güzel fikir bunu uygulayabilirsin...

yada eşin mesai saati hariç telefonu hiç açmayabilir.

Bi ustteki yoruma katılıyorum , birde oyle olayı cok buyutup kadını kocanızın aklına sokmayın :14:

bencede güzel fikir bunu uygulayabilirsin...

yada eşin mesai saati hariç telefonu hiç açmayabilir.

İyi fikir bu haklısınız teşekkürler.

Back
X