• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O KADINI BOŞATACAĞIM.........

Yanlış anlamayın da eltinizde bir garip.Resmen eşini kesmiş size.
EŞ GİBİ DEĞİLLER Kİ NİKAHLARI YOK 7 YILDIR BİR AYRILIP BİR BARIŞIYORLAR KAÇKERE ALDATTI KAYNIM ONU BAŞKA KADINLARA EV AÇTI VS BİRSÜRÜ PİSLK ŞEY
ELTİMDE BAŞKA KADINLA BERABERLİĞİNİ DUYMUŞ ÖFKELENMİŞ O YÜZDEN KESİYOR YANİ BİRDE O DA GÖRÜMCEMDEN ÇOK ÇEKTİ KAYNIM ONA NELER ETTİ ONDAN BENİ UYARMAK İSTEMİŞ

ŞUANKİ EŞİYLEDE NİKAHSIZ YAŞIYOR EŞİME DEMİŞ BEN ONDAN AYRILDIM ARTIK HAYATIMDAKİ KADIN BU DEMİŞ GÖRÜMCEME GELMİŞLER SİZİN KAPININ ÖNÜNDEYİZ DEMİŞ EŞİMDE BUNUNLA CİDDİYMİŞ VS DEDİ BEN EŞİMLE KAVGA ETTİM 10 DK OTURDULAR MUHATP OLMADIM
ONLAR GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK BENİM ELİMDE OLMAYAN BİŞEY OLDU VE ASLA TEKRARLANMADI

kaynından tiksindim.

eşin akşam eve gelince konuşursun iş yeriden rahatsız etme.ani bir tepki verebilir.

Hayatta ne iğrenç ne karaktersiz insanlar var. Düşünsem bu kadar kötüsü aklıma gelmez allahım karşılaştırmasın. Sizin de allah yardımcınız olsun. Elti güvenilir biri mi peki? O da yalan söyleyip ortalığı karıştırmaya çalışıyor olmasın?
EVET ÖNCEDEN YAPTIKLARI ŞEYLERDEN DOLAYI HEP EŞİMLE KAVGA ETTİM ABİLERİNİ KENDİLRİYLE KÖTÜ EDEN GELİN OLDUM SONUNDA AHAYT NE GARİP
YOK YALAN SÖYLEYECEK BİRİSİ DEĞİL BENİ ÇOK SEVER

Ne manyak insanlar var bunları okudukça kendi aileme ve kocamın ailesine şükrediyorum .

Allah yardımcın olsun, kesinlikle bu durumu eşine anlatmalısın ve eşinde kaynınla konuşmalı, gerekirse kesin muhabbetinizi..
Beni halamda aynı kaynınız gibi anneme neler yapıyor, Allahtan babam gördü yüzünü de muhattab olmuyor.
başkalarının yuvasıyla oynayan her kimse allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende suç ama bunları evden kovacağım birsürü olay yaşandı hep sustum aama artık yeter

EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA

ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR

GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)

EN SON KAYNIM

ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ

AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE

ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM

KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER

NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI

ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO

DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK

BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI

ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ

DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ

BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE

KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM

EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
Boşuna demiyorlar erkeğin o....sundan korkcan, Daha tehlikeli diye, Eltin aldatıldığını biliyor mu? Belki küssünüz diye karısını doldurmanızdan korkup eşinin dikkatini böyle şeylerle dağıtıyordur. Siz yarın kalkıp aldatıyor seni dediğinizde iftira atıyor diyebilecek böylece.

ŞUANKİ EŞİYLEDE NİKAHSIZ YAŞIYOR EŞİME DEMİŞ BEN ONDAN AYRILDIM ARTIK HAYATIMDAKİ KADIN BU DEMİŞ GÖRÜMCEME GELMİŞLER SİZİN KAPININ ÖNÜNDEYİZ DEMİŞ EŞİMDE BUNUNLA CİDDİYMİŞ VS DEDİ BEN EŞİMLE KAVGA ETTİM 10 DK OTURDULAR MUHATP OLMADIM
ONLAR GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK BENİM ELİMDE OLMAYAN BİŞEY OLDU VE ASLA TEKRARLANMADI
o zaman daldan dala konan cibilliyetsiz bir zibidi için eşiniz huzurlu yuvasını bozmaz telaşa kapılmayın tedbiride elden bırakmayın ha birde şu capslocku kapatın büyük harfle yazmanın bağırmak anlamı mevcut şimdi bir iki kişi çıkar konu sapar...

o zaman daldan dala konan cibilliyetsiz bir zibidi için eşiniz huzurlu yuvasını bozmaz telaşa kapılmayın tedbiride elden bırakmayın ha birde şu capslocku kapatın büyük harfle yazmanın bağırmak anlamı mevcut şimdi bir iki kişi çıkar konu sapar...
eşim onun lafıyla benmle kötü olmaz ama iftira flan ederler diye korktum

bu kadar şeyi altan olmaktan senin iyi bir insan oldugunu asla göstermez
kaynının dostunu evde ağırlarken hiç gücünüze gitmiyordu ama eltinizin durumu değilmi?

aşmışsınız bazı şeyleri, kaynınızda o kadını boşatacağım deme hakkını kendinde buluyor e yani

Boşuna demiyorlar erkeğin o....sundan korkcan, Daha tehlikeli diye, Eltin aldatıldığını biliyor mu? Belki küssünüz diye karısını doldurmanızdan korkup eşinin dikkatini böyle şeylerle dağıtıyordur. Siz yarın kalkıp aldatıyor seni dediğinizde iftira atıyor diyebilecek böylece.

eltimde herşeyin farkında oda gurrsuzluk ediyor ama o beni ilgilendirmez kendi seçimi

evet yeni bir kadına ev açmış eltimde bana sordu bende szi ayrılmadınızmı dedim konuyu kapadım birşey anlatmadım eltimde kimden duyduysa duymuş kaynıma ağzına geleni saymış kabakta benim başıma patladı eltime herşeyi ben söyledim zannediyor ama söylemedim söylesem arada ben kötü olucam o görüştüğü diğer kadına da herşeyi anlatabilirim bir yolunu bulur ama uğraşmıyorum ben daha bildiğimi bilmiyorm deyip susuyorm

cnm kocan kör mü Allah aşkına?? bilmiyor mu kardeşin pisliklerini. isterse fotoğraflar getirsin senle başkasının ne önemi var söyleyen kişi adam mı??
bir de o dostunu evine getirdiğinde kadın olarak susmana şaşırdım. anladığım kadarıyla eltinle de sorunun yok. bence uygun bir dille uyarmalıydınız eltinizi. yazık kadına. kaynı ve eltisi kocasının dostunu ağırlıyor.. çok üzücü.

eltimde herşeyin farkında oda gurrsuzluk ediyor ama o beni ilgilendirmez kendi seçimi

evet yeni bir kadına ev açmış eltimde bana sordu bende szi ayrılmadınızmı dedim konuyu kapadım birşey anlatmadım eltimde kimden duyduysa duymuş kaynıma ağzına geleni saymış kabakta benim başıma patladı eltime herşeyi ben söyledim zannediyor ama söylemedim söylesem arada ben kötü olucam o görüştüğü diğer kadına da herşeyi anlatabilirim bir yolunu bulur ama uğraşmıyorum ben daha bildiğimi bilmiyorm deyip susuyorm
Söyleyede bilirsin yani, ben etrafımdan herhangi birinin eşini aldattığını bilsem söylerim, kimsenin kimseyi salak yerine koymasına izin vermem. Kendi yediği haltlara baksın o. Eşinde onun ipiyle kuyuya inecek değil heralde.

bu kadar şeyi altan olmaktan senin iyi bir insan oldugunu asla göstermez
kaynının dostunu evde ağırlarken hiç gücünüze gitmiyordu ama eltinizin durumu değilmi?

aşmışsınız bazı şeyleri, kaynınızda o kadını boşatacağım deme hakkını kendinde buluyor e yani
şimdi kaynımın ve eltimin ilşki durumuna girecek olsam inanın mideniz kaldırmaz kısaca

şimdi eltim dediğim kadınla kaynım 7 yıldır dost hayatı yaşıyorlar ama bunu aile kabullenmiş durumda kaynım bu kadını 10larca kez aldattı ama eltim herşeyin farkında olduğu halde ayrılmıyorlar ayrılıyrlar kaynım 3 5gün başklaryla geziyor geri eltim bile bile barışıyor kendisi kabulettiği şeyi ben neyapabilrim zaten tepkimi koydum kimsyei ağırlamadım

sana tavsiye hem eltinden hem kaynından hem de değişik yaşantılarından uzak dur.kaynın aldatıyor eltin biliyor alan razı satan razı..nikahları yok bilmem ne..böyle saşma sapan ilişki yaşayan iki insana da güven olmaz.

tek yapacağın şey eşin gelince eltinle konuştuğunu ve sana bunları söylediğini anlatmak olsun.

Söyleyede bilirsin yani, ben etrafımdan herhangi birinin eşini aldattığını bilsem söylerim, kimsenin kimseyi salak yerine koymasına izin vermem. Kendi yediği haltlara baksın o. Eşinde onun ipiyle kuyuya inecek değil heralde.
şimdi zaten eltim herşeyi biliyor ama ayrıntısını bilmiyor bende arada ortalığı karıştran konumuna düşüp eşimle kötü olmak istemiyorm yoksa kaynımdan bukadar nefret ederken susmazdım diğer kadına da herşeyi anlatırdım istesem oratalığı karışıtırım çok fena ama arda kötü olan ben olurum

Back
X