O kadının yüzünü görmek istemiyorummm

ancelom

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
46
0
16
İstanbul
Merhaba ben ilk defa yazıyorum içimdekileri dökmek için ve sizlerden yardım almak için yazıyorum 2,5 yıldır evliyim 1,5 yaşında oğlum var kaynanamlarla aynı evde yaşıyoruz
doğum yapana kadar çalışıyodum ve o zamana kadar kaynanama laf söyletmiyordum çok iyiydi meğer gerçek yüzü daha ortaya çıkmamış herşey doğum olduktan sonra başladı 6 ay kadar evde kaldım o zaman gercekten tanıdım onu nefrett edecek duruma geldim sesini dahi duymak istemiyorum bu altı ay içerisinde birgün barış birgün küs geçti ben anlamıyordum ne oluyor diye bi surat beş karış birde bakmışsın ondan keyiflisi yok devamlı bir inatlaşma kıskanclık peşinde annem geliyo onu kıskanıyo düşünün yani annem geldiği zaman mutfaktan çıkmıyo bilmiyorum misafir geldiğinde genelde yanında oturulur brnim biliğim gördüğüm o bi kere sordum artık dayanamadım rahatsız oluyosan gelmesinn diye benim ne saygısızlığımı nede terbiyesiliğimi bıraktı hiç bişey demedim akşama kendi kenddine düzeldi işte o zaman bitti gözümde o kadar hain bir insan ki anlatamam herşeyimize karşır hep onun dediğin olsun ister kocasını oğullarını parmağında oynatıyor resmen tartışamıyorlar bile onunla o ne derse haklı yeterki sussun diye ama hiç biri bişey demiyo
eskiden bana da yaptırıyodu artık çok şükür o mesafeyi koruyorum şimdi eli, ayağı oğlumun üstünde hiç bir şekilde o baksın istemiyorum ama yapacak birşeyim yok aynı evde yaşıyoruz çalışamasam ev almam lazım o yüzden o kadının pis suratını çekiyorum şimdide çocuğu saat 15:30 16:00 gibi uyutuyo gece oğlum uyumuyo bzi zombi giibi işe gidiyoruz inadın a yapıyo güzellikle de söylesem kötülüklede anlamıyo onunla başedebilmem için ne yapmalıyım ne olur bi akıl verin bana herşeyi sorun yapıyo hiç birşeyden memnun olmuyo biri geldiğinde o kadar yapmacık davranıyo ki bi kaşık suda boğasım geliyo onuuuuu

Canım durumun zor.. Allah yardım etsin. Artık o iyi bile olsa sen soğumuşsun sanki. Mesela şimdi herkes ooo çocuğuna bakıyo daha ne istiyorsun diyecek :) Evet tek çözüm sabır.. Sabret ve kendi evine geçeceğinde yaşayacağın güzel günleri hayal et.

evet çok haklısınız ama anlamıyorum ki iyi davranınca gerçekmi yapmacıkmı çünkü normalde işine geldiği gibi oynuyor.
bende hiç bir şekilde oynayamam hoş artık gercekten iyi de olsa benim için bitmiştir cünkü bana daha çok şeyler çektirdi onun yüzünden bütün aile konuşmadı benimle
kapalıydım açıldığım için eşimde dahil onun önünde konuşmuyodu yatak odasında tekken konuşuyodu ama şimdi oda anladı kimin ne olduğunu

birazda annen baksa nasıl olur
kaynana sen yoruldum biraz kafanı dinle
biraz annem baksın desen?

aynen o bir klasik zaten çocuğa bakıyorsa köle bile olsan azdır :)

birazda annen baksa nasıl olur
kaynana sen yoruldum biraz kafanı dinle
biraz annem baksın desen?

o zaman da surat asıyo işine gelincee annemi müsaitmi değilmi aramadan sabahtan gönderiyo çocugu kendine tatil yapıyo arada ayda bir 1 hafta kadar :) elimde olsa alıcam çalışmayıp çocuğumla ilgilenicem o kadar üzülüyorum ki anlatamam

öncelikle nasıl evlendiniz, yani sanırsam kaynanan seni istemedi ve siz severek evlendiniz. Bu yüzden de o klasik kaynanalık yapıyor. Bu konuda eşin ne diyor,
ona problemlerden bahsettin mi? Kendisi kuzu kuzu mu oturuyor annesinin bu tavırları karşısında. Eger oyleyse işin zor, yoksa o, olayların farkında değilse
durumu ona anlat. Bir anneyi en guzel yönlendiren seven bir erkekdir.

ne kadar zaman daha katlanmanız gerekiyor? yani kredi çekseniz, kira yerine krediye ödenmiş oluyor zaten..

bebişe de anneniz baksa? hatta kreşe bile verilse daha hayırlı olur bence..

hediyeler alıyorum arkadaşlar gönlü olsun diye eşim alışverişini yapıyo aldığım hediyeler 2 hafta masada duruyo bi teşekkür bile etmiyo yine ben yaptığımla kalıyorum bu insana köle olunurmu o zmanları kaçırdı artık

arkadaşım çok zor bi durum bikere bence ev ev üstüne olmaz çok zor.eminim sizde bi çözüm yolu olsa sizde birlikte oturmazdınız biliyorum inşallah allah misler gibi kendi evini nasip eder sana .bence bu süre içersinde k v denle samimi olma çocuğunuda pek fazla yanlız bırakma ve terbiyesini verecek olan sensin karışmasını engelle ayrıca annemin gelmeni istemyosan gelmesin demişsinya bence bidaha o kozu sakın eline verme ne demekmişo senin annen gelip gelmemesine kimse karışamaz ayrıcada mutfakta duruyo demişsin amannn bırak dursun mutfakta sende hiç birşey yokmuş gibi devam et bence.ayyy ne fena gelin profili çizdim heee

Bence çocuğunuzun sizi gece sizi ayağa diktiği bir günün ertesi akşam yemeğinde eşin ve kv'den masadayken biraz da esprili bir şekilde anlat eşine. Erken uyumasın artık falan de ama eşine söyle. Sonra da kv'ne dönüp aldığınız kararı duyur bence. Eşine de sebebini nazik bir şekilde anlat hayatım, gece çocuğun uyandığını görüyordur ne de olsa

Kesinlikle... Sonuçta orası senin de evin, annenin gelip gelmemesine karışan olmamalı. Kim nerede durursa dursun, takma. Başınızda oturup iki sohbet ettirmese daha kötü :) Taşınacağın günü elbette bekle ama şu an yuvan orası, ona göre de sahip çık.

aksine 2 günde bir görmeye gelirdi beni çok istedi çok sevdi kaynanam bende onu sevdim ama dedimya hiç anlamıyorum davranıslarını hep bi inatlaşma kıskanma eşim yeni yeni anlıyo söyledim eskiden kuzu kuzu oturyodu dediğiniz gibi oda 2 arada kalıyo ne ona bişey diyo benim hakkımda nede bana şuan işini değiştirdi eşim artık bişeylere başlamak için ev almak için

aminnn inşallah :))) onun için çalışıyorum çocuğumu o yüzden bırakıyorum zaten haklısın o zmaan gücüme gidiyodu şimdi dedikleri çokda umrumda değil zaten annemde gelmiyo çünkü oda görmek istemiyo ben gidiyorum anneme o evde de hiç bişey yapmak gelmiyo içimden kendisinin kimseye eyvallahı yokmuş çünkü kendi dedi :)

neler demedimmm iyi de dedim kötüde ama anlamıyoo :) inadına yapıyo

hehhh bencedee en doğrusunu yaparsın sen annene git hem daha rahat edersin =)

fena gelinler her zaman kıymetlidir..
bence fena gelin olmak lazım ki kıymet bilinsin ..
oyle annecım babacım dıyıp saygıda kusur etmeyen bırı olursan maalesef kıymetlı olmuyorsun ne yazıkki böyle çoküzülerek söylüyorum ama gerçek bu
bencede mutfaktamı nerde duruyorsa dursun ....hayatta herşey karşılıklı saygı da saygısızlık da

valla aynen öyle çok doğru söylediğiniz :) kimseye iyilik yaramıyo

sonuna kadar katılıyorum. iyilikten maraz doğar diye boşa dememişler.

fena, saman altından su yürüten kişiler daha çok seviliyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…