Canım durumun zor.. Allah yardım etsin. Artık o iyi bile olsa sen soğumuşsun sanki. Mesela şimdi herkes ooo çocuğuna bakıyo daha ne istiyorsun diyecek :) Evet tek çözüm sabır.. Sabret ve kendi evine geçeceğinde yaşayacağın güzel günleri hayal et.
Canım durumun zor.. Allah yardım etsin. Artık o iyi bile olsa sen soğumuşsun sanki. Mesela şimdi herkes ooo çocuğuna bakıyo daha ne istiyorsun diyecek :) Evet tek çözüm sabır.. Sabret ve kendi evine geçeceğinde yaşayacağın güzel günleri hayal et.
birazda annen baksa nasıl olur
kaynana sen yoruldum biraz kafanı dinle
biraz annem baksın desen?
arkadaşım çok zor bi durum bikere bence ev ev üstüne olmaz çok zor.eminim sizde bi çözüm yolu olsa sizde birlikte oturmazdınız biliyorum inşallah allah misler gibi kendi evini nasip eder sana .bence bu süre içersinde k v denle samimi olma çocuğunuda pek fazla yanlız bırakma ve terbiyesini verecek olan sensin karışmasını engelle ayrıca annemin gelmeni istemyosan gelmesin demişsinya bence bidaha o kozu sakın eline verme ne demekmişo senin annen gelip gelmemesine kimse karışamaz ayrıcada mutfakta duruyo demişsin amannn bırak dursun mutfakta sende hiç birşey yokmuş gibi devam et bence.ayyy ne fena gelin profili çizdim heee
öncelikle nasıl evlendiniz, yani sanırsam kaynanan seni istemedi ve siz severek evlendiniz. Bu yüzden de o klasik kaynanalık yapıyor. Bu konuda eşin ne diyor,
ona problemlerden bahsettin mi? Kendisi kuzu kuzu mu oturuyor annesinin bu tavırları karşısında. Eger oyleyse işin zor, yoksa o, olayların farkında değilse
durumu ona anlat. Bir anneyi en guzel yönlendiren seven bir erkekdir.
arkadaşım çok zor bi durum bikere bence ev ev üstüne olmaz çok zor.eminim sizde bi çözüm yolu olsa sizde birlikte oturmazdınız biliyorum inşallah allah misler gibi kendi evini nasip eder sana .bence bu süre içersinde k v denle samimi olma çocuğunuda pek fazla yanlız bırakma ve terbiyesini verecek olan sensin karışmasını engelle ayrıca annemin gelmeni istemyosan gelmesin demişsinya bence bidaha o kozu sakın eline verme ne demekmişo senin annen gelip gelmemesine kimse karışamaz ayrıcada mutfakta duruyo demişsin amannn bırak dursun mutfakta sende hiç birşey yokmuş gibi devam et bence.ayyy ne fena gelin profili çizdim heee
Bence çocuğunuzun sizi gece sizi ayağa diktiği bir günün ertesi akşam yemeğinde eşin ve kv'den masadayken biraz da esprili bir şekilde anlat eşine. Erken uyumasın artık falan de ama eşine söyle. Sonra da kv'ne dönüp aldığınız kararı duyur bence. Eşine de sebebini nazik bir şekilde anlat hayatım, gece çocuğun uyandığını görüyordur ne de olsa
aminnn inşallah :))) onun için çalışıyorum çocuğumu o yüzden bırakıyorum zaten haklısın o zmaan gücüme gidiyodu şimdi dedikleri çokda umrumda değil zaten annemde gelmiyo çünkü oda görmek istemiyo ben gidiyorum anneme o evde de hiç bişey yapmak gelmiyo içimden kendisinin kimseye eyvallahı yokmuş çünkü kendi dedi :)
fena gelinler her zaman kıymetlidir..
bence fena gelin olmak lazım ki kıymet bilinsin ..
oyle annecım babacım dıyıp saygıda kusur etmeyen bırı olursan maalesef kıymetlı olmuyorsun ne yazıkki böyle çoküzülerek söylüyorum ama gerçek bu
bencede mutfaktamı nerde duruyorsa dursun ....hayatta herşey karşılıklı saygı da saygısızlık da
fena gelinler her zaman kıymetlidir..
bence fena gelin olmak lazım ki kıymet bilinsin ..
oyle annecım babacım dıyıp saygıda kusur etmeyen bırı olursan maalesef kıymetlı olmuyorsun ne yazıkki böyle çoküzülerek söylüyorum ama gerçek bu
bencede mutfaktamı nerde duruyorsa dursun ....hayatta herşey karşılıklı saygı da saygısızlık da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?