o kan bana ait olabilir mi? :(

Evlenmişsiniz, ev tutmuşsunuz... Bu hikayenin sonu nereye gidiyor baştan belli aslında. Sizi azıcık bile kınamıyorum yanlış anlamayın, yahu bundan doğal ne var? İlk gece denen şeyi bu kadar kutsallaştırıp, şu günü kendinize zindan etmeyin.

nişanlın kızlık zarı uzmanı mübarek az daha girerse olur falan :)
niye bu kadar panikledin ki
bu arada belki içini rahatlatır diye söylüyorum benim defalarca kanamam olmuştu farklı zamanlarda.
nişanlım hakkımda yanlış düşünürse ne demek ya ????? ay valla kk da bişeye şaşırmıcam artık diyorum yine şaşırtıyosunuz beni
nişanlın ne düşünebilir Allah aşkına bi açıklasana?

hımmm yani takıldığım nokta insanlar düğünden önce birliktelik yaşayamaz diye bişey yok bu kendi fikirleri değer yargıları ama siz istemiyormuşsunuz o yüzden yazacaklarım.. ateşle barut gibi niye böle bişeye meyil verdiniz.. nişanlınızda sizden şüphe duyacaksa adamlığını sorgulasın ozaman

Ben düğünden sonra olsun istiyordum o zaten hep önce olsun istemişti ben hep onu durdurdum. hatta bana evlenince banyo da falan yapmayalım lekeyi görmeyiz falan dedi.. Biraz kıskanç aksi huyları olan birisi o yüzden takıldım belki de

diğer sorularınıza yorum yapmıyorum ama lütfen nişanlım demeyin eşinize.
o sizin eşiniz.düğün yapmadan sadece nikahla evlenen insanlar nişanlı mı sayılıyorlar??
haklısınız... facebookta da nikah fotolarını paylaştık herkes biliyor resmi olarak da ağız alışkanlığı sanırım

bu kelimeden sonra söylenecek bir şey yok.ne demek lekeyi görmeyiz.o böyle deyince siz ne dediniz peki?

o gün olmamıştı. şimdi de kan gelmedi needen gelmemiş olabilir doktora gidelim falan derse soğurum ona karşı....

lekeyi görmeyiz ne demek yaaa.Ay midem bulandı zihniyete bak

Bence siz kafayı kanla bozmuşsunuz. Kan gelse ne olur, gelmese ne olur.. Siz artık evlenmişsiniz. Karşılıklı hisler oluşmuş, bir şeyler yaşamak istemişsiniz. Bunda neden kötü bir durum olsun ki. Belki o kan kızlık kanı değil, farklı bir kanda olabilir. Sonuçta ilk birlikteliğin ise, fazlada ıslanmadıysan belki tahrişte olabilir..

ay bide çarşafı değişmemişler diyorsunuz ve ne kadar rahatsınız .. milletin pis çarşafında bişeyler yaşamak aman allahım..
evin anahtarını veren ev sahibi içini düzenleyip verdi dedi.. çarşafları da değiştirmiş olması gerkeir ve pis olmuş olsa zaten ben çok hassas bir insanım hemen hissederim zaten o yüzden takıntı yaptım

Eşinizin lekeyi görmeyiz demesi çok üzücü... Kendimi sizin yerinize koydum eşim bana böyle söyleseydi hem üzülürdüm hem de ondan soğurdum ne yalan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…