- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra düğünm olcak kısmet olursa. 1 hafta önce resmi ve dini nikahımız oldu. 3 gün önce nişanlımın (artık resmi olarak eşim ama ben nişanlım diyiorum) doğum günüydü. Başbaşa kalabileceğimiz bi yere gittik. günübirlik ev kiraladık. sadece niyetimiz başbaşa güzel bir vakit geçirmekti ama planlamadığımız şeylerr oldu kızlararamızda yakınlaşma oldu.. yazmaya utanıyorum ama nişanlımıın cinsel organı benimkine çok az girdi ve ben bunun ilk gece olmasını istediğim için kendimi geri çektim ve çok ağrı acı hissettim o kısımda.. ağlamaya başladım korktum çünkü aslında resmi olarak evliyiz ama ilk gece olmasını istemiştim... sonra kan geldimi diye baktık kan yoktu hiç. nişanlım " o kadar girme ile yırtılmaz, çok az daha girmesi gerekiyordu yırtılması için 1 cm daha girse ancak o zaman olurdu dedi.. sonra kafamı çevirip bi baktım nevresim takımının ucunda kan lekesi var... bizden biraz ilerdeydi leke gördüğün anda ama ben içeri girdi diye korktuğumda yatağın her ucunda gezinmiştim stresten.. nişanlım çarşafları değiştirmemişlerdir senden değildir dedi... ama ya bendense diyorum değil diyor... ama canım çok yanmıştı ve kan lekesi kurumuşta olsa orada bi leke vardı zaten 10 dk sonra gördük kurumuş olabilir 10 dk içinde ama nişanlım olmadı o leke bizden değildir diyor.. şimdi korkuyorum ya gerçekten o kan bana aitse ve ilk gece kan gelmezse ve nişanlım hakkımda yanlış düşünürse....
Sen bu kadar endişe edersen adam asıl o zaman şüphe duyar... Sen kendinden emin bir şekilde durmalısın...senden değildir diyor. değiştirmemiştir çarşafı diyoryani bu konuda çok iddialı
Ben düğünden sonra olsun istiyordum o zaten hep önce olsun istemişti ben hep onu durdurdum. hatta bana evlenince banyo da falan yapmayalım lekeyi görmeyiz falan dedi.. Biraz kıskanç aksi huyları olan birisi o yüzden takıldım belki deBir de zaten siz durdurmasaymışsınız eşiniz ilişkiyi tamamlayacakmış
Zaten onun düğün gecesi beklentisi yok ki
düğün gecesi kan gelse ne olur gelmese ne olur
Düğün dediğinin de çok da bir önemi yok; o yorgunlukla bir şey anlamazsınız bence; düğünden önce huzurluca bitseydi :)
haklısınız... facebookta da nikah fotolarını paylaştık herkes biliyor resmi olarak da ağız alışkanlığı sanırımdiğer sorularınıza yorum yapmıyorum ama lütfen nişanlım demeyin eşinize.
o sizin eşiniz.düğün yapmadan sadece nikahla evlenen insanlar nişanlı mı sayılıyorlar??
Ben düğünden sonra olsun istiyordum o zaten hep önce olsun istemişti ben hep onu durdurdum. hatta bana evlenince banyo da falan yapmayalım lekeyi görmeyiz falan dedi.. Biraz kıskanç aksi huyları olan birisi o yüzden takıldım belki de
o gün olmamıştı. şimdi de kan gelmedi needen gelmemiş olabilir doktora gidelim falan derse soğurum ona karşı....nişanlın kızlık zarı uzmanı mübarek az daha girerse olur falan :)
niye bu kadar panikledin ki
bu arada belki içini rahatlatır diye söylüyorum benim defalarca kanamam olmuştu farklı zamanlarda.
nişanlım hakkımda yanlış düşünürse ne demek ya ????? ay valla kk da bişeye şaşırmıcam artık diyorum yine şaşırtıyosunuz beni
nişanlın ne düşünebilir Allah aşkına bi açıklasana?
ne diyeceğimi bilemedimbu kelimeden sonra söylenecek bir şey yok.ne demek lekeyi görmeyiz.o böyle deyince siz ne dediniz peki?
Ben düğünden sonra olsun istiyordum o zaten hep önce olsun istemişti ben hep onu durdurdum. hatta bana evlenince banyo da falan yapmayalım lekeyi görmeyiz falan dedi.. Biraz kıskanç aksi huyları olan birisi o yüzden takıldım belki de
evin anahtarını veren ev sahibi içini düzenleyip verdi dedi.. çarşafları da değiştirmiş olması gerkeir ve pis olmuş olsa zaten ben çok hassas bir insanım hemen hissederim zaten o yüzden takıntı yaptımay bide çarşafı değişmemişler diyorsunuz ve ne kadar rahatsınız .. milletin pis çarşafında bişeyler yaşamak aman allahım..
peki o zaman bilemediniz.şuan aklı selim düşününce ne demek isterdiniz?ne diyeceğimi bilemedim
ben ağzımdan öyle söyledim kan geldiğini göremeyiz demiştilekeyi görmeyiz ne demek yaaa.Ay midem bulandı zihniyete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?