Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayildim eklentilerinize, o yaziyi evimin girisine asmak istiyorum, ne kadar cok her seyi biliyorlar, her biri bir alim sanki...
Benim de 3 kedim var, ustelik genetik alerjik bronsitim var, tek korkum, ilerdeki cocuklara gecmesi ki, oyle olsa bile, ya ayri oda, kisim bir sey yaparim, hayatta atmam, bir dolu masrafin icinde 3 unu de amerika'ya getirdim, belki sacma ama icime sinmedi, birakamadim, tatile gidince bile ozluyorum...
Hayvan sevmeyen insanlar bunu anlamakta zorluk cekiyor, onlara kalsa koy kapinin onune gitsin!!!
Neyse konu sahibi arkadasim, konuyu gunlerdir goruyorum, bir turlu elim gitmedi acmaya, cunku boyle boyle oldu, birakacagim diye bekliyorum konuyu, ben de sinirlenip, uzulucegim sonunda diye bakamiyordum, sonunda dayanamadim actim, iyi ki bakmisim, onlari atamam, asla aklimda yok dedikce ben rahatladim burdan...
Tamam abartmamak lazim ama kimseye de cok takilmamak lazim...
Yurt disinda insanlarin bebeklerini kedi ve kopeklerle nasil icli disli buyuttugunu gorseniz inanamazsiniz...
Duzenli veteriner kontrolu, asi, tirnak kesimi sonrasi hicbir sorun olmaz, rahat olun...
Burda nerdeyse her evde mutlaka evcil hayvan var ve ailelerinin bir parcasi insanlarin, cocuklarla ic iceler...
Oyle iki dakikada da hayvan sahiplenemiyorsun zaten, bir dolu kritere bakiyorlar, bizde ki cocuk oyuncagi degil yani...
Neyse uzattikca uzattim
Kimzeyi umursamayin, bebeginizle kedilerinizle huzur icinde yasayin![]()
öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz...Allah analı babalı büyütsün...
ben yazmadım süpürge diye ancak,benim bilidğim DYSON da var..benim ciddi alerjik rahatsızlıklarım var,o yüzden araştırdım bayaa,dyson daki özel olarak hem alerji hastaları hem de evde hayvan beseleyenler için...tüyleri alıyor tamamen,uçuntu yapmıyor,mytları da alıyor..biraz pahalı yalnız![]()
mune kızmazsa link vereyim size::26:
http://www.dyson.com.tr/elektrikli-süpürgeler/silindir/dc37/dc37-animal-turbine.aspx
Ayy amoracım fotolarını çeksen keşke![]()
Fakirin el süpürgesi var canım üstünde pati izi olan
Eki Görüntüle 1070303
tebrik ediyorum bebeğinizikedilerin aşıları tamsa bir şey olmaz, beraberce büyürler.
evet epey pahaliymis 1500 liracikişe basladigimda alabilirim bunu. arastiricam teşekkür ederim
yakaladigimda cekicem mutlaka bir kac poz.
bundan var bende kendine hayri yok. omrunu doldurdu iyi çekmiyor artik. teşekkür ederim kuzum![]()
Eki Görüntüle 1082376
teyzeleri işte kedilerden biri ve oğlum. bu kadar yaklaşıyorlar sadece. hala çok ilgisiz ve mesafeliler gun içinde 5-10 dk bir araya geliyorlar benim gozetimimde.
Maşallah çok tatlı bir kare olmuş
.ama bebeğin maşallah tu tu nazarlardan korusun Rabbim
benim de 2 yaşında kızım, kedim ve fasulyem var![]()
teşekkür ederim
Teşekkürler
traş ettirecegim kadar uzun tüylu degiller bir de hiç tras ettirmedim bu saatten sonra travma falan yaşarlar diye korkuyorum tariyorum sık sık.
Eki Görüntüle 1082376
teyzeleri işte kedilerden biri ve oğlum. bu kadar yaklaşıyorlar sadece. hala çok ilgisiz ve mesafeliler gun içinde 5-10 dk bir araya geliyorlar benim gozetimimde.
Ama hazır konu hayvanlarken bir şey sormak istiyorum, mesela hayvan sahiplendirmeyle ilgili ne zaman bir araştırma yapsam çok haklı olarak bunun getirdiği sorumluluklarla karşılaşıyorum,
ama benim merak ettiğim mesela o canın size neler kattığı, neler öğrettiği, neler hissettirdiği
ne bilim hayatınızı nasıl değiştirdiği mesela,
Allahım tavşan buuuune süper bi görüntü ya maşallah size
Ama hazır konu hayvanlarken bir şey sormak istiyorum, mesela hayvan sahiplendirmeyle ilgili ne zaman bir araştırma yapsam çok haklı olarak bunun getirdiği sorumluluklarla karşılaşıyorum,
ama benim merak ettiğim mesela o canın size neler kattığı, neler öğrettiği, neler hissettirdiği
ailemde ki doktorlara 15 yıllık vetime sordugum kadarı ile rahmetli babamda buna dahil. Hayvan aşılı işe birşey olmazzzz.
O çocuklarınıza giydirdiğiniz el örgüsü yünler varya hani sentetik olan,ne ile boyandığı belli olmayan iste onlar daha ciddi rahatszlıklara yol açıyormus. Kedi-köpek aşılı işe en ufak bir zararı olmaz.25 yıldır aklımın yettıgı kadarı ile hayvanım oldu..her sene düzenlı check-up'a girerim çok şükür bir sorun yok.
şunu da belirteyim kedilerin sadece sağı solu belli olmuyor tabi kedinizi en iyi siz tanırsınız ama bır cırmık atar falan bebişe o kötü iste. Benim koca sultan cok asabi o yüzden 0-15 yaş arası kimseyi yaklaştırmıyor. Çocuk savar benim kedim![]()
Allahım tavşan buuuune süper bi görüntü ya maşallah size
Oy yerim ben senin oğlunuuu maşallah
Nasıl yaklaştırdın Amonra, hiç koklamaya calısmadı mı?