Merhabalar boyum 168 aslında benim eskiden online diyetisyendeyken kullandığım listelerim var ama bunu tekrar dizayn edeceğim çünkü kahvaltı öğlen yapabilirim artık bir de o zamanlar her gün leslie yapardım şimdilerde de her gün olmasa da haftada 3-4 gün olacak şekilde deneyeceğim inşallah beraber ilerleyebiliriz aslındaamerhaba canım. başarılar dilerim. boyun kaç peki? neler yapacaksın bu süreçte. bende 68 kiloyum boyun 158 oldugu için çok duruyor 55 hedefim ama bi kendimi gazlayamadım
Haklısınız ama ben online ve birebir 2 farklı diyetisyen denedim hepsi liste ve kilo ile ilerliyor hele yüz yüze olan çok kötüydü benceHepimiz iyiyi kötüyü biliyoruz ama Birinin denetimi altında, onun belirlediği miktarlarla diyet yapınca sıkılmadan çok daha kısa sürede hedefe ulaşıyoruz.
Bu süreçte kabızlık vs olunca doğal yollarla çözme önerileri veriliyor.
Arkadaşlar bir de şunu unutmamak lazım. Diyette mantık yalnızca yeme içmeyi değiştirmek değil. Uyku saati, içilen su, eksik mineral vitamin deposunun doldurulması, bize uygun egzersizi bulabilmek, stres ve duygu yönetimini bilmek. Bunların hepsi kilo almaya de vermeye de etken olan şeyler.
O sebeple kesinlikle birinini denetimi altında olunmalı
Haklısınız bu birazda şans işi. Kimisi whatsapptan takip ediyor kimisi etmiyor, kimi tuvaletine kadar takip ediyor.Haklısınız ama ben online ve birebir 2 farklı diyetisyen denedim hepsi liste ve kilo ile ilerliyor hele yüz yüze olan çok kötüydü bence
Ya şöyle benim birebir gittiğim diyetisyenim baya kısıtlayıcıydı ve kastan da Kaybım olmuştu ınline olan daha iyiydi baya 15 dk sohbet muhabbet motivasyon konulması oluyordu illakiHaklısınız bu birazda şans işi. Kimisi whatsapptan takip ediyor kimisi etmiyor, kimi tuvaletine kadar takip ediyor.
Bir arkadaşım da online yapmıştı ve çok memnundu. Gerçi birçok arkadaşımın diyet ve diyetisyen denemeleri oldu defalarca. Ben gruptan onlara sorayım memnun ayrılan varsa sorayım. Belki son kez şansınızı denemek istersinizAma bir kere tartımı atmayı unuttum o da hiç aramadı bende böylelikle bıraktım online diyetüsyeni
Aslında gidişatı merak ediyoruz ister istemez. Belki erkendn önlem alırız diye ama inşallah 79 ları çabucak görürsünüzDayanamayıp her gün tartılıyorum bu huyumu bırakmam lazımmm
Mantar ararken miii :) ertesi günün yemeği mantar mı olduu çok eğlenceli bir aktivite gibi:)İyi geceler bugün öldüm öldüm dirildim sabah 8 de kalktım direkt temizlikle başladım güne sonrasında kahvaltıdan sonra annemlerle mantar bulmaya gittik bir tane bulabildik onu da ben buldum canımı hiç sıkmıyorum en azından 1 saat dağ bayır çıktım çok yorucuydu ama kalori yaktığımı bilmek bile yetti .
11 ekim cumartesi günkü menüm
Sabah 10:00 3 haşlama yumurta donates salatalık peynir 1 dilim çavdarlı ekmek
14:00 1 tane elma
18:00 3 tane mandalina
Akşam ekmek yok balık ve salata yarım bardak kola
Aralarda şekersiz çay ve kahveler içildi
Dağda mantar ararken 3700 adım atmışım 2.43 km etmiş
Yok ya vermeyince aşırı demoralize oluyorum obnlarla çünkü hafta 2-3 kilo hedefler koyuyorlar yapamıyorumBir arkadaşım da online yapmıştı ve çok memnundu. Gerçi birçok arkadaşımın diyet ve diyetisyen denemeleri oldu defalarca. Ben gruptan onlara sorayım memnun ayrılan varsa sorayım. Belki son kez şansınızı denemek istersiniz
Ay inşallah ya bugün regli oldum bakalım ödemler ne varsa gider inşallahAslında gidişatı merak ediyoruz ister istemez. Belki erkendn önlem alırız diye ama inşallah 79 ları çabucak görürsünüz
Mantar bulamadım ama olsun güzeldiMantar ararken miii :) ertesi günün yemeği mantar mı olduu çok eğlenceli bir aktivite gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?