1 sene, tam koca 1 sene her Allah’ın günü bu bahsettiğiniz hislerin belki bin kat yoğununu yaşadım. Deli gibi aşıktım, işe giderken koşuyordum, onu görmek için fazla mesai yapıyordum ve duygularımızın karşılıklı olduğuna emindim. Onu görmek için sürekli bahane yaratıyordum. Onun için elimden gelenin çok çok daha fazlasını yaptım. Bana hep umut verdi, sevdiğim şarkıları söyledi, her gördüğünde kocaman gülümsedi. Her boş zamanında benimle sohbet etti.
Aramızda hiçbir zaman hiçbir şey olmadı. Bir sene sonra işten ayrıldı, gitti. Hiçbir zaman sevmemişti beni, sadece aşkımı fark etmiş ve o da kısa bir süre bundan hoşlanmıştı. Beni daha da kendine çekmek için bir yaklaşmış bir uzaklaşmıştı. İyice avucunun içine almış ve kıskıvrak yakalamıştı beni. Her hareketine anlam yüklemiştim.
Kendi kendime büyük bir aşk yaşadım. Geriye dönüp baktığımda o duyguları yaşamış olmanın çok hoş olduğunu görüyorum. Fakat ona açılmış olsaydım muhtemelen bu kadar hoş kazınmayacaktı zihnime bu anılar.
Kısaca demem o ki, bir şey yaşanacak olsaydı sanırım şimdiye kadar yaşanırdı. Yaşanmadıysa büyük ihtimalle duygularınızı tek başınıza yaşıyorsunuz. Yaşanılası, güzel hisler olduğuna şüphe yok ama. Tadını çıkarın.