• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kişi kaderimmiş gibi bir his...

yani acikcasi ben bunun karmik baglanti olduguna inaniyorum o yuzden bi sebebi vardir karsilasmanizin diyorum, ne olacagi bilinmez ama biseyler yasarsiniz. biz elektrik akimi gibi bisey yasayip öldük :) umarim sizinki daha pozitif bi hikaye olur :)

Kısaca özetler misiniz merak ettim nasıl bir şeydi aranızdaki? ☺️
Umarım diyelim hayırlısı diyelim :))

Aranızdaki konular için yorum yapmayacağım sadece soruya cevap vermeye geldim. Ben bu hissi çok uzun zaman önce eşimle sevgili olarak konuşmaya başladığımızda yaşamıştım. Böyle mesajlaşırken aniden hayatımda olacak son erkek oymuş gibi gelmişti. Sanki kalbimden aşağıya ılık bir his almıştı. Bunları hissettiğimde 15 16 yaşındaydım o zamanlar hiç üstünde durmadım önemsemedim. Ama ilişkimiz tam 8,5 yıl devam etti sonunda evlendik şimdi neredeyse 10 yıl olacak.

Maşallah mutluluğunuz daim olsun o zaman 🧿 :))

1 sene, tam koca 1 sene her Allah’ın günü bu bahsettiğiniz hislerin belki bin kat yoğununu yaşadım. Deli gibi aşıktım, işe giderken koşuyordum, onu görmek için fazla mesai yapıyordum ve duygularımızın karşılıklı olduğuna emindim. Onu görmek için sürekli bahane yaratıyordum. Onun için elimden gelenin çok çok daha fazlasını yaptım. Bana hep umut verdi, sevdiğim şarkıları söyledi, her gördüğünde kocaman gülümsedi. Her boş zamanında benimle sohbet etti.

Aramızda hiçbir zaman hiçbir şey olmadı. Bir sene sonra işten ayrıldı, gitti. Hiçbir zaman sevmemişti beni, sadece aşkımı fark etmiş ve o da kısa bir süre bundan hoşlanmıştı. Beni daha da kendine çekmek için bir yaklaşmış bir uzaklaşmıştı. İyice avucunun içine almış ve kıskıvrak yakalamıştı beni. Her hareketine anlam yüklemiştim.

Kendi kendime büyük bir aşk yaşadım. Geriye dönüp baktığımda o duyguları yaşamış olmanın çok hoş olduğunu görüyorum. Fakat ona açılmış olsaydım muhtemelen bu kadar hoş kazınmayacaktı zihnime bu anılar.

Kısaca demem o ki, bir şey yaşanacak olsaydı sanırım şimdiye kadar yaşanırdı. Yaşanmadıysa büyük ihtimalle duygularınızı tek başınıza yaşıyorsunuz. Yaşanılası, güzel hisler olduğuna şüphe yok ama. Tadını çıkarın.

🤦🏻‍♀️ Eyvah. Bence aşk karşılıklı olunca güzel. Karşılığı yoksa yaşanan şey hiç de güzel olmuyor. İnsan kendini salak gibi hissedip duruyor. Yukarıda da yazdım ya ben hiç romantik bir insan olamadım hep realistimdir. Duygularımın beni yönetmesini sevmem. Bu durumun da mantığa oturtulamamasını hiç sevemiyorum. Canımı sıkıyor. Hayatımda biri varken bile onla denk gelmeyeyim gelirsem 84 saat o hislerin etkisini üzerimden atmaya çalışmayayım diye taklalar atmak hiç hoş değil. :(
Ama sizin durumunuzda olabilirim, olabilitesi var maalesef.

Kısaca özetler misiniz merak ettim nasıl bir şeydi aranızdaki? ☺
Umarım diyelim hayırlısı diyelim :))

ya bizim biraz farkliliklarimiz vardi bosanmis bir cocugu olan benim ofisimde mudur ve turk olmayan biri :) yas farkimiz da var. ama ben umarsizca yuruyodum en kotu takiliriz biraz kafam dagilir modunda, cunku oyle bi his ki en kotu arkadas olarak hayatimda olsun gibi bi hisse kapilmistim ben yani. aylarca yoksaydi falan beni aralarda uzun izinler aliyor. sonra bi anda cat diye ben aylardir karsi koymaya calisiyorum ama iste soyle seviyorum boyle aklimdan cikaramiyorum vs. diye cilgin bi itiraf gecesi yasadi. yani aslinda tum duygular aylardir karsilikli ve maximumdaymis ama ofis, cocuk faktoru falan... ya allah diyerekten bisey basladi aramizda. simdi buraya kadar olay fransiz filmi gibi geciyor ama burda eski karisi gayet alaturka bi sekilde iliskiye dahil oldu cocugunu kullanarak vs. ben de kapattim konuyu, iliskilerde mucadele etmekten yana biri degilim.

onla beraber olmak inanilmazdi ama duygusal olarak. bi saniyesini bile degismem. degisik bi tatmin hissi yani cok asik oldugun ve bi yildir gormedigin eski sevgiline donmek gibi.

ya bizim biraz farkliliklarimiz vardi bosanmis bir cocugu olan benim ofisimde mudur ve turk olmayan biri :) yas farkimiz da var. ama ben umarsizca yuruyodum en kotu takiliriz biraz kafam dagilir modunda, cunku oyle bi his ki en kotu arkadas olarak hayatimda olsun gibi bi hisse kapilmistim ben yani. aylarca yoksaydi falan beni aralarda uzun izinler aliyor. sonra bi anda cat diye ben aylardir karsi koymaya calisiyorum ama iste soyle seviyorum boyle aklimdan cikaramiyorum vs. diye cilgin bi itiraf gecesi yasadi. yani aslinda tum duygular aylardir karsilikli ve maximumdaymis ama ofis, cocuk faktoru falan... ya allah diyerekten bisey basladi aramizda. simdi buraya kadar olay fransiz filmi gibi geciyor ama burda eski karisi gayet alaturka bi sekilde iliskiye dahil oldu cocugunu kullanarak vs. ben de kapattim konuyu, iliskilerde mucadele etmekten yana biri degilim.

onla beraber olmak inanilmazdi ama duygusal olarak. bi saniyesini bile degismem. degisik bi tatmin hissi yani cok asik oldugun ve bi yildir gormedigin eski sevgiline donmek gibi.

Ne kadar tatlı başlamış aslında :)
“En kötü arkadaşım olarak hayatımda olsun” hissi çok tanıdık. Yakın arkadaşım olsun onla bir yerde karşılıklı oturup konuşabileyim çok isterim mesela.
Yoksaymalar da tanıdık 🤣 arada o da yoksayma moduna giriyordu garip.
Umarım ben de böyle bir itiraf gecesi yaşarım da o da tanıdık olur 😬

Peki tüm bu yaşanmışlığın sonunda sizce ne öğrenmeniz gerekiyordu bu karmik ilişkide?

🤦🏻‍♀️ Eyvah. Bence aşk karşılıklı olunca güzel. Karşılığı yoksa yaşanan şey hiç de güzel olmuyor. İnsan kendini salak gibi hissedip duruyor. Yukarıda da yazdım ya ben hiç romantik bir insan olamadım hep realistimdir. Duygularımın beni yönetmesini sevmem. Bu durumun da mantığa oturtulamamasını hiç sevemiyorum. Canımı sıkıyor. Hayatımda biri varken bile onla denk gelmeyeyim gelirsem 84 saat o hislerin etkisini üzerimden atmaya çalışmayayım diye taklalar atmak hiç hoş değil. :KK43:
Ama sizin durumunuzda olabilirim, olabilitesi var maalesef.
Tamamen karşılıksızdı diyemem, onun da benden etkilendiğini düşünüyorum hala. Ama benim ayaklarım yere değmiyordu, o benim gibi değildi. Seviyordu, aşıktı diyemem.
Maddi ve ailevi bazı sıkıntıları vardı. İşten ayrılmasına yakın günlerden birinde, bana bu sebeplerden dolayı çok istese de hayatına şu sıralar kimseyi alamadığını söylemişti. Genel mi konuştu, beni kastederek mi söyledi hiç bilmiyorum.
Şimdi düşününce belki o şekilde kendince veda etmişti bana.
Öyle işte. 😢
Bu konularla alakalı konuşmadan da karşı tarafın ne düşündüğünü bilmek güç. Bir şekilde samimiyeti ilerletip ne olacağını görmek lazım. Belki sizin hikaye olumlu sonuçlanır benimkinin tersine. Yahut yakından tanıyınca adam fos çıkar, sizin de acabalar biter. Gibi gibi. Deneyip görmek lazım.

Ne kadar tatlı başlamış aslında :)
“En kötü arkadaşım olarak hayatımda olsun” hissi çok tanıdık. Yakın arkadaşım olsun onla bir yerde karşılıklı oturup konuşabileyim çok isterim mesela.
Yoksaymalar da tanıdık 🤣 arada o da yoksayma moduna giriyordu garip.
Umarım ben de böyle bir itiraf gecesi yaşarım da o da tanıdık olur 😬

Peki tüm bu yaşanmışlığın sonunda sizce ne öğrenmeniz gerekiyordu bu karmik ilişkide?

yani cidden arkadasim olsa da hayatimda olsun hissini mesela ben ilk bu adamda yasadim. bundan once hoslandigim kisiler icin sevgilim olmicaksa niye arkadasim olsun ki modundaydim hep.

inan ne ogrendigimi cok uzun bi sure anlamadim, yani neydi simdi bu ne ummustum nasil bitti of modundaydim. ama simdi dusunuyorum da ben hayatim boyunca kontrolcu, anksiyete sorunlari yasayan, garantici, iliskilerini ve aslinda hayatina dair herseyi kendisi yoneten biri oldum. ve bu iliskide hicbi seyi ben yonetmedim. o istediginde geldi, yasandi, ve belki ben ciktim evden ama onun hayati bitirdi iliskiyi. ben karisamadim yani pek basimi egip tabaga ne konduysa yedim. artik isler stres seviyemi kritik bir boyuta getirince sessizce ciktim hayatindan, tek etkim de bu olmustur tum iliskide. ve bu his beni delirtiyodu yani “nasil herseye ben karar veremiyorum su an” hissi. ama su an soyle hissediyorum sen her ne kadar herseyi mukemmel yapmaya calissan da birileri gelip bozup gidebilir ve bu aslinda kotu olmak zorunda da degil. hayatta herseyi yonetemezsin ve bazen yonetmemek iyidir. bazen dinlenebilirsin. ben bu iliskiyi yasadigim icin mutluyum arkasindan da yas tutmadim ama. cok guzel bi sekilde yasandi ve en dogru yerde bitti. su an eskisi kadar kati degilim iliskiler konusunda eskiden yasi soyle isi boyle olsun vs cok seciciydim, simdi kendimi kadere birakiyorum :)

bu his bilinçaltınizın farkinda olduğunuz veya olmadıginiz tüm algılarıyla yaklaşik 30 sn de sizden habersiz çözüp hissettigi durumun alarmıdir,halk arasinda ilk gorüşte aşk diye bilinir ama bilimsel açıklamasinın ozeti şudur;hayatın boyunca yaşadiğin ve çozemediğin butün travmalarını bu adam sana yeniden yaşatacak ve çozmen için sana yeni bir şans verecek"

Bence kaçın....

Yasaklar her zaman insani cezbeder.Sen onu unutmaya calistikca bir yanin daha da ilgi cekici bulucaktir.O yuzden unutmaya calisma,unutmaya calistikca farketmeden kendine hatirlatiyosun.Zamana birak,cok karsilasmamaya calis,cokda sallama.Lise doneminde ayni okulda olmadigim fakat ayni servise bindigim bir cocuk vardi.Ask degildi ama hoslanti,bir kelam edip konusmuslugumuz bile yokken sacma sapan sekilde hoslanmistim,tipim falan hic degildi de.Kendime hoslanmamak icin kastikca daha bir begeniyordum.Akisina biraktim sonra yil sonunda o cocuk gozume oyle bir cirkin gorunuyordu ki Allah affetsin,suratini gormeye tahammulum yoktu.Cocugun bir yanlisini gormedigim halde...Kendini kasmayinca siradanlasti yani.

bu his bilinçaltınizın farkinda olduğunuz veya olmadıginiz tüm algılarıyla yaklaşik 30 sn de sizden habersiz çözüp hissettigi durumun alarmıdir,halk arasinda ilk gorüşte aşk diye bilinir ama bilimsel açıklamasinın ozeti şudur;hayatın boyunca yaşadiğin ve çozemediğin butün travmalarını bu adam sana yeniden yaşatacak ve çozmen için sana yeni bir şans verecek"

Bence kaçın....
Oo...
Vay be.
Böyleyse, kendi yorumumda bahsettiğim hikayem iyi ki yarım kalmış. Şu an ilk görüşte aşık olmadığım biriyle evliyim ve mutluyum çok şükür, doğru insanla evli olduğumu düşünüyorum.
Sizin yorumunuza göre ilk seçenek gerçekleşseymiş hayatımın ağzına edilecekmiş, sıyırmış.
İlk defa duydum böyle bir şey, aydınlandım 😂

Bir an eski yıllarıma gittim ben de öyle bir his olmadan evlendim. Bazılarında oluyormuş duymuştum. Ama genellememek lazım.
Madem sevgilisi var. Hiç kafanıza takmayin boşverin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yaa gerçekten oluyor tarifsiz bir duygu hala söylerim herkese

Kızlar merhaba,

Bu aralar çok konu açıyorum kusura bakmayın ☺️
Yaklaşık 1.5 sene önce ofiste ilk defa birini görmüştüm. Bir kaç aydır bizim departmanda çalışmaya başlamıştı ama ben ilk defa o an fark ettim. Fark eder etmez içime bir sıcaklık yerleşti. Yakışıklı değildi hatta tüm arkadaşlarım tipsiz dedi, neyin nesidir nasıl bir karakteri vardır bilmiyordum ama sanki aramızda bir şey olması gerekiyormuş gibi hissetmiştim.
Sonradan uzaktan uzağa edilen muhabbetlerde tanıdıkça ve karakterini gözlemledikçe tam da istediğim gibi biri olduğunu fark ettim. Hislerim beni yanıltmadı dedim. O da bana başka türlü bakıyor gibiydi bunun karşılıklı olduğundan emindim. Hiç romantik biri olmadım hiç hislerimin beni yönetmesine izin vermedim platonik takıldığımı düşünmüyordum. Ama hiç somut bir şeye dönüşmedi aramızdakiler. Zaten onun da 4-5 yıllık kız arkadaşı varmış öğrendim sonradan. Kendimi iyice çektim, hislerimi engelledim bir şekilde. Yanlış hislere kapılmışım bu sefer dedim. Benim de flört ettiklerim görüştüklerim oldu hatta ilişkim oldu. Takılı kalmadım yani. O zamanlarda da aklıma gelmiyordu geçti gitti diyordum, ofiste de kaçınıyordum sorun yoktu.
Corona döneminde de ofise 4 aydır gitmiyoruz neredeyse, görmüyorum kendisini o kadardır, hislerim komple kaybolmuştu çok mutluydum.
Geçen gün ofise gitmemiz gerektiği söylendi. 80 kişilik bir ekibi 2 haftanın günlerine, günleri de 2şer saatlik saat dilimlerine bölüp dilim seçmemizi istediler. Ben bir dilim seçtim önce, o da o dilime yazmıştı kendini. Sonra dilimimi değiştirdim ertesi gün baktım yine o. Neyse 2 saat süre var karşılaşmayız dedim. Aynı dakika girdik ofise. Uzaktan uzağa konuştuk biraz. Ben yine aynı hislerle doldum taştım. Adamın varlığı yetti yine aynı şeyleri hissetmeme. Sanki o da öyle hissediyor gibi hissediyorum. Bakışlarımız kenetlenince oluşan duygu yoğunluğundan eriyorum resmen. Sanki aramızda bir şey olmalıymış gibi hissediyorum ben hep. Sanki benim evleneceğim adam oymuş gibi. Ama bunun üzerine hiç hayal kurmadım. İlk gördüğüm an yüklendi bu hisler sonra hiç değişmedi. En son birine böyle hissettiğimde 6.sınıftaydım düşünün. Sonra lise ve üniversitede bile unutulmayan karşılıklı bir şeye dönüşmüştü. Böyle hissettiğim için de üzülüyorum bir yandan. Bir şey olacak olsaydı olurdu zaten saçmalama diyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim? Daha önce birine karşı böyle hisseden var mıdır? :(
Esimi ilk gördugum an ben bununla evlenirim demistim.O beni görmemisti.Kuzenimin arkadasiydi caktirmadan esimi sordum sozlu dedi.(Söz kalmamis bitirmis aslinda) hemen sildim kafamdan tekrar is yerimize geldi.O da ilk beni gordu uzun uzun bakti tabi ben gozlerimi kacirdim.Kuzenime meger beni sormus kuzenimde benim icin nisanli demis.(Nisan atmistim)Galiba kiskandi sebebi uzun mesele.Bir sekilde konustuk ve ne sozlu kaldi ne nisanli.Biz evlendik😍
Sizde arastirin caktirmadan sorgulayin belki iliski yoktur artik kader bu olmazi olduruyor

Oo...
Vay be.
Böyleyse, kendi yorumumda bahsettiğim hikayem iyi ki yarım kalmış. Şu an ilk görüşte aşık olmadığım biriyle evliyim ve mutluyum çok şükür, doğru insanla evli olduğumu düşünüyorum.
Sizin yorumunuza göre ilk seçenek gerçekleşseymiş hayatımın ağzına edilecekmiş, sıyırmış.
İlk defa duydum böyle bir şey, aydınlandım 😂
hizmetinizdeyim hemşire , maksat kamuoyu aydinlansın :cool:

Benzer hissi çok yoğun yaşadım, hem de yıllarca
İspatlandı hissettiğim şeyleri karşı taraf da çok yoğun hissediyordu. Ama bi sonucu yok yani kuzucum, çok etkileniyorsun öyle böyle degil, aranızda elektrikbugi tutku dalgacıkları yayılıyor bir sana bir ona,
Bakışmalar desen deli divane,
İrkilmek tüyler tiken tiken tamam bunlar da aşikar,
Ama sadece bu. Böyle yoğun sözsüz süregelen ilişkilerde akıbet hep bu. Sonuç yok. Sen adım atmıyorsun, o atmıyor. -sizin için söylemiyorum- genelde bu böyle.
Ve çoğunlukla, böyle ilişki yaşayan -ilişki demeye bin şahit- platoniğin karşılıklı olanı, flörtün bir altı
Kişilerde bir tarafın medeni hali müsait olmuyor. (Sevgilisi var, nişanlı, evli)
Benim ex nişanlıydı mesela.🙄
Düşünüyorum şimdi. Kızgın mıyım?
Hayır ya, değilim. Kendime hiiiç hem de. Saf, masum hislerdi, hani Türk filmlerinde olankilerden.
Ama karşı tarafa bir hayli kızgınım. Ego tatmini mi yapıyor, günlerini mi geçiriyor. Oyalıyor mu yoksa?
Neyse, nerden geldim ben buraya kadar..
Unutmaya çalışın bence.

Kızlar merhaba,

Bu aralar çok konu açıyorum kusura bakmayın ☺
Yaklaşık 1.5 sene önce ofiste ilk defa birini görmüştüm. Bir kaç aydır bizim departmanda çalışmaya başlamıştı ama ben ilk defa o an fark ettim. Fark eder etmez içime bir sıcaklık yerleşti. Yakışıklı değildi hatta tüm arkadaşlarım tipsiz dedi, neyin nesidir nasıl bir karakteri vardır bilmiyordum ama sanki aramızda bir şey olması gerekiyormuş gibi hissetmiştim.
Sonradan uzaktan uzağa edilen muhabbetlerde tanıdıkça ve karakterini gözlemledikçe tam da istediğim gibi biri olduğunu fark ettim. Hislerim beni yanıltmadı dedim. O da bana başka türlü bakıyor gibiydi bunun karşılıklı olduğundan emindim. Hiç romantik biri olmadım hiç hislerimin beni yönetmesine izin vermedim platonik takıldığımı düşünmüyordum. Ama hiç somut bir şeye dönüşmedi aramızdakiler. Zaten onun da 4-5 yıllık kız arkadaşı varmış öğrendim sonradan. Kendimi iyice çektim, hislerimi engelledim bir şekilde. Yanlış hislere kapılmışım bu sefer dedim. Benim de flört ettiklerim görüştüklerim oldu hatta ilişkim oldu. Takılı kalmadım yani. O zamanlarda da aklıma gelmiyordu geçti gitti diyordum, ofiste de kaçınıyordum sorun yoktu.
Corona döneminde de ofise 4 aydır gitmiyoruz neredeyse, görmüyorum kendisini o kadardır, hislerim komple kaybolmuştu çok mutluydum.
Geçen gün ofise gitmemiz gerektiği söylendi. 80 kişilik bir ekibi 2 haftanın günlerine, günleri de 2şer saatlik saat dilimlerine bölüp dilim seçmemizi istediler. Ben bir dilim seçtim önce, o da o dilime yazmıştı kendini. Sonra dilimimi değiştirdim ertesi gün baktım yine o. Neyse 2 saat süre var karşılaşmayız dedim. Aynı dakika girdik ofise. Uzaktan uzağa konuştuk biraz. Ben yine aynı hislerle doldum taştım. Adamın varlığı yetti yine aynı şeyleri hissetmeme. Sanki o da öyle hissediyor gibi hissediyorum. Bakışlarımız kenetlenince oluşan duygu yoğunluğundan eriyorum resmen. Sanki aramızda bir şey olmalıymış gibi hissediyorum ben hep. Sanki benim evleneceğim adam oymuş gibi. Ama bunun üzerine hiç hayal kurmadım. İlk gördüğüm an yüklendi bu hisler sonra hiç değişmedi. En son birine böyle hissettiğimde 6.sınıftaydım düşünün. Sonra lise ve üniversitede bile unutulmayan karşılıklı bir şeye dönüşmüştü. Böyle hissettiğim için de üzülüyorum bir yandan. Bir şey olacak olsaydı olurdu zaten saçmalama diyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim? Daha önce birine karşı böyle hisseden var mıdır? :KK43:
Düşünce gücüne inanırım herzaman senin onu düşünmen onunda seni düşünmesine neden olabilir
Ama ilişkisi varmış 🤷‍♀️

Benzer hisler beslediğim ve zamanında bana aşık olduğunu düşündüğüm kişinin yıllar sonra evli olduğunu öğrenmiştim.Hemde en başından beri ikide çocuğu varmış.Hisler falan boş iş yani salla

Esimi ilk gördugum an ben bununla evlenirim demistim.O beni görmemisti.Kuzenimin arkadasiydi caktirmadan esimi sordum sozlu dedi.(Söz kalmamis bitirmis aslinda) hemen sildim kafamdan tekrar is yerimize geldi.O da ilk beni gordu uzun uzun bakti tabi ben gozlerimi kacirdim.Kuzenime meger beni sormus kuzenimde benim icin nisanli demis.(Nisan atmistim)Galiba kiskandi sebebi uzun mesele.Bir sekilde konustuk ve ne sozlu kaldi ne nisanli.Biz evlendik😍
Sizde arastirin caktirmadan sorgulayin belki iliski yoktur artik kader bu olmazi olduruyor
Yalnız kuzen tam bir yılan yaaa😡

Kızlar merhaba,

Bu aralar çok konu açıyorum kusura bakmayın ☺
Geçen gün ofise gitmemiz gerektiği söylendi. 80 kişilik bir ekibi 2 haftanın günlerine, günleri de 2şer saatlik saat dilimlerine bölüp dilim seçmemizi istediler. Ben bir dilim seçtim önce, o da o dilime yazmıştı kendini. Sonra dilimimi değiştirdim ertesi gün baktım yine o. Neyse 2 saat süre var karşılaşmayız dedim. Aynı dakika girdik ofise. Uzaktan uzağa konuştuk biraz. Ben yine aynı hislerle doldum taştım. Adamın varlığı yetti yine aynı şeyleri hissetmeme. Sanki o da öyle hissediyor gibi hissediyorum. Bakışlarımız kenetlenince oluşan duygu yoğunluğundan eriyorum resmen. Sanki aramızda bir şey olmalıymış gibi hissediyorum ben hep. Sanki benim evleneceğim adam oymuş gibi. Ama bunun üzerine hiç hayal kurmadım. İlk gördüğüm an yüklendi bu hisler sonra hiç değişmedi. En son birine böyle hissettiğimde 6.sınıftaydım düşünün. Sonra lise ve üniversitede bile unutulmayan karşılıklı bir şeye dönüşmüştü. Böyle hissettiğim için de üzülüyorum bir yandan. Bir şey olacak olsaydı olurdu zaten saçmalama diyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim? Daha önce birine karşı böyle hisseden var mıdır? :KK43:
Bana sanki 4-5 yıllık kız arkadaşından senin için vazgeçen , yarın başkası için de senden vazgeçer gibi geldi 🙄

Back
X