O kişiden gelen son mesaj..

Doğrudur.
Bi süre daha bu herifi dusunursun ama çok da uzamamali bence, gerçek şeyler de yaşanmamış zaten. Kendi zamanından çalma derim.
Evet bir süre gider gibi ama mantığıma yatmadığı için şu negatiflikleriyle kendimi soğutmam için sebepler var. O yüzden de çok iyi biriydi yaa tüh demem artık.

Onunla karşılaşma ihtimalimiz olmadığı için istemezsem sittinsene haberim olmaz ondan. Tabi Kardeşlerinin kuzenlerinin profillerine bakmamayı becerebilirsem geçmemesi için bir sebep yok 😏 elim alışmış

Gerçek hayatta görmediğiniz adamın kardeşini kuzenini mi stalk luyorsunuz ya neden ki 😳 Bu insanların sizin varlığınızdan haberi bile yok

Kendinize güzel bir hobi bulun ve kimseye de bakmayın bence bu şekilde kendinizi yıpratırsınız

Açık kapı bırakmamak için yazdım şöyle böyle diye uzun uzun anlatıyorsunuz ama bu adam canı sıkılıp size yazsa bunlar hiç yaşanmamış gibi devam edersiniz gibi geldi bana.
Bu izlenimi alan bir ben miyim acaba.🤔
Ne kadar süre konuştunuz merak ettim? Daha önce söylendiyse kaçırmışım.

Gerçek hayatta görmediğiniz adamın kardeşini kuzenini mi stalk luyorsunuz ya neden ki 😳 Bu insanların sizin varlığınızdan haberi bile yok

Kendinize güzel bir hobi bulun ve kimseye de bakmayın bence bu şekilde kendinizi yıpratırsınız
Bir hafta olacak bakmıyorum aslında. Şu saatten sonra da bakmayacağım diye sözümü vermiştim bir haftadır. İşin birçok olumlu yönünden bakıyorum bir de, onu hiç görmeyecek olduğum için çok şanslıyım. Ya bir de aynı yerde otursaydım aynı işte çalışsaydım

Açık kapı bırakmamak için yazdım şöyle böyle diye uzun uzun anlatıyorsunuz ama bu adam canı sıkılıp size yazsa bunlar hiç yaşanmamış gibi devam edersiniz gibi geldi bana.
Bu izlenimi alan bir ben miyim acaba.🤔
Ne kadar süre konuştunuz merak ettim? Daha önce söylendiyse kaçırmışım.
5ay oluyordu 1.5 sene öncesinde de bir ay kadar konuşmuştuk. Hiç devam etmem Çünkü böyle bir durumda yeniden başlasam bile bir süre sonra karşı tarafın burnundan getiririm şöyle oldu böyle yaptın ya da kendi kendime soğukluk sokarım araya sağlıklı bir ilişki asla olamaz sindiremeyeceğim şeyler olduğu için bir daha denemem mümkün değil

5ay oluyordu 1.5 sene öncesinde de bir ay kadar konuşmuştuk. Hiç devam etmem Çünkü böyle bir durumda yeniden başlasam bile bir süre sonra karşı tarafın burnundan getiririm şöyle oldu böyle yaptın ya da kendi kendime soğukluk sokarım araya sağlıklı bir ilişki asla olamaz sindiremeyeceğim şeyler olduğu için bir daha denemem mümkün değil
1,5 sene öncesinde neden bitmişti? Tekrar nasıl başladı?
5 aylık süreçte hiç yüz yüze görüşülmedi mi? Görüşülmediyse neden?

1,5 sene öncesinde neden bitmişti? Tekrar nasıl başladı?
5 aylık süreçte hiç yüz yüze görüşülmedi mi? Görüşülmediyse neden?
Diğer konularda yazmıştım baya detaylı.
Yaklaşık 600 km
Tellerim çıksın istiyordum 😄 ve onun sınav ,kardeşinin düğün, Ramazan geçsin falan gibi cart curt şeyler

Attığın mesajla kalmışsın.
Ayrılık mesajin bile yalvarıyor gibi.
Karşıdan gelen mesaj ise sanki bir amirin
Altındakilere usulden atmış olduğu bir maile benziyor.
Böyle durumlarda mesaj atmayın bence.
Olduğunuzdan daha zayıf görünüyorsunuz ve karşıdaki vatandaşın poposunu bulutlara ulastiriyorsunuz.
Bu benim dusuncem pek tabi..
Bana böyle geldi.

Back
X