• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kızla senin için mesajlaşıyordum dedi

Midesizliğin bu kadarına da pes doğrusu. Ne geniş insanlar var gerçekten, böylelerini gördükçe resmen midem bulanıyor...
Canım boşver, karaktersizlerle işin olmasın, hiç üzülme değmez. Aldatan aldanırmış, hem bırak onlar birbirilerini aldatmaya devam etsin.
Sen bulaşma bile...

Sevgilisi olupta akıl veren kızları da anlamıyorum...Acaba kendi ilişkisine akıl erdirebiliyormu :1:

niye öyle diyorsunuz ki bir erkekle bir kız sadece arkadaş olamaz mı yani benimde var erkek arkadaşlarım beni arayıp sürekli danışırlar napmaları gerektiğini ben anlamıyorum konuşan her erkekle kadın arasında bir ilişki beklenmesini...

niye öyle diyorsunuz ki bir erkekle bir kız sadece arkadaş olamaz mı yani benimde var erkek arkadaşlarım beni arayıp sürekli danışırlar napmaları gerektiğini ben anlamıyorum konuşan her erkekle kadın arasında bir ilişki beklenmesini...
İyi de kaç kez yalanlarını yakalamış. Bir de sürprizdi bilemeneydi günde kaç kez danışılır ki? Bu danıştığı kadar süpriz yapıyor mu acaba kıza? :))) Tamam kızlarla erkekler arkadaş olur, dost olur da bu durum öyle bir durum değil.

onca yalanından sonra bu adamın sevgisine bile inanmamam ne hali varsa görsün bende unutmaya başladım zaten çok şükür hatta canı cehenneme bile diyebilirim

İyi de kaç kez yalanlarını yakalamış. Bir de sürprizdi bilemeneydi günde kaç kez danışılır ki? Bu danıştığı kadar süpriz yapıyor mu acaba kıza? :))) Tamam kızlarla erkekler arkadaş olur, dost olur da bu durum öyle bir durum değil.

ben sadece ilk sayfayı okudum ona göre yorum yaptım ama iyi anlaştığı bir kız arkadaşıysa telefonda açabilir konuşurda ve şöyle bişey daha var madem aralarında bir ilişki var kız niye yalan söylesin ki kız ayrılmalarını isterdi o yüzden elinden geleni yapardı hem faceden bakın benimde sevgilim var demiş niye böyle bir yalan söylesin?

arkadaşlar ben ilk yalalnınıda onu bırakadığıma kızıyorum hiç bir erkeğe acıymayın siz üzülürsünüz ağlıyordu yalvarıyordu ahh daha neler neler kızlar sigarayı benim için sözde bırakmışmış benim yanımda içmiyordu ama evde pöfür pöfür içiyormuş yalan bunun kişiliğinde varmış ben 2 yılda zor öğrendim lisedeyken beni sevmişti ben istmekedim 5 yıl boyunca hep sevdim dedi çok sevdim bende istemedim hiç sonra deneyelim dedim al olanlar oldu ateşle oynanmaz arkadaşlar BİR KİŞİ BİRKEZ YALAN SÖYLÜYORSA BİLİNKİ HEP SÖYLER DAHA SONRA BÜYÜK YALANLARDA SÖYLER unutmayın bu lafımı belki beni aldatmıştır bile ruhum duymamıştır ne hali varsa görsün EDEN BULUR oda ettiğini bulacak

valla kafa karıştırıcı bir muhabbet .eger erkek arkadaşınızın en yakın kız arkadaşıysa ki bunu sizinde tanımanız lazımdı.dıgelımkı arkadaşlar gunde 4o kere nıye msjlaşsınlarkı şanhsen öyle bır durumda olsam bır erkegın bana 7 / 24 manıtasını anlatması kafam şişer yaaa.... bence senın erkek arkadaşında var bır sorun hem sen kızı arayıp ne kufur edıyorsunki önce önündekı adamın ipini çek ......:82:

yaksın bol bol dönmem artık bu sondu 2 yıl sürekli beraber gezerdik akşamları yürüyüş yapsrdık telefonlaşmalar mesajlaşmalar hafta sonu full beraberdik beraber kusrlara giderdik bunu alışkanlığı var hep beraberdik ama atlatıcam arkadaşlar bana yalan söyleyen insanları affetmem allah yolunun açık etsin ama içimdende söyledği yalanlar yüzünden hep pişman olsun isitoyurum.

Back
X