o kızla senin için mesajlaşıyordum dedi

beni doğru söylediğine ikna etmek içn öptü ayaklarımdan şimdidilik devam ediyoruz ama tabi huzursuz içim sonrası ne olur bilemem arkadaşlar kızla telefonla konuşurken kız buna dostum dedi sevgilisiyle ayrıldığını çok üzüldünü söyledi buda ben sevgilimi çok seviyorum napıcam bilmiyorum nasıl inandırırım dedi son mesajlarıda gördüm sonra o kızı sanal ortamdan ve telefonundan sildim görünce hatırlamak istemiyorum dedim ben bu kadar mı anlayışsızdım da ben gizledin dedim. bilmiyorum o üzüldü ben üzüldüm son birş ans gitti yere kadar gider ama eskisi tüm benliğimle güvenmiyorum artık

arkadaşlar dün sinirimden eğil dedim ayaklarımı öp sokak ortasında eğildi ayakkabılarım öptü :D
birde kız dediki ben ayrıldım benimkiyle zaten çok üzgünüm babamı kaybettiğimde bile böyle üzülmedim dedi şimdi nasıl görüştüreyim onları dedi mesajlarda yok zaten telefonum bozuk dedi o zaman onu facebookdan ekliyim ben dediolurmu dedi tamam dedi oda
bende ismimle kayıtlı değilim facebooka beni bulmaz mesaj attım kıza mail adreslerimi yazdım oda tamam dedi bakalım ne olcak

cnm sen kaç yaşındasın :26: eğil ayaklarımdan öp falan :1: kusura bakma ama çok güldüm :60: o da öpmüşş yanii :27: o kadar ayrıl mesajından sonra tekrar başladınız galiba ne diyeyim herşey istediğin gibi olsun :64:

25 yaşındayım cnm hemde sokak ortasında işlek bir caddede :D biliyorum çok çocukça ama o an içimden öyle geldi evet şimdilik devam ediyoruznereye kadar gider bilememem bu arada sınavlarımı geçişim 4.sınıf oldum kızlar çok mutluyummmm

yeniden başlamışsınız aslında yorum yapmak çok doğru olmaz ama benim aklıma gelen ilk şu oldu;
erkek arkadaşın seni, görüştüğü kız da sevgilisini aldatmış..
belli ki kız sevgilinin yalnız olmadığını bildiği halde konuşmuş.. keşke mesaj içeriklerini görebilsen ben hiç de senin hakkında konuştuklarını sanmıyorum.
tekrar şans verdiysen, gözün üzerinde olsun derim.

ilişkiler hiç dört dörtlük olmuyor.. herkes yalan söylüyor
sonunda önemli olan gene seninle olmak istemesidir...
ayaklarını öpmesidir
senin için diller dökmesidir..
bunlar senden vageçemediğini gösterir.
tabiki güven sorunu oldu şimdi ama en azından hala seviyormu öğrendin..bence seni seviyor..
o kızla naapmış ne konuşmuş mesajda ne yazmışlar bence düşünme içinden çıkamazsın..istese o kıza giderdi. seni bırakırdı..öyle değilmi...

O 1 yılı aşkın peşimden koştu ağladı yalvardı ve ben ona bir şans verdim.
Bana birkaç kez yalan söyledi ve affettim.Şimdi ise detaylı telefon faturasını gördüm ve bir numara ile o kadar çok mesajlaşılmışki aylar boyunca heleki bir günde 40 defa aradım bir kız çıktı sonra bunu aradım ağzıma geleni söyledim oda o benim sadece arkadaşım sırf seni konşuyotduk dedi.Kızı aradım o seni çok seviyor sırf seni anlatıyordu bana dedi.
Neymiş bana süpriz yapmak bana nasıl davranmak gerekir gibi bilgiler ediniyormuş ama bu mesajları ben görmiyim diye hep siliyor ben hiç görmüyorumdum.

Sizce neye inanmalıyım

eğer seni aldattgı kızla konşmuş olsaydı seni çok sewıor surprizler yapmak ıstıor ws değil,o seni sewmıor sen peşini bırakmıosn istemıor seni beni sewıor derdi.40 msj abartı tabiki ama aldatmş oldgunu hiç sanmıorum çok saçma geldi bana.

arkadaşlar sürekli kavga ediyoruz ben sürekli bu konuyu açıyorum ama artık çok sıkıldım ben seni aldatmadım ama gizlemekle hata ettim sende duydun kızla konuşmalarımız kızla ilk konuştuğunda daha benim haberim olmazken kız sana handen sen misin demedi mi dedi seni nereden bilecek dedi birde yanında konuştuk kıza işten aradımı söyledim tüm konuştuklarımız duydun bana dostum dedi nasıl dostum diyen biriyle aldatmış olurum dedi bilmiyorum kızlar
tek amacım kendimi ondan soğutup ayrılmak ama soğuyamıyorum

arkadaşlar çok sevdiği saçlarını kestirdirdim çok severdi saçlarını uzundu ve kesti gerçekten 3.numara vurdu

madem bu kadar fedakarlık yapıp saçlarını kestirdi, artık evlenebilirsiniz...

canım arkadaşım, hayat senin keyif senin. sordun, herkes fikrini söyledi. bu saatten sonra barıştıysan ya içine sindir, içine sindiremiyorsan da bitir. ne diyelim ki...

Canım daha önce de söylediğim gibi ben erkek arkadaşının seni asla aldattığını düşünmüyorum. Yanlış yapmış ama ihanet yok bence. Yeterince de pişman olmuş zaten..

beni doğru söylediğine ikna etmek içn öptü ayaklarımdan şimdidilik devam ediyoruz ama tabi huzursuz içim sonrası ne olur bilemem arkadaşlar

arkadaşlar çok sevdiği saçlarını kestirdirdim çok severdi saçlarını uzundu ve kesti gerçekten 3.numara vurdu

handen;19888200arkadaşlar [COLOR="#FF0000" .!.:
sürekli kavga ediyoruz ben sürekli bu konuyu açıyorum ama artık çok sıkıldım[/COLOR] ben seni aldatmadım ama gizlemekle hata ettim sende duydun kızla konuşmalarımız kızla ilk konuştuğunda daha benim haberim olmazken kız sana handen sen misin demedi mi dedi seni nereden bilecek dedi birde yanında konuştuk kıza işten aradımı söyledim tüm konuştuklarımız duydun bana dostum dedi nasıl dostum diyen biriyle aldatmış olurum dedi bilmiyorum kızlar

Bu kadar bariz bir durumda aldatıldığımı düşüneceğim de adam ayaklarımı öpecek, saçını kestirecek bunu içime sindireceğim... Yahu adam o saatten sonra saçını değil "başka yerini" kestirse banane... Sevilmenin, saygının, sadakatin ölçütünü saç, ayak sayarsanız sürekli bu konu bir yerlerde açılır, böyle tıkanır kalır, sıkılırsınız... "Keramet kılda olsa..." demişler o hesap... :47:

Yorumlar yapıldı, siz sürekli bu konuyu açıp tartışıyormuşsunuz, demek siz de olayın garabetinin farkındasınız ki içiniz rahat etmiyor... Buradan gelen yorumlara göre devam etmek için cesaret arar gibisiniz, art arda onu aklayan mesajlar yazmışsınız... Sevgilisi olan iki insan günde 40 kez mesajlaşıyor, sürekli araşıyorlar, siz bunu tesadüfen öğrenmeseniz ruhunuz duymuyor, sizi mutlu etmenin yollarını tartıştıklarını söylüyorlar (günde 40 mesajı size atsa mutlu olurdunuz zaten) kızın da sevgilisi var ama siz karşı tarafla muhatap olmak isteyince kız sevgilisinden ayrılmış oluyor... Bunlara inanmak için "fazla iyi niyetli" olmak lazım ama ya inanacaksınız ya da bitireceksiniz... Konuyu öğrendik, siz öğrenince ona küfredip tokat attınız, ayağınızı öptürdünüz ve bunları yeterli görerek devam etme kararı aldınız... Bana göre başınıza gelenler de sizin karşılığında verdiğiniz tepkiler de bir ilişkiyi bitirme nedeni... Diğerleri de fikirlerini söylediler, daha ne duymak istiyorsunuz anlamadım, "top sizde"... :51:

bende sevgilimi sevmek için çok uğratım hiç sevmezdim sonra bana yalan söyledi ve ben bunu affettim bir kaç kez oldu şimdi onu seviyorum ve iklgisi azaldı arkadaşlar bu yüzden ilgimi alakamı keseceğim bende

Başka bir konuya yazmışsınız bu mesajı... Daha evvel yalanlarını affetmişsiniz, şimdi de böyle "uçuk bir konuda" ayaklarınızı öpmesi, saçlarını kestirmesi, vs. teselli ediyor sizi... Bunlara sığınarak güvenmek istiyorsunuz ona... Daha evvel de yalanlar söylemiş birisi bir kızla böyle "uzun vadede, samimi" görüşüyorsa yeniden başlasanız bile sürekli tartışırsınız böyle... Amacınız gerçekten ondan soğuyup ayrılmaksa yalanlarını hatrınızdan çıkarmamak ve ona güvenmek için çıkar yollar aramamak işe yarayabilir... Onun anlattıkları hiç inandırıcı değil zaten... :kkk:

kızla onun konuşmasına şahit olmasam kesin bitirecektim kızlar ama benim duyduğumdan habersizce konştu kızla kıza beni çok sevdiğini sen benim arkadaşımsın sen bana sevgilini bende sana handeni anlattım dedi kızda aynen benim içinde öylesin dedin
şimdi senin sevgilinle görüşmek istiyor dedi oda bunu nasıl yapayım biz ayrdıldık artık dedi çok üzgünüm moralim nasıl bozuk bilemezsin dedi bunları duyduğum için devam etme kararı aldım biliyorum aslında ayılrmalıyım ama çok ağlıyoru çok düşünüyorum hayttan kopuyorum zaten o günden sonra iyi değilim :( kendimi soğutöaya çalışıyorum olmuyor bu napıcam bilmiyorum kafam öyle karışıkkki aslında yapama gereken bu işi burada bitirmek ama yapamıyorum.

gözünün önündeki adamı unutamazsın. ayrıca sevmemek için tavsiye üzerine de pek birşey yapılmaz. ne hissediyorsan odur.

O 1 yılı aşkın peşimden koştu ağladı yalvardı ve ben ona bir şans verdim.
Bana birkaç kez yalan söyledi ve affettim.Şimdi ise detaylı telefon faturasını gördüm ve bir numara ile o kadar çok mesajlaşılmışki aylar boyunca heleki bir günde 40 defa aradım bir kız çıktı sonra bunu aradım ağzıma geleni söyledim oda o benim sadece arkadaşım sırf seni konşuyotduk dedi.Kızı aradım o seni çok seviyor sırf seni anlatıyordu bana dedi.
Neymiş bana süpriz yapmak bana nasıl davranmak gerekir gibi bilgiler ediniyormuş ama bu mesajları ben görmiyim diye hep siliyor ben hiç görmüyorumdum.

Sizce neye inanmalıyım

eğer ona inandıysan pessssssss diyorum resmen bariz aldatmış :41: :41: :41: :41:

sizden isteğim ondan nasıl soğuyabilirim napmam lazım onu sevmemem için söyleyin bana

aldığı tüm herşeyi at..ondan hiç birşey kalmasın..fotosunuda yırt at..başta kıyamıyor gibi olcan ama yap yada hiç eline geçmicek gözüne takılmıcak biyere sakla unut yerini..tel nosunu sil..yani bu konuda başka yardım olmaz zaten içini açıp yok edemeyiz duygularını arkadaşım sen sadece bu tür şeyleri yapabilirsin...

ya benimde dikkatimi şey çekti dertleşmek için neden seni çok iyi tanıyan senin en yakın arkadaşın değilde kendi yakın bulduğu kızla dertleşmek istemişki????yalaaannn dünyada ölümden başkası yalan.....

sen ona karşı buz gibi olduğunu düşün sana çok kötü davranmış gibi hisset canım..yoksa vazgeçmen kolay olmaz..birde aradığında açma sesini duymaman gerek.konuşma onla..soğudum bitti diyorsan kökten çözümler getir artık..inşallah ilerde karşına dürüst biri çıkar mutlu olursun

sizden isteğim ondan nasıl soğuyabilirim napmam lazım onu sevmemem için söyleyin bana

hep onun kötü yönlerini düşün
kavgaları düşün
sinir oldugun huylarını düşün
kafanı dağıtcak seyler yap
duygusal müzik dinleme
arkadaslarından destek al
ağlamamaya çalış
düşünmemeye çalış
sakın keşke deme
o beni hak etmiodu de
onsuz daha mutlu olabilirim de

canım tam nasıl yapılıyor bilmiyorum ama içerik isteme diye bir olay var.. gidin birlikte bağlı bulunduğu tel operatörüne içerik için başvurun değil aramalar mesaja koyduğu noktalar bile çıkıyor.. ak koyun kara koyun çıksın meydana madem bu kadar emin kendinden için de rahat eder böylece..

Back
X