o kızla senin için mesajlaşıyordum dedi

canım tam nasıl yapılıyor bilmiyorum ama içerik isteme diye bir olay var.. gidin birlikte bağlı bulunduğu tel operatörüne içerik için başvurun değil aramalar mesaja koyduğu noktalar bile çıkıyor.. ak koyun kara koyun çıksın meydana madem bu kadar emin kendinden için de rahat eder böylece..

bakalım kabul edicekmi böyle birşeyi
kesinlikle etmez bnce çocuk

eğer kendinden eminse zaten böyle bir durum yoksa koşa koşa gider bu ithamdan kurtulmak için süklüm püklüm olup ne gerek var işte yandık modlarına giriyorsa içerik istemene bile gerek kalmaz ama en sağlam yol bu..

arkadaşlar operatörler değiştirdik biz :( bu arada hattıda bende kaldı ve açık şuan arayan mesaj atanı görücem içerik görmeyi operatörü değiştirincede yapılabiliyor mu?

bana destek olan sevgili arkadaşlarım bugün itibari ile ayrıldım.Ayrılış nedenim bu yalanlardan öte ateist olmasıdır.

En mantıklı olanı yapmışsın bence

biliyor musunuz gerçekleride annesi söyledi annesi ile görüştüm bugün ve birçok şey daha öğrendim akşam buluştum ve ayrıldım.Şimdi ağlıyorum ama unutuyorumda

En güzelini yapmışın bence böylesi senin için daha iyi olcak....

Biz ilk görüşmeye başladığımızda sigara içerçsen arkadaşım olmazsın dedim tamam dedi içmiycem dedi 2 yıldır evde içiyormuş :) ayrılık için bu bile bir neden nasıl yalancı biriyle karşılaşmışım ben dün mesaj atmış bana gece seni seviyorum ben diye birde sen benim incir reçelimdin demi.
Numarasını sildim facebookdan çıkardım ve engelledim msnlerimden engelledim sabah kaltığımda zor kaltım rüyamda da gördüm ama geçecek biliyorum

Biz ilk görüşmeye başladığımızda sigara içerçsen arkadaşım olmazsın dedim tamam dedi içmiycem dedi 2 yıldır evde içiyormuş :) ayrılık için bu bile bir neden nasıl yalancı biriyle karşılaşmışım ben dün mesaj atmış bana gece seni seviyorum ben diye birde sen benim incir reçelimdin demi.
Numarasını sildim facebookdan çıkardım ve engelledim msnlerimden engelledim sabah kaltığımda zor kaltım rüyamda da gördüm ama geçecek biliyorum

sigara içmiyorum deyip evde gizli içmesi çocukça gerçekten.

2 yıl boyunca nasıl inandım ben buna naıl kandım bu kadar mı aptaldım
dün ona açıklamamı yaptım ve mesadan kalktım ve hızlıca çıktım ama o an sanki kalbimde bedenimden sökülnüş gibi oldu

insan bazen inanmak istiyor ve inanıyor canım. bu yüzden kendini suçlama. bu senin için bir tecrübe olsun. o insanı düşünüp kendini üzme. sonra en güzel yılların bir bakmışsın akıp gitmiş...

hiç kimse için değmez bu hayatta önemli olan biziz kendimiz ilişkiler yalanlar sorunlar sürekli yıpratıyor bizi buna izin vermemeliyiz hayat devam ediyor ve bu akışı bir an önce yakala :34:

şimdi bir arkadaşımını çağırdım sahile inip birz derleşicem sanırım içimi dökünce daha iyi gelecek

Arkadaşlar dün hiç armadı aramaması lazım benim daha çabuk unutmama için ama telefona bakmadan edemiyorum bugün 2.gün ve vazgeçeceğim.

arkadaşlarım içimden hep ağlamak geliyor arkadaşımla buluştum sinamaya gittim ama yok yok yok sürekli aynı semteleri gezdik heryeri beraber gezdik hep onu hatırlıyorum gerçi aklımdan çıkmıyor ya napacağım offff offfff

hayır canım ayrıldığımız gün cuma günü gecesi mesaj atmıştı 2 tane
seni çok seviyorum ben diğer msj da sen benim incir reçelimdin diye.Dünde gizli numaradan arandım bu kadar.Facebookdan sildim engelldim msnlerden sildim engelledim.
bu kadar çok yalanı olan bir adamın sevgiside yalandır artık dönüşü yok o bitti benim için sadece 2 yıl bopyunca sürekli beraberdikakşam yürüyşleri hafta sonrları sinamalar yemek yemeler mesajlaşmalar telefonlaşmalar vs. aynı yollardan defa kez geçtk bu yüzden hatırlıyorum onu çok fazla birde pişmanlığımın gözyaşlarını engel olamıyorum.

Back
X