benimde uzun süren bir ilişkim vardı.bazı nedenlerden dolayı bitti...ayrıldık...sonra bende mesaj attım arkadaş olarak mesaj atabilir miyim maksat iyi ayrılalım diye..yok olmaz dedi..sonra bir baktım faceden eklemiş eski kız arkadaşlarını...birde telden mesajlaşmış...geçen gün atmış mesaj seni seviyorum diye..bende bunu gördüm facede yaptıklarını..rezil etmek isterdim ama neyse...bende kalsın..değmez bu erkekler arkasından ağlamaya sızlanmaya...öldürcem kendimi demeye..değene neyse değmeyene yol ver gitsin..
baslıga cevap verıyorum erkek arkadasın cok komik gercekten..!
elın kızıyla senın ıcın mesajlasmak cok hayrına olur ...
gereksız ısler gereksız yalanlar..
tamam arkadaşlardan akıl almak fln olur da ne bu böyle bu kadar fazla ne konusuyolar ki.sadece sizin ilişkinizin iyiliğini konustuklarını düşünmek polyannacılıktan başka bişey değil ama üzülme gerçekten değmiyo hiç kimse için devam etseniz mutlu mu olucaksın bi düşün içinde hep bi şüphe olucak bence çok iyi düşün ver acele etme
Arkadaşlar gün görüşrük 2 tokat attım okkalısından eleamin kızıyla nasıl mesajlaşırsın diye sonra ağladı oda çok bana o.çocuğu dedin diye sonra çırpındı bağırdı bende bağırdım sarıldı ben sarılmadım sonra yine sarıldı yanaklarımdan öptü dayanamadım sonra eve sorunsuz yürüdük ama benim içimdeki kuşku bitmedi tabi bu arada onunlada mesajlaşmış işte kız demiş benim için handeni ikna edemiyorum çok kızdın ve çok üzgün sesi ağlamaklıydı diye yanlış anlamış fgalan diye yazışmışlar benimkinin demesine göre bu kızın sevgilisiyle sorunları var alevilik sünilik davaları ben hep dert dinledim yada dert anlattım dedi başka birşey yok sana söyliycektim falan fıstık kızı selçuk diye kaydetmiş onun lakabı dedi yalancı diye yine bağırdım bugün kıza mesaj atacağım senin lakabın selçuk mu diye
neyse
gece konuştuk uzun uzun
bırak beni istemiyorum seni dedim canın yakmak için hayır olmaz bırakmam dedi seni çok seviyorum seni çılgınlar gibi seviyorum dedibir babanın evladını sever gibi seviyorum bırakmam dedi seni istemiyorum dedim oda seni sevmesem bana o. çocuğu dedin nasıl yine gelirdin peşinden dedi yalvarırım bırakma dedi yarın sabah konuşalım dedi bende artık beni aramam dedim eğer ararsa napim bugün telefonu açmasam diyorum sizce
bu arada o kızın sevgilisliyle tanışmak istiyorum dedim benim numaramı ver beni arasın birde attığın tüm mesajları istiyorum söyle tüm mesajları bana yollasın dedim
kizlar tespitlerinizin muhakkak dogrulugu vardir ama o kiz nie sevgilisi old. bile bile gorussun bide handeni ikna etmeye calissin madem aralarinda bi iliski var amac sadece dalga gecmek mi yani bence sen erkek ark. arar die bekleme herhangibirini konusturabilir arkadasin. kiz sen arkdasin o kizin ark. 4 lu yuzyuze goerusun ne old. tam anla bak duruma gore degerlendir ama bence degmezzz hic simdiden sinyalleri vermis bu cocuk ileride senin icin baska turlu sorunlar olabilir...
canim benim eger seni ikna etmek isterse yapar eder getirir kizida oglanida ne malun senin mesajlastigin kizla arkadasnin gorustugu kizinda ayni old. bence temkinli ol
Bence sevgilin gereksiz bir samimiyete girmiş bu mesajlaştığı kızla. Biraz mesafeli olmalıydı ve senin de haberin olmalıydı. En azından erkek arkadaşının, sorunlu bir ilişki yaşayan bir kız arkadaşı olduğunu bilmeliydin. Fakat ben aralarında arkadaşlıktan öte bir şey olduğunu düşünmüyorum.
ARKADAŞLAR DÜN ONLARI KONUŞTURDUM TELEFONLA TABİ KULAKLIKLA DİNLEDİM İNANMIYOR BANA NASIL İNANDIRICAM DEDİ KIZA SEN BENİM ARKADAŞIM DEDİ AMA O YANLIŞ ANLIYOR DEDİ KIZDA SENDE BENİM ÖYLE DEDİ AMA GÜVENİM ÇOK SARSILADI DÜN YİNE KAVGA ETTİK ona vurdum birkaç kez oda sinirlerdi itti beni bende kaldırıma takıldım düştüm büssürü çocuk geldi ayıp değilmi kardeşi kızı ne itiyorsun bende yardım edin dedim bunlar kavgaya tutuştu fırladım kaçtım.peşimden koştu uzun süre bir kovalamaca yaşadık sonra yakaladı bırakmadı beni yalan söylemedim seni seviyorum vsler işte yani iyice rezillik oldu
Ayy handen sen naaptın canım yaa. Haklıyken haksız konuma düşücen. Şiddete başvurup durma. Çocuğu ne dövüyosun sokak ortasında :) Biraz daha hakim ol kendine. Bence bir süre görüşme bu şekilde cezalandır onu.