o kızla senin için mesajlaşıyordum dedi

sonra ordaki çocukları dövmüş ben bir fırladım millet bize bakıyor ben koşuyorum arkamda uzun saçlı sırtında leptaplı birv adam koşuyor allahım halimiz çok komikti

görüşemedim çünkü dün telefonla konuşrken söyledi onunla konuşmadan inanmaz dedi ama sorma biz ayrdıldık dedi çok üzgünüm çok kötüyüm dedi ona bende sesizce dinledim onları

e tatlım madem öyle sen de o kızın erkek arkadaşıyla iletişime geç ilişkin hakkında yardım al bakalım kabul edicek mi o kız bu ne ya şaka mı

Bana bu kız seninkine birşeyler hissediyor gibi geldi. Seninkini bilemiyorum ama bu olaydan sonra sanırım bu kız senin sevgilinden ayrılacağını düşündü, baksana hemen ayrılmışlar sevgilisiyle. siz de ayrılında seninki o kıza kalcak

Bilmiyorum ona bu kız çok sinirli güven olmadan olmaz zamana bırak dedi kafamı karıştırdı zaten
o kıza mı dedi, seni kastederek sinirli dedi? Benim anlamadığım sen bu kadar tepkiliyken bu kız ne kadar önemliymiş ki bir türlü konuşmaktan vazgeçemedi. Senden daha mı önemli? konuşmayı kesmesi lazım ama üstüne birde kafanı karıştırıyor. Yok bu adamdan sana hayır yok iyice düşün taşın

Son düzenleme:
Kız mı sevgiline senin için 'Bu kız sinirli güven olmaz' dedi? Yoksa sevgilin mi? Tam anlayamadım

kız telefonda çok sinirli bir yapısı var dei sana güvenmeden bu iş olmazki dedi biraz zamana bırak şimdi çok sinirli dedi benimkide benim suçum dedi zamana bırakırsam bırakır gider dedi o çok gururlu bir kız dedi

arkadaşlar dün sinirimden eğil dedim ayaklarımı öp sokak ortasında eğildi ayakkabılarım öptü
birde kız dediki ben ayrıldım benimkiyle zaten çok üzgünüm babamı kaybettiğimde bile böyle üzülmedim dedi şimdi nasıl görüştüreyim onları dedi mesajlarda yok zaten telefonum bozuk dedi o zaman onu facebookdan ekliyim ben dediolurmu dedi tamam dedi oda
bende ismimle kayıtlı değilim facebooka beni bulmaz mesaj attım kıza mail adreslerimi yazdım oda tamam dedi bakalım ne olcak

1 yıl boyunca ona sen bana layık değilsin seni istemiyorum sevmiyorum sadece kankamsın arkadaşımsın o kadar diyordum o mücalede etti yanında arkadaş olarak kalmaya razıyım dedi savaş verdi bende hiç sevmeden ona bir şans vermeyi ve denemeye karar vermiştim vay be şimdi yaşadığım sorunlara bak onu hiç düşünmezken düşünür oldum önemsemezken önemser oldum

aklıma geldikçe yazıyorum arkadaşlar birde bu çocuk bana msn sinin facebookunun şifresini verdi düşünün nasıl bir çelişkideyim bilemezsiniz

arkadaşlar nerredesiniz konuşmaya ihtiyacım var moralim çok bozuk sabah attı mesajlar seviyorum seni falan şimdi aramadı sanırım ayrılmamın vakti geldi artık çok geç olmadan dimi

canım gizli telefondan aradım işten arıyorum dedi vede kulaklıkla dinledim onlar ikisi konşuyoştu ben ses çıkarmadım böyle olmasa inanmazdım zaten

ayy çok zor bi durum ama ben olsam devam etmezdim sinir olurdum bi kızla böylesine yakın olmasına ama şimdi ne desek boş çocugun huyunu kişiliğini tam bilmioruz ki hani yapar mı yapmaz mı güvenilir mi saf mı kurnaz mı.yine de sen içinden ne geliosa öyle davran sonradan pişman olma canım biliorum söylemesi kolay ama gerçekten takma hayat çok kısa erkeklere güven olmaz kızlara acı çektirmeye gelmişler sanki bu dünyaya he bu arada o her erkeğe yapışan kızlar da !!

arkadaşlar dün sinirimden eğil dedim ayaklarımı öp sokak ortasında eğildi ayakkabılarım öptü

Bu nasıl bir aşk ya ben ayaklarımı öpen erkeği istemem ,kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kadar yere düşürmeyin aşkı, sevgiyi bu adam telefonda flört etmiş buda bir aldatma şeklidir nedir bulunmaz hint kumaşımı inanırsın veya inanmazsın ayak öptürmek nedir hiç saygım olmaz böyle bir erkeğe ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…