O minik pirt sesi..

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedim Bugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi Rezalet

tabi ki insanlık hali. sanki onlar yapmıyorlar mı. inan unutmuşlardır çoktan. hiç takma kafana

takma kafana insanlik hali :) ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim bu ülkede insanlar bilerek bile toplum icinde o pirtt koyveriyo onlara normal

ben olsaydm yani yöneticiniz olsydım pırt sesini duydugumda gülerdim..öyle olaylarda ister istememz gülme krizine giriyorum eğer tepki vermediyse duymamış olma ihtimali yüksektir..

Off ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)

utanmani cok iyi anlıyorum, bense eşimin yüzünden utanıyorum! Rahatsızmi ne, ikide birde pirt, Pirtt,pirt, pirta'da pirt! Rezil diyorum ona, gazman diyorum nafile! Bu adam bizim filort dönemlerimizde nasıl tutmuş, şaşkınım!
Böyle devam ederse acile götüreceğim:d
sen en azsindan istemeden yapmışsın, bir kerecikse af ederler

benimde bir keresinde midem ağrıyor, gurluyor ama nasıl. orkestra gibi

aöf sınavım vardı. sıcak su filan içtim sınavdan önce düzeldim gibi oldu. sınava girdim yine başlamadı gurlamaya. ama ne gurlama. millete rezil oldum. pırt sesi çıkmadı ama çıksaydı o gurlamadan dolayı duyulmazdı herhalde ilk yarım saatten sonra çıktım utana sıkıla...

sen de takılma , boşver. insanlık hali ...

Bence gayet normal hepimiz insanız
Zaman zaman böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz...

ben bazen kendı gazımın sesinden uykudan uyanıyorum:26: çok utanıyorum eşimden ama insanlık hali.... bide şimdi hamılelık var daha da fena..

güldürdünüz beni ya
utanmak da çok haklısın ama olan olmuş..
bu arada toparlamak için uydurduğun kütleme numarasını yememiştir söliyim

belki farketmedi bile ya takma kafana. hepimizin basına gelebilir. burktum diye demeseydin keşke yaa ozaman çakmıştır belki. hem duysa ne napıcak sanki haha diye gülecek hali yok ya. unut gitsin

Ay kızlar çok alemsiniz yaa, güldümm

İnsanız, kimse bilerek böyle bişey yapmaz. Utanır insan haklısnız.. Belki o kişilerin de başına gelmiştir insanız yanii..

bu ara bende de çok oluyo tutarsam fena oluyorum. yalnız kaldıkca bırakıyorum. büyük abdesti tam yapamayıncada çok gaz oluyor.

herkesin başına gelebilecek birşey . düşünmeyin, benim kuzenim bi ara çok yapardı savunması ; "kızım kötü şey popo da bile durmuyor işte " idi.

eşimin amcasına gittik bayramda üşümüşüm sanırım nasıl olduysa ,lavoboya gitmem gerek ama ev biraz tuhaftı açıkcası oturma odasının içinde tuvalet kapısı vardı yani tuvalete girince herkes oturduğu yerden görüyor seni girerken çıkarken utandım, gitmedim ama allahım o nasıl ses sofraya oturduk yerde yiyoruz kurban bayramı birde et yemeden bırakmıyorlar ben duramıyorum birden bir ses çıktı benden herkes bana baktı ama ne ses gök gürültüsü yanında hafif kalır ki evlerine ilk kez gidiyorum gelin olarak birde :))) bağırsaklardan geliyor ses tabi gurullllll gurullll sen yine şanşlısın ufak bi pırt olmuş o kadarcık olur ondan bişey olmaz insanlık hali yani asıl karşıdaki anlamıyorsa ayıp onun sanki kendisi yapmıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…