O minik pirt sesi..

herhangi bir tepki verdimi? vermediğinden eminseniz duymamıştır

ay ya dalga amaçlı degıl tabı ama benı güldürdün allahta seni güldürsün :) bence hiçç bozuntuya verme takma olmamış gibi davran konu öyle unutulup gider insanız sonucta ya doğal yapacak baska bıse yok

Hic uzulme farkedilse bile unutulur.
Ama ben ilk öpücüğümü unutmayacağım. Sevgilimle yeni çikmaya baslamisiz ilk ay öpücük koparmaya çalışıyor. Bir bulusmamizda benden izin çıktı, gayet romantik bir sekilde yaklasti tam öpmeye basladi garrrrk diye bir ses. İkimizde kaldık, surati oldu kipkirmizi. İlk opucuk dusun :)). Senelerdir hatirlatirim:))

ses çıkınca, ayağını yere sürme,bilek burkma,ağızdan ses çıkarma, öksürme veya üzerine alınmama numarası bu durumu yaşayan herkesin başvurduğu ilk yöntemler. insanlık hali yapacak bişey yok,gül geç derim ben

çok güldüm ama ya
oluyor insanlık hali işte
böyle durumlarda mutlaka gülmelisin veya yaptığın pırtla dalga geçmelisin anında espiri falan yapmalısın başka yolu yok
hiç bişey söylemeyince daha beter bir duruma giriliyor.

aklıma geldi bizim bir arkadaş var hayatta tutamaz sürekli yapar pırtıyla ünlüdür hanfendi
birgün bir adamı ziyarete gittik bir arkadaşın akrabasıydı
adamcağız hasta yatakta yatıyor,konuşamıyor bile.çorba yapıyorlar mutfakta adama götürücekler
bizimki hemen atladı ben veririm amcaya diye.
geldi geldi yatagın yanına tam eğildi adama çorbasını verecekken öyle bir ses çıktıkı bizimkinden amca bile ne olduğunu anlayamadı sağa sola baktı
bütün ev halkı gülmüştük.ama adamın yüz ifesini hiç unutmam şimdi bile gülüyorum.

Avrupa'da geyirmek pırt etmekten daha ayıp sayılıyor :) sıkma canını..sonuçta bilerek pırt etmedin ya, olur böyle şeyler..benim ev arkadaşlarım vardı hiç unutmam yanlarına da yeni taşınmıştım kızın biri affedersin bir pırtladı ki göreydin, koku ses o biçim ama hiçte bozuntuya vermedi, diğer kızda alışırsın bizde bu normal sayılıyor demişti tabii ben bu haldeyim
demem o ki hepimiz insanız, yeme içme gibi bu da bir ihtiyaç :)

kizlar çok ho$sunuz en guldum
ama dalga egçmiyorum sizde guluyosunuz zaten anlatirken :))
kabizlik sorunu oldugunda çok oluyor
konu sahibesi koku duyulmadiysa sorun yokdur
duyulduysada yapacak bi$ey yok, adamin kafasina darbe indirip hafiza silme i$lemi yapamyacagimiza gore
unut gitsin :)

aynı şeyler yüzlerce insanın başına gelmiştir.
olur böyle şeyler.
hatta bence o yöneticin bile defalarca yapmıştır.
buna mı takılacak?
o bir ihtiyaç.
sadece aceleci bir pırt olmuş o kadar.
takılma.
zaten zamanla herkes unutacak.

hepiniz çok yaşayın hemi ne güldüm akşam akşam
canım merak etme bu konu da ilk değilsin
daha 3 gün önce spor salonunda bizimde bir arkadaşın başına geldi
bende ordaydım duymadım ama millet nasıl gülüyor
ya öyle bir yerde olsaydın düşün

üstelik bende yalnız olmadığımı gördüm
benimde bağırsaklarımdan çok ses gelir
bir iki kere eşime de yakalandım ki sormayın
napim istemeden kaçıyor
artık şakaya bazen yüzsüzlüğe bazen çocukluğa vuruyoruz ama napim bu sorun çok büyük bende de
ve ben anladımki kesinlikle avrupa da yaşamalıymışım
napim çok hassas bağırsaklarım herşeyden etkileniyor
sabah yataktan kalkar kalkmaz direk gaz
doktora da gitcem ama zannetmiyorum geçeceğini
özellikle bu bağırsak sesleri geçmiyormuş
ses deyip geçmeyin gazdan beter yemin ederim

yine de çok hoşsunuz vallahi
üzülme arkadaşım benim gibi bir gazman bile yaşıyorsa

Merka etme benim bir arkadaş yapmıştı hem de katatozort şeklinde

Kimse bozuntuya vermedi ama ben :78::90:

kursa gidiyordum bayanın biri böyle bir şey yapmıştı, kimsede çıt yok
ama bende kahkahalar havada uçuşuyor

manyak mıyım neyım
böyle şeylerde hiç tutamam kendımı

milletten ses çıkmadıkça, daha çok güldüm
mecburen dışarı çıkmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
Bülent Ersoy canlı yayında yaptı ne var yani

[video=youtube;oZ1zlo0HbHg]http://www.youtube.com/watch?v=oZ1zlo0HbHg[/video]

kızlar çok hoşşunuz yattım yerlereee Allahta sizi güldürsün

bende bigün sevgilimle sahilde geziyom ama karnımdaki gaz patlama noktasında ağrıdan ölücem nerdeyse ama çaktırmıyom.rüzgar karşımızdan esiyo nasılsa die sessizce salıverdim şansıma tüküreyim rüzgar tersine bi döndü ortalık kokudan yıkılıyoooo yerin dibine girdimmm resmen

herkesin başına geliyo üzülme

Ay çok hoşsunuz kızlar derdime derman oldunuz sağolun :) Nerde bu konu sahibi derseniz, yerin dibindeydim, yazdıklarınızı okudukça anca çıkabildim yukarı

O an yöneticimin yüz ifadesi bir anda boşlaştı, sonra bozuntuya vermedi; "buyrun oturun lütfen" dedi ; ki normalde oturun demez hiç :)) Ne bileyim düşündükçe tuhaf oluyorum utanıyorum

Bülent Ersoya koptum, onunkinden beter değil heralde benimki Ay inşallah unutmuştur yaa o sepsessiz odada duyulmaması imkansızdı

Bende de başka bişey olmuştu Eski işyerimdeyken patronla aynı odada çalışıyorduk, bir ara otururken sandalyenin tekerleğine bişey sıkışmış, yürümeyince yere sürttü. Ama çıkan ses bildiğin eni konu pırt sesiydi Telaşlandım tabii benden çıktı sanacak adam. Ona gerçekleri anlatmalıydım. Tuttum sandalyeyi oturmak bahanesiyle bir daha sürükledim ama o ses çıkmadı deliricem. Ayağımla tekerleğe bastırıp bir daha hareket ettirdim bu defa uzun sürünce anlamışlardır diye umdum kendi kendime. Bir de amaaan ne olmuş bunun tekerine deyip kendimi tasdik ettim.

Son düzenleme:
Diyetteyim spor yapmam gerek ama spor salonuna yazılamıyorum. Çünkü spor yapınca filan o isteyenmeyen durum oluşabiliyor. Bi kere yaşadım gidemiorum maalesef :) Kimse benden oldugunu düşünmedi ama rezaletti benim için

siz benim birde babaannemi görün veya duyun
resmen zortluyor
bazen bize gelir kalırdı,ertesi sabah dalga geçerdim
babaanne gece zortlamandan gözümü uyku girmedi derdim
oda el cevap,ben tööbe zırtlamam asıl sen yapıyordun dayanamadım camları açtım derdi
öyle böyle değil erkek yapamaz babaannemin yaptığını zarrrrt zırrrtt zorrtttt
babaanneme rakip tanımam

Konu sahıbıne değilde yorumlara çok güldüm, inş basıma gelmez :))

Halamın da en sevdiği yemekleri menüsünün tamamını gaz yapan yiyecekler oluşturur. O kadar çok salar, o kadar sık yapar ki bunu artık konu komşu yapmayınca garipsiyor acaba bi rahatsızlığı mı var diye

:)) Çok güldüm.. İşin kötüsü ben sabahları serviste işe giderken hep uyuyorum, ya farkında olmadan pırt kaçırıyorsam diye düşünmeden edemiyorum :) Ne olacak bu halim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…