- Konu Sahibi TersAlfabe
-
siz benim birde babaannemi görün veya duyun
resmen zortluyor
bazen bize gelir kalırdı,ertesi sabah dalga geçerdim
babaanne gece zortlamandan gözümü uyku girmedi derdim
oda el cevap,ben tööbe zırtlamam asıl sen yapıyordun dayanamadım camları açtım derdi
öyle böyle değil erkek yapamaz babaannemin yaptığını zarrrrt zırrrtt zorrtttt
babaanneme rakip tanımam
Offf caanım bu da ne ki ben bunu 3 gün boyunca yaşadım :)) oda da 2 kişiyiz kadın kendi yapmadığını biliyor kesin benden geldiği yani ama ne yapabilirim bozmuşum artık mideyide her tarafıda :)) İnsanlık hali yapacak birşey yooktu. En sonunda izin alıp eve gitmek zorunda kaldım o derece fenaydımm :)))
eşimin amcasına gittik bayramda üşümüşüm sanırım nasıl olduysa ,lavoboya gitmem gerek ama ev biraz tuhaftı açıkcası oturma odasının içinde tuvalet kapısı vardı yani tuvalete girince herkes oturduğu yerden görüyor seni girerken çıkarken utandım, gitmedim ama allahım o nasıl sessofraya oturduk yerde yiyoruz kurban bayramı birde et yemeden bırakmıyorlar ben duramıyorum birden bir ses çıktı benden herkes bana baktı ama ne ses gök gürültüsü yanında hafif kalır ki evlerine ilk kez gidiyorum gelin olarak birde :))) bağırsaklardan geliyor ses tabi gurullllll gurullll sen yine şanşlısın ufak bi pırt olmuş o kadarcık olur ondan bişey olmaz insanlık hali yani asıl karşıdaki anlamıyorsa ayıp onun sanki kendisi yapmıyor :)))
TövbeeeeKonuyu okunca aklıma bu konuyla ilgili anlatılan bir hikaye geldi gerçekden olmuş bu.Köyde yeni evlenmiş bir gelin yanlışlıkla kocasının yanında gaz çıkartmış ve okadar utanmışki adam ölsün diye dua etmeye başlamış ölsünki akşam eve gelmesin:)
Yok canım daha neler! Bende yurt disindayimonlar geyiriyorlar bol, bol.
ah tatlim bosver anlamamistirlar bende evde temizlik yaparken affedersiniz ishal olmusum kayinpederde evde allahim tuvalete gidiyorum ama yapamiyorum ses cikacak kayinpeder duyacak diye en sonunda baba camiye gitmiyormusun dedim yok bugun soguk evde kalacam dedi adam oturuyor deliye dondum neyse bu kalkti tuvalete gitti carttttttttttttttttttt etti nasil sevindim bir bilseniz ulannnnnnnnnnn o hasta degil cirrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttlatiyor ben hasta yapamiyorum girdim tuvalete tikadim totaya tuvalet kagidini anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sesde cikmiyormus onca saat deli gibi beklemisim birgunde deri koltuklarimi yeni almistim kapi caldi kapi deliginden baktim yakisikli bir delikanli actim hanim efendi ben elektrik kapanyasindan geliyorum elektrik kanpanyani degistirmek istermesin v.s anlastik iceri girdi kontrat yapacak surayi imzalayin dedigi anda koltukdan cartttttt diye ses cikti cocuk kipkirmizi oldu ben gulmekden sonra dedi koltukdan cikti ses diye evet dogru koltukdan cikmisti ses amma benim cok komigime gider boyle seyler yahuuuuuu ya gercekden carttttttlatsa yarilirdim herhalde
Birdaha yaparsan beraberinde öksür
Öksürük sesinden duymazlar
Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedimBugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi Rezalet
ayyyyyyyyyyyyy bikerede babam annem teyzem bide tabiki ben anneanemi ziyaret ettik disari ciktik annem teyzemle birsey konusuyor babam bombayi patlatti yeminle heryer sessizdi teeeeeeeeeee karsiki binadan yansima oldu sonra babam ayagini yere vuruyor vuruyor gormeniz lazimdi guya ayagindan cikdi o ses zannetsin teyzem ama nafile bu caba o ayagini yere vurmaya devam ederken annem teyzemle sohbeti kesti tamam askim cok utandin gaz bu ama o ayagini niye yere vuruyon allah korusun kirilacak mirilacak osurdun bitti gitti dedi babam nasilda utanmisti zavallim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?