O minik pirt sesi..

cok yasayın emi...

Offf caanım bu da ne ki ben bunu 3 gün boyunca yaşadım :)) oda da 2 kişiyiz kadın kendi yapmadığını biliyor kesin benden geldiği yani ama ne yapabilirim bozmuşum artık mideyide her tarafıda :)) İnsanlık hali yapacak birşey yooktu. En sonunda izin alıp eve gitmek zorunda kaldım o derece fenaydımm :)))

Offf bende geçenlerde arkadaşlarla kahvaltıdaydim karnım guruldadi iki kere sonra hararetli hararetli birşey anlatıyordum bi daha guruldadi konuştuğum şeyi unuttum afalladim :/ Arkadaslardan birisini daha o gün tanımıştım işin kötüsü

en kötüsü o zaten 2 kişi varsa odada ya sen ya o kaçışı yok bir 3.şahıs daha olsa suç onun üstüne yıkılabilir.

Puhahaha bu saatte kahkaha attım
Çocuk uyanmaz sesime inşallah :18:

Konu sahibi merak etme duymamıştır.
Duysa krize girerdi bence

Ben olsam gülerdim elimde olmadan ama

İnsanın başına herşey gelebilir takma boşver

hehe nolacak canım insanlık hali hem havalar da soğuk belki üşütmüşsündür. yıllar önce tvde bir hikaye dinlemiştim eski zamanlarda bir mahallenin bakkalına küçük bir kız çocuğu alışveriş için gidiyor ve pırt yapıyor çok utanıyor kızarıyor bozarıyor, bakkal da pırt sesini duyduğu halde çocuğun çok utandığını görünce '' kızım kusura bakma benim kulaklarım geçirdiğim bir kaza sebebiyle duymaz istediklerini şu kağıda yazar mısın ? '' diyor numara yapıyor yani kız utanmasın diye ve kız her bakkala gelişinde aynı numarayı yapıyor çok etkilenmiştim bu hikayeden

hem onu yapıp hem de ay ayağım burkuldu demişsin, anlasa kesin gülerdi ya da gülümserdi en azından

Konuyu okunca aklıma bu konuyla ilgili anlatılan bir hikaye geldi gerçekden olmuş bu.Köyde yeni evlenmiş bir gelin yanlışlıkla kocasının yanında gaz çıkartmış ve okadar utanmışki adam ölsün diye dua etmeye başlamış ölsünki akşam eve gelmesin:)

Tövbeeee Tam köy hikayesi olmuş! Çünkü köy diyince aklıma herzaman insanlari korkutmak icin uydurulmuş hiyayeler varya? Onlar geldi! Buda tam 10 nr olmuş

ah tatlim bosver anlamamistirlar bende evde temizlik yaparken affedersiniz ishal olmusum kayinpederde evde allahim tuvalete gidiyorum ama yapamiyorum ses cikacak kayinpeder duyacak diye en sonunda baba camiye gitmiyormusun dedim yok bugun soguk evde kalacam dedi adam oturuyor deliye dondum neyse bu kalkti tuvalete gitti carttttttttttttttttttt etti nasil sevindim bir bilseniz ulannnnnnnnnnn o hasta degil cirrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttlatiyor ben hasta yapamiyorum girdim tuvalete tikadim totaya tuvalet kagidini anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sesde cikmiyormus onca saat deli gibi beklemisim birgunde deri koltuklarimi yeni almistim kapi caldi kapi deliginden baktim yakisikli bir delikanli actim hanim efendi ben elektrik kapanyasindan geliyorum elektrik kanpanyani degistirmek istermesin v.s anlastik iceri girdi kontrat yapacak surayi imzalayin dedigi anda koltukdan cartttttt diye ses cikti cocuk kipkirmizi oldu ben gulmekden sonra dedi koltukdan cikti ses diye evet dogru koltukdan cikmisti ses amma benim cok komigime gider boyle seyler yahuuuuuu ya gercekden carttttttlatsa yarilirdim herhalde

Allahimmm kiz catlattin beni burda gülmekten vallaaa

gerçekten utanç verici ben olsam bende kıpkırmızı olup çkrdm ama olabiliyor canım yani gaz bu insanız hepimiz

ayyyyyyyyyyyyy bikerede babam annem teyzem bide tabiki ben anneanemi ziyaret ettik disari ciktik annem teyzemle birsey konusuyor babam bombayi patlatti yeminle heryer sessizdi teeeeeeeeeee karsiki binadan yansima oldu sonra babam ayagini yere vuruyor vuruyor gormeniz lazimdi guya ayagindan cikdi o ses zannetsin teyzem ama nafile bu caba o ayagini yere vurmaya devam ederken annem teyzemle sohbeti kesti tamam askim cok utandin gaz bu ama o ayagini niye yere vuruyon allah korusun kirilacak mirilacak osurdun bitti gitti dedi babam nasilda utanmisti zavallim

hahahaha:))) YAZIK adamcagiza yaa

ben de yeni doğum yapmıştım annemle aynı odada yatıyoruz
kızımı emzirdim gazını çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyo
bu arada annem büyükçe bi pırt yapıverdi ama uyuyo farkında bile değil yani
ben bastım kahkahayı kızım bak anneanne yaptı sen yapamıyosun diye
gülmeme uyandı annem :))
arada bi aklıma geliyo yine kahkahalara boğuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…