Anket O mu gitsin ben mi karar veremiyorum???

O mu gitmeli? Ben mi?

• Tatil

OY: 100 91,7%
  • Esim evden uzaklassin

OY: 9 8,3%

• Ankete Katılan
    109
Teşekkür ederim bunları da düşündüm ama son zamanlar samimiyetleri artınca ister istemez ne oluyoruz oldum. Bu da beni geriye Çekip sıkıcılıgımı pekiştiren hata oldu galiba. O da kardeşime sardı eglenmek kafa dağıtmak adına sanırım şimdi konuşmamızın ardından hak veriyorum ona sıkıcıyım ama ev hanımı olmaktan dem vurdum hep. Sebebi buymuş gibi geliyor hala aslında değildir tabii ki.
Belki de evde sıkıldığın için kocan gelince daha fazla ilgi bekliyorsun e o yorgun oluyor gösteremiyor ama kardeşin misafir onun yanında somurtmakta istemiyor..
Benim sevgilimde bazen böyle(beraber yaşıyoruz) yoğun çalıştıysa evde susar arkadaşım gelince çenesi düşer. Patavatsızlığından söylemiştir belkide. Ne zorluklarla yuva kuruluyor şüphe üzerine yıkmak ağır vebal. Düzeltirsiniz inşallah arayı:)

ben bi aldatma meyli olduğunu sanmıyorum hele ki kardeşinizle.
ama aldatma olmasa da herşeyin bi ayarı bi dozu sınırı vardır, samimiyetlerini azaltmaları gerek.

eşinizle beraber gidin tatile. ayrıca orda da sıkılır diye korkmanıza gerek yok, velev ki sıkıldı eee ne olacak? kaç zamandır birliktesiniz sonuçta, her gün ayrı bi macera her gün ayrı bi eğlenceyle geçmeyecek zamanlarınız. bazen monotonluk, sıkıcılık herkeste olur. bu bi boşanma sebebi olamaz. sıkılırsa sıkılsın neden korkasınız, o kendini düzeltsin, o korksun.

kardeşinizle de samimi olmamasını söyleyin. o espriden de o abartılı samimiyetten de rahatsız olduğunuzu, bi daha öyle tavırlar görmek istemediğinizi söyleyin.

Bence tatile birlikte gidin tamamen canlı ve kocanızın dikkatini çekerek başka hiç bir konudan bahsetmeden anın tadını çıkarın sevgili olmak iyi gelecektir size. Sanırım rutine bağlamış evliliğiniz çevreden uzaklaşmak size iyi gelecek.

Ben olsam tatile giderdim
tebdili mekanda ferahlık vardır derler

Pardon ben tabii bu konu devam konusu anlaşılmasın diye anlatamadım tam. Bir yerden sohbete başladık bu baldız baldan tatlı lafından ötürü oradan cıkıp her detayı konuştuk. Durduk yere açmadı açmazdı da zaten cunku iddia ettiğine gore espri yapıyornus gulelim diye bunu soylerken

Ben olsaydim ona senin erkekligine laf etsem ve seni biriyle kiyaslasam saka olarak kaldirir miydin diye. Erkekler az konusuyo ama cogu bos konusuyo cidden. Bence ayri gitmeyin konusarak baxi seyleri cozduyseniz belki bu tatil ikinize de iyi gelecektr. Ikinci balayi gbi

Esimle yasadigimiz karsilikli sorunlar var ve beni önceki konumdan zaten biliyorsunuz belki. Bu aksam az bucuk durust olduk birbirimize karsi 2 saat sadece konustuk sakin sakin her anlamda.
onda sıkılma ben de soguma var suphelerimden dolayı ama her sene ragmen fark ettim de sevgisiz de değiliz. Bitsin diyemedk bi turlu. cok karmasik bir durum farkındayım.. İlgisinin yanlis anlasildigini soyledi sen kendini cektin yoksa bir sey yok dedi ama bu dogru mu kuruntularim boş mu bilmiyorum. İyice aklim buland.i.

Ama asil sorunum bu defa bunlar degil. Diğer konumdan bagimsşz bir soru soracağım. Lutfen saldirmadan güzelce fikrinizi yazin bana.

Tatil icin zerre heves ve istek yok içimde ama esim bana 2 hafta Antalya tatili onerdi ben isteksiz karsilayinca da baska bi oneri sundu. Olmazsa ben arkadasimda kalayim bir sure dedi. Mesai arkadasi var onu kastetti cok yakinlik olmasa da anlayisla karsilayacagini söyledi bilmiyorum. Siz sormadan söyleyeyim ailesi bulunduğumuz yerden 700 km uzakta burası ona yabancı bir Şehir. Benim ailem burada ama baba evine gitmek istemiyorum ben. Sebebi belli zaten. Ama O da bunu az cok anladigindan kendisi gitmek istedi.

Bir yanim evimde kalsam yalniz daha iyi diyor, diğer yanim Tatil daha mi iyi olur diyor? Siz ne yapardiniz? Karar almak icin neresi daha uygun? En fazla bu surec 2 hafta surecek. Sonunda bir karar cikacak. Gece oldu gözüme uyku girmiyor. Vicdan muhasebesi denen sey ile mantigim arasında kaldım.

Devam konusu olarak algilansin istemiyorum sadece evde mi kalsam tatile mi ciksam? Evimde yalniz dusunursem dogru yolu bulurmusum gibi hissediyorum sacma biliyorum ama Öyle bir his var içimde ama tatil de bi seçenek.

Not: Tatil konusunu ucu açık bıraktı. İstersen sen git istersen ayarlarım ben de gelirim dedi bunu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Bırlıkte tatıle gıder eglenmeme bakar donustede kararımı verırdım ama ne olursa olsun evımı terk etmezdım , ayrılsam bıle kurulu duzenımı bozmaz esımın evden gıtmesını ısterdım.

Esimle yasadigimiz karsilikli sorunlar var ve beni önceki konumdan zaten biliyorsunuz belki. Bu aksam az bucuk durust olduk birbirimize karsi 2 saat sadece konustuk sakin sakin her anlamda.
onda sıkılma ben de soguma var suphelerimden dolayı ama her sene ragmen fark ettim de sevgisiz de değiliz. Bitsin diyemedk bi turlu. cok karmasik bir durum farkındayım.. İlgisinin yanlis anlasildigini soyledi sen kendini cektin yoksa bir sey yok dedi ama bu dogru mu kuruntularim boş mu bilmiyorum. İyice aklim buland.i.

Ama asil sorunum bu defa bunlar degil. Diğer konumdan bagimsşz bir soru soracağım. Lutfen saldirmadan güzelce fikrinizi yazin bana.

Tatil icin zerre heves ve istek yok içimde ama esim bana 2 hafta Antalya tatili onerdi ben isteksiz karsilayinca da baska bi oneri sundu. Olmazsa ben arkadasimda kalayim bir sure dedi. Mesai arkadasi var onu kastetti cok yakinlik olmasa da anlayisla karsilayacagini söyledi bilmiyorum. Siz sormadan söyleyeyim ailesi bulunduğumuz yerden 700 km uzakta burası ona yabancı bir Şehir. Benim ailem burada ama baba evine gitmek istemiyorum ben. Sebebi belli zaten. Ama O da bunu az cok anladigindan kendisi gitmek istedi.

Bir yanim evimde kalsam yalniz daha iyi diyor, diğer yanim Tatil daha mi iyi olur diyor? Siz ne yapardiniz? Karar almak icin neresi daha uygun? En fazla bu surec 2 hafta surecek. Sonunda bir karar cikacak. Gece oldu gözüme uyku girmiyor. Vicdan muhasebesi denen sey ile mantigim arasında kaldım.

Devam konusu olarak algilansin istemiyorum sadece evde mi kalsam tatile mi ciksam? Evimde yalniz dusunursem dogru yolu bulurmusum gibi hissediyorum sacma biliyorum ama Öyle bir his var içimde ama tatil de bi seçenek.

Not: Tatil konusunu ucu açık bıraktı. İstersen sen git istersen ayarlarım ben de gelirim dedi bunu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Aile terapisi derim. Ayrı kalmanız daha da uzaklaşmanıza sebep olur.

benm eniştemle de çok samimiyiz biz..2 baldız olarak buna benzer çok şeyimiz var bizimde. ablama karşı bizi hep över flan.. hiç artniyet barınmadı armızda ki ablamda hiç rahatsız olmadı bu durumdan. beni hep bal baldız diye diğer kızkardeşimide cn baldız diye çağırır. çarşıya gidilirse eniştem beni takar koluna gideriz. mesela daha önce sevmediği bir yemegi biz yapınca yer . ablam güler bunlara hep.
bence ortada kötülük yok bunlar etiketlemeniz için yeterli şeyler değil. ankete gelecek olursam siz bir tatile gidin kafa dinleyin bence.
şunu özellikle söylüyorum: aralarında flörtöz yada rahatsızlık içeren şeyler görmediyseniz kötü düşünmeyin.

KESİNLİKLE tatil diyorum.
En güzel kıyafetlerinizi vs alıp eğlence yerinde, hava sartlari nasil bilmiyorum denizde havuzda cok keyifli vakit gecirebilirsiniz. Sadece birbirinize odaklanarak :)

Tatile çıkkk. Farklı ortamda düşünmen gerek. Mekan değişikliği zihnindeki bulanıklığı daha iyi giderir. Anılardan uzaklaş. Hiç evde kös kös oturma ve yalnız git tatile. Ne istediğini ne hissettiğini iyice anlarsın.

Tatile tek ya da istersem o da gelecek. Tamamen bana bağlı
Birlikte gidin. Sadece sevgili olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var bence. Sıkılmışsınız. Geçer böylece bir yenilenme olur. Kardeşinize de bu aralar yoğun olduğunuzu vs. söyleyin size gelmesin. İnsan kardeşine bunu da diyebilmeli bence.

Tabiki tatil once yalnız git kafani dağıt duruma bak baktin onu ozluyorsun cagir gelsin bide onla dene. Adam eğlenceli insanları seviyor demekki sende biraz öyle olmayı dene. Belki düzelir aranız

Tatil tabii ama baştan eşin gelmesin derim. 3 gün kendinle ol sonra o da eşlik etsin.

Bence tatile çıkın...

Bazen ayrı kalmak iyidir tatile gideceksiniz tek gidin ben olsam evde tek başıma kalıp eşimi gönderirdim. Bu süreçte hem o hem de siz iyice düşünme fırsatı bulursinuz. Tatile beraber çıkarsanız sanki olayların üstünü ortmus gibi olacaksınız ve bu konular üstü kapalı şekilde konuşulmadan halledilmeden kalacak ve içinize hep dert olacak. Biraz ayrı kalırsanız daha iyi düşünüp daharu kararlar alırsınız diye düşünüyorum. Hem bu süreçte ikinizde de bir özlem olur her açıdan bence böylesi daha doğru gibi.

Tatile birlikte çıkın. Eski günlerinize dönün. Siz de espiriler şakalar yapın. Eşinizin anlattıkları bana samimi geldi.

Evde kafanızı dinleyin, birbirinizden uzak kalma hakkını kullanın. Eşiniz bu konuda anlayışlı davranmış; gitsin bence, uzaklık iyi gelecekse zaten boşanırsınız. Çift olarak mı, tek olarak mı iyi hissettiğinize bir müddet uzak kalmadan karar veremezsiniz. Aile terapistleri de boşanmak için başvuranları genelde birkaç gün birbirlerinden uzak duracak önlemler aldırırlar.

Kardeşiniz konusunda ise eşinize insnmadım. Şakası bile rezillik. Ki bence şaka değil, ima...

her koşulda hava değişikliği çok çok iyi gelecektir. Havanın da en güzel olduğu dönemler su an bence kesinlikle gitmelisiniz.
Bizim en büyük sorunumuz cok düşünüp çok irdelemek bence. 2 haftalığına da olsa bırakın ipin ucunu biraz, içinizden geldigi gibi davranın. Hayatın, eşinizin tadını cıkarın bence

Back
X