- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
- Konu Sahibi Elanur1987
Nacizane fikrimi vereyim size, bende yurt disindayim sevgilimlde turkiyede 8 aydir görusmuyoruz son iki aydir sorunlarimiz var hem uzaklik hemde bazi seyleri gizlememden dolayi benden uzaklasti. cok gidim dedim arada turkiyeye engelledi gelme dedi islerini bitir öyle gel dedi ve gitmedigime pismanim gitseydim belki bukadar sogukluk girmicekti aramiza. yasaman gerekeni yasiyorsun istesende istemesende sen engel olamiyorsun.
Yerinde olsam giderim cunki ben de öyleyim kendimi ne derslerime verebiliyorum nede baska birseye, son zamanlarda nette konusuyor olsakda arada bir özledinmi dedigimde yuzunu hatirlamiorum vs gibi sitem vari konusuyor.
yerinde olsam aileme okulla gidiyorum derim ve giderim cinsellige gelince kendini tut ama yasaman gereken birsey varsa istedigin kadar tut yasiyorsun kimse önune gecemiyor bunun.
tesekkür ederim. Herbirinizin fikri cok önemli benim icin. Bende akil FIKIR kalmadi zaten. Kafam cok karisik. Arkadaslar siz bana yazdikca kafamdaki dumanlar azaliyor inanin. Cok sagolun.
Sana kalsa gideceksin yani. Peki sana gelme demesinin nedeni ne?
Hic olmazsa bi webcam´den bari konusun. Gerci o zamanda insan daha fazla özlüyor. O aradaki mesafeyi daha fazla takiyor insan kafasina. Görüyorum ama dokunamiyorum.. Sicakligini hissedemiyorum... Nefesini duyamiyorum... diye. Elini uzatiyorsun soguk bir cam. Aci ama gercek!
Benimki bana gel diyor. Son bi kac gündür ise ne gel ne gelme var. Sadece beni dinliyor. Pislologum oldu valla. Canim benim cok seviyorum ben onu.