- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Aynı model demek ki senin eşle benimki .Valla gelmemesi daha kötü ortalığı uzaktan karıştırıyor gelse ağzının payını veririm ben içimde tutamam amma arsızdır benimki hamileyken işine yaramadımya ondan gelmiyor önceden ihtiyaçlarını giderir bide haftada bir evini temizlerdim salakmışım .. Eşim bişey diyemez çocuğunu sevseydi torununu görmeye gelirdi bide doğumdan çıktıktan 4 saat sonra nasılsın bile demeden arayıp para istedi eşim telefonu alıp odadan çıkıp kız yürüyemiyor çok dikişi var ne saçmalıyorsun dedi ama bişey olmaz abartma diyor bana arsız benimki arsız .. Yüzüne tükür içinde ne varsa söyle yarrabi şükür diyor laf açılıncada ben kötüyüm herşeyi kırarak söylüyor oluyorum iyi yapıyorum ohhh .
Oğullarını büyütmeden evlendirip başımıza bela ediyorlar . Benimki annesini terslemez bile öyle. Allaha havale ediyorum dussunler yakalarimizdan ..
Aynen öyle canım ne kusura bakiyim benim esim tam da öyle yumurtadan çıkmamış tavuk gibi annesi ne derse o . O yüzden ilk defa böyle birşey geldi aklımaOooooooo bak bak bak ergen ruhlunun birtanesi daha
Beni yanlis anlama başkasının dolduruşuna gelen insan henuz olgunlasmamis bir insandir
Kendi aileside kiskanc bu denli kiskanip arkalarindan konuscagina,senin ailenin,onlar da biseyler yapsinlar madem
Ama yapmazlar. Yapmadiklari gibi de baskasina burun kivirirlar.var böyle insanlar.